Cautare

1397 de rezultate pentru "unitate militara 01035" (2.88 secunde)
Belgienii celebreaza miercuri 21 iulie 2010 Sarbatoarea Nationala - 180 de ani de la fondarea tarii -, punctul culminant al ceremoniilor fiind parada militara din Piata Regala, la care vor asista Regele Albert II, membrii familiei regale, presedintele Consiliului European, belgianul Herman Van Rompuy si reprezentanti ai altor institutiilor europene.
Langa biserica, o unitate militara de pompieri, care actioneaza si in Eforie, Costinesti, 23 August, Mosneni, Techirghiol. Intram mirati in biroul primarului localitatii Tuzla, nea Ghebenei, cum ii spun oamenii locului.
Dupa ce a fost dizolvat Tratatul de la Varsovia, Romania, a ramas fara nici o acoperire militara.
El indica faptul ca doua avioane CF-18 au urmarit 3 OZN-uri, in 2001, la baza militara aeriana Comox, la 35.000 de picioare (10.660 metri) altitudine si au realizat un contact cu aceste OZN-uri.
Un ofiter dintr-o unitate militara de elita, martor ocular, a spus: - N-am vazut nimic in viata mea, in istoria zborurilor mele, care sa aiba asemenea performante.
Ea a spus ca se vorbeste, in acest sens, de locatii la Bran, Pitesti, sau in judetul Dambovita, fiind vorba de o unitate militara cu regim special in care nu a intrat nimeni dupa 1989.
Mihutescu a declarat ca a facut demersurile legale la Ministerul Apararii Nationale pentru preluarea unei suprafete de teren din unitatea militara inchisa, dar cererile au ramas, pana in prezent, fara raspuns.
Stanescu afirma, intr-un material publicat, luni, pe site-ul sroscas.ro, ca afacerea a constat in exportarea ilegala a cinci vapoare incarcate cu explozibil care ar fi trebuit sa fie distrus la o unitate militara din Valcea.
In urma unei informari a DGIPI, politistii valceni au facut o verificare la Uzina Mecanica din Babeni, care incheiase contracte de prestari servicii cu o unitate militara din Bucuresti privind distrugerea 127.093 kilograme de TNT.
Stanescu afirma, intr-un material publicat, luni, pe site-ul www.sroscas.ro, ca afacerea a constat in exportarea ilegala a cinci vapoare incarcate cu explozibil care ar fi trebuit sa fie distrus la o unitate militara din Valcea.
Cu atitudine de fotomodel, Radu Mazare a explicat din nou ca se imbracase in tinuta militara deoarece se afla intr-un permanent razboi cu politia politica a lui Basescu. "Unitate", "solidaritate", "vindecarea maladiei partidului" au fost cuvinte des rostite de la tribuna Congresului.
"Nu ne batem cu un partid, ci cu un sistem mafiot" Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a cerut, luni, la Suceava, social-democratilor si liberalilor sa pregateasca o organizare ‘‘aproape militara‘‘ in perspectiva alegerilor locale din 2012, aratand ca lupta nu va fi cu un partid, ci cu un "sistem mafiot".
PDL nu a mai acționat de opt ani ca partid, ci ca o unitate militara, ca sa nu spun hoarda.
Asadar, aniversam evenimente cu o simbolistica aparte pentru evolutia planului de unitate europeana, cu radacini adanci in istoria continentului dar si in memoria colectiva. ... Rusia celebreaza printr-o parada militara de amploare;
In urma cu cateva luni, Ministerul Economiei si Comertului (MEC) scotea la vanzare fosta unitate militara, una dintre cele mai puternice de gen din Europa de Sud-Est acum cativa ani, pentru 12,7 milioane RON.
Pe aceeasi piata au mai fost tranzactionate aproape 12.300 tone combustibil tip M, achizitionat de o unitate militara din cadrul MApN, care, la valoarea totala a tranzactiei de noua milioane dolari, a obtinut o diferenta favorabila de pret de peste 500.000 dolari.
Ministrul Apararii a semnat pe 23 august un ordin prin care se simplifica procedurile in cazul recalcularii pensiilor militare, astfel incat cadrele in rezerva vor putea obtine adeverintele de venit direct de la centrele militare de care apartin, fara sa mai mearga pe la fiecare unitate militara unde au lucrat.
Ministrul Apararii a semnat pe 23 august un ordin prin care se simplifica procedurile in cazul recalcularii pensiilor militare, astfel incat cadrele in rezerva vor putea obtine adeverintele de venit direct de la centrele militare de care apartin, fara sa mai mearga pe la fiecare unitate militara unde au lucrat.
Avem o padurice care e in Natura 2000 si de care nu ne putem atinge, dar care in mijloc are o unitate militara.
Nu numai ca nu se depolitizeaza, dar se suprapolitizeaza si, cred, ca ajunge unitate militara si o sa se numeasca UM-TVR, colonei, generali’, a sustinut reprezentantul salariatilor in CA al TVR.
google-analytics.com