Cautare

1397 de rezultate pentru "unitate militara 01035" (5.21 secunde)
Acesta este motivul pentru care aviatia militara este interesata in investigarea subiectului, la nivel tehnic si stiintific, pentru a nu vorbi de punctul de vedere strategic si militar. ... De pilda operatia militara Operacao Prato a investigat, in 1977, un mare val de OZN-uri care atacau oameni.
Sorin Oprescu, a primit insemnele de Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, cea mai inalta distinctie civila si militara franceza. ... Legiunea de Onoare (Legion d'Honneur) este cea mai inalta distinctie civila si militara franceza, instituita in anul 1802 si acordata neintrerupt din 1804 pana in prezent.
La inceput, ei au crezut ca trebuie sa fie elicoptere care fac exercitii pentru o parada militara anuala care urma sa aiba loc la sfarsitul lunii.
Rusilor nu le convine sa piarda controlul asupra gazului, pentru ca e o arma strategica si o arma militara. ... In Siria este singura baza militara rusa din Marea Mediterana.
Conform traditiei, la ora 10 fix, presedintele Frantei ajunge la Arcul de Triumf din Place de l'Etoile, este intampinat de seful Statului Major al armatelor, trece trupele in revista si apoi merge pe Champs-Elysees pentru a asista alaturi de miile de parizieni la defilarea militara, inspirata de parada garzii federale din 1790.
HotNews.ro Tentativa de lovitura de stat militara din Turcia a esuat: ... Activitatea este blocata la baza militara Incirlik din sudul Turciei, folosita si de trupe NATO, unde a fost taiata energia electrica.
Si anume faptul ca pucistii erau expresia militara a opozitiei civile si politice impotriva regimului Erdogan. ... Dintre statele NATO numai Romania si Bulgaria ar fi avut dreptul sa isi dezvolte o capacitate navala militara cat de cat relevanta in Marea Neagra.
Cu scoala militara si gust pentru afaceri Donald Trump s-a nascut pe 14 iunie 1946, in New York. ... Familia l-a trimis de la 13 ani la scoala militara, iar apoi a absolvit celebra Wharton School a Universitatii din Pennsylvania, in 1968.
Bratianu / Statuia lui Iuliu Maniu / Statuile Regelui Ferdinand I si a Reginei Maria / Statuia lui Mihai Viteazul Ora 11.15 - Primirea Soliilor din Cetatile de Scaun - terasa Sala Unirii Ora 12.00 - Te Deum - Catedrala Ortodoxa a Incoronarii Ora 13.00 - Parada militara, defilarea trupelor si tehnicii militare - Bulevardul 1 Decembrie 1918 Ora 14.00 - Marea Unire a Bucatarilor, Latura de Vest a Cetatii Alba Carolina Ora 15.00 - Cant si suflet romanesc, spectacol de muzica populara cu:
Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita participa la targul de produse traditionale organizat pe platforma de la Academia Militara in fiecare week-end, de vineri pana duminica inclusiv, intre orele 9.00 - 20.00, cu produse traditionale.
Parada militara se va deschide cu o evocare a Primului Razboi si debarcarea contingentului american la Saint Nazaire in 1917. Pentru prima parada militara de 14 iulie, presedintele Frantei il va avea alaturi pe omologul sau american Donald Trump.
Aceasta campanie militara s-a extins din Caucaz pana in Asia Mica rasariteana, actiuni militare fiind inregistrate in orase precum Trabzon, Bitlis, Mus si Van. ... Asediul Sevastopolului a fost cea mai importanta actiune militara din timpul razboiului Crimeii, intinzandu-se pe durata unui an, din 1854 pana in 1855.
Interlopii romani au furat combustibil in valoare de doua milioane de dolari de la baza militara din Mihail Kogalniceanu, au anuntat procurorii DIICOT care au deschis o ancheta la plangerea guvernului federal al SUA.
Fosta sefa a a guvernului civil din Myanmar, Aung San Suu Kyi, a fost condamnata la patru ani de inchisoare de catre un tribunal din aceasta tara condusa in prezent de o junta militara care a preluat puterea in urma unei lovituri de stat la inceputul anului.
Preocupate de stabilizarea situatiei in sanctuare ale terorismului, SUA si Marea Britanie par in pana de solutii, daca excludem stirile despre o posibila dezangajare militara a trupelor coalitiei din Irak si Afganistan.
Dupa intrarea in NATO, prezenta militara americana in Romania pecetluieste instalarea temeinica a tarii noastre in structurile geostrategice ale Occidentului.
SUA ne apara de rusi cu tehnica militara folosita in Irak si Afganistan. Ce dotari au bazele de la Deveselu, Mihail Kogalniceanu si Campia Turzii.
Cele trei coloane de masini care transporta tehnica militara a Statelor Unite au ajuns in Vama Nadlac. Primul convoi a plecat deja spre baza NATO de la Mihail Kogalniceanu, si va traversa Romania pe ruta Arad-Deva-Sibiu-Ramnicu Valcea-Pitesti-Bucuresti.
Al doilea convoi cu tehnica militara americana a ajuns in urma cu putin timp in Vama Nadlac.
Klaus Iohannis, in vizita la baza militara unde vor fi campati militari americani detasati din Germania
google-analytics.com