Cautare

300 de rezultate pentru "tamas ecaterina" (3.27 secunde)
Una dintre primele reactii ale PSD dupa refuzul anuntat de Iohannis a fost din partea d-nei Ecaterina Andronescu. Domnia sa a inceput sa puna placa despre interesul Romaniei bla, bla, bla.
Viorica Dancila a obtinut 2880 voturi, in timp ce contracandidatii sai Ecaterina Andronescu a primit 541 voturi si Nicolae Banicioiu 292 voturi.
AVAS a scos la licitatie la vremea respectiva un imobil compus din cladire P+1 cu o suprafata construita de 201 metri patrati, o magazie cu o suprafata de peste 80 de metri patrati, precum si un teren de 850 mp, toate situate in Targu Jiu pe strada Ecaterina Teodoroiu, unde era si sediul social al firmei.
Fostul lider al organizatiei noastre, Craita Ecaterina, a fost inlocuita cu Lucretia Causanu. Vechea conducere a semnat contractul colectiv de munca din 2005-2006 fara sa spuna nimic membrilor de sindicat.
"Intreruperile de energie electrica produse in perioada 24 decembrie 2006 - 4 ianuarie 2007, in zona strazilor Alexandru cel Bun si Ecaterina Teodoroiu, au avut drept cauza suprasolicitarea retelei din cauza consumului fraudulos de energie electrica, asa cum arata controalele efectuate de responsabilii Electrica Oltenia pana in prezent.
Pentru eliberarea permiselor, avizelor si legitimatiilor de acces in statiunea Mamaia, posesorii autovehiculelor achizitionate in leasing, cu domiciliul in Constanta si agentii economici care au puncte de lucru in statiunea Mamaia se vor adresa Centrului de Informare Cetateni situat pe strada Ecaterina Varga nr.25-27 din municipiul resedinta de judet, a adaugat directorul executiv al SPIT.
Astfel, membrii sunt Manoela Ecaterina Buzata, Constantin Mitrutoiu, Maria Goge si Vlad Rebega. Atât Asociatia FPP Oltenia, cât si Vlad Rebega figureaza printre actionarii Reconversia SA Podari, firma urmarita pentru executare de lichidatorii defunctei BIR, pentru recuperarea unor creante de 14,88 milioane de euro.
Am venit sa vând pentru ca am nevoie astazi (ieri-n.r.) de lei sa platesc o taxa de poluare la masina, ca altfel nu as fi vândut euro", a spus alta clienta, Ecaterina Chirigiu.
Ber Rug din Nicolae Balcescu, care este administrata de Georgeta Codru si Claudiu Tiganus, si care are ca domeniu de activitate serviciile de intermediere pentru cumpararea, vanzarea sau inchirierea bunurilor imobiliare, si societatea Primo-Prod din Bucuresti, care este administrata de Maria Cirjan, Ion Nitescu si Ecaterina Stefan, si care are ca domeniu de activitate fabricarea painii si specialitatilor de panificatie.
ro, SC Quadro Industries SRL Constanta ii are ca administratori pe Eugenia Diaconescu si deputatul PD-L, Maria Stavrositu (foto), asociati fiind aceeasi Eugenia Diaconescu si Ecaterina Stavrositu.
In anexa continand zonele de impozitare sunt introduse in zona A, impozit maxim, cladiri si terenuri de pe strazi fara canalizare, cum ar fi tronsoane intinse de pe strada Bucovat si de pe strada Ecaterina Teodoroiu.
Ion Toma, Ilie Sarbu, Mircea Geoana, Lia Olguta Vasilescu, Ecaterina Andronescu. Acestora li se adauga un numar mare de deputati semnatari ai initiativei.
Intre acestea se afla Colegiile "Henri Coanda", "Spiru Haret" si "Ecaterina Teodoroiu".
In platoul emisiunii "La ordinea zilei" de luni au stat, alaturi de papusa PDL, Ecaterina Andronescu, Niels Schnecker si Radu Tudor.
Ecaterina Teodoroiu nr.38, avand o suprafata totala de 950 mp si o sala de vanzari de 479 mp. Cel din Rucar se afla pe Str.
Leonidas Universitate (primul francizor oficial) â€" Str Doamnei, nr 27, Bucuresti Leonidas Stefan cel Mare- Soseaua Stefan cel Mare 29, Bucuresti Leonidas Constanta - Strada Ecaterina Varga 56, Constanta Leonidas Craiova - Bloc 156, Strada Alexandru Ioan Cuza nr.
ECATERINA BATRANEANU) Cine nu si-ar dori sa afle secretul alurii sculpturale a "ingerilor" de la Victoria‘s Secret? Cum isi intretin supletea, mobilitatea, frumusetea celebrele top-modele?
Senatorul PSD ILIE SARBU i-a adresat o intrebare doamnei ECATERINA ANDRONESCU, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, pe tema proiectului "Internet in scoala ta".
ECATERINA BATRANEANU) Odata cu trecerea anilor, sanii femeilor au de suferit. Nu inseamna ca mentinerea frumusetii lor ar fi o misiune imposibila.
ECATERINA BATRANEANU) Frumusetea decolteului poate fi accentuata folosind cu pricepere farduri. Folositi si pentru aceasta zona aceeasi pudra ca pentru fata.
google-analytics.com