Cautare

300 de rezultate pentru "tamas ecaterina" (3.73 secunde)
La eveniment au participat lideri ai PNL si PSD, intre care Ecaterina Andronescu, Dan Nica, Cristian Busoi, Radu Stroe, Claudiu Branzan, Ion Bazac, Cristian Diaconescu, Marian Sarbu, Ilie Sarbu, Liviu Dragnea, dar si poetul Mircea Dinescu.
Marea majoritate a vice presedintilor PSD intentioneaza sa candideze pentru un nou mandat, intre acestia, Ilie Sarbu, Marian Sarbu, Ioan Toma, Constantin Nita, Gheorghe Nichita, Radu Moldovan si Ecaterina Andronescu.
Singurele doua nominalizari sigure sunt ale doamnelor - Rodica Nassar si Ecaterina Andronescu". Printre ceilalti vor fi Ion Toma de la Olt, Ion Prioteasa de la Dolj, Gheorghe Nichita de la Iasi, Dan Nica si Constantin Nita de la Brasov.
In ceea ce priveste vicepresedintii, Ponta a subliniat ca acestia au fost alesi politic, astfel incat votul lor in BPN va fi unul tot politic, cu toate ca aceia care au o "expertiza extraordinara" ca Ecaterina Andronescu si Ion Chelaru vor fi lideri de proiecte pe domeniile pe care le reprezinta.
lui Ion Iliescu s-au aflat si Adrian Nastase, Alexandru Mironov, artista Corina Chiriac, Andrei Magheru - ambasador, Ion Solcanu, Dan Mircea Popescu, deputat PSD de Ialomita, Liliana Ghervasuc, presedinta Consiliului de Administratie al Loteriei Romane, Ecaterina Andronescu, rector al Politehnicii Bucuresti, compozitorul Cristian Mandeal.
• Singurii care au reusit la ultimul congres sa obtina ceva functii in PSD-ul actual, din echipa de aur a lui Nastase, cu exceptia acestuia, sunt Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educatiei, si Dan Nica, fostul ministru al Comunicatiilor, ambii fiind membri ai Biroului Permanent.
Victor Ponta, Adrian Nastase, Liviu Dragnea, Ecaterina Andronescu, Titus Corlatean si Dan Sova. Toma, detronat! Anterior evenimentului, opinia majoritara interna il dadea pe Ponta drept inamic declarat al realegerii lui Ion Toma.
Saptamana Mobilitatii Europene a debutat in Targu Jiu cu un mars al biciclistilor, ce s-a desfasurat pe traseul SC Rostramo - bulevardul Ecaterina Teodoroiu - strada Vulcan - Parcul Debarcader - strada Vasile Alecsandri - b-dul Constantin Brancusi - Piata Prefecturii si la care s-au inscris aproximativ 50 de participanti, elevi si angajati ai institutiilor publice.
Printre participanti s-a numarat presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, vicepresedintii partidului Ecaterina Andronescu si Dan Nica, senatorul Dan Sova, dar si presedintele de onoare Ion Iliescu.
Lacrimi in ochi au avut si democrat-liberala Teo Trandafir si social-democrata Ecaterina Andronescu. "Este cea mai dura motiune de cenzura", a spus si deputatul PSD, Anghel Stanciu.
La manifestarile organizate la Focsani cu prilejul sarbatoririi a 152 de ani de la Unirea Principatelor Romane este asteptat sa participe atat presedintele Traian Basescu cat si liderul PSD, Victor Ponta, care va fi insotit de Ecaterina Andronescu, Ilie Sirbu, Dan Nica si Dan Sova.
La manifestarile de la Focsani si-a anuntat prezenta si presedintele PSD, Victor Ponta, care va fi insotit de Ecaterina Andronescu, Ilie Sarbu, Dan Nica si Dan Sova.
Victor Ponta, fost procuror care in calitate de coordonator al Biroului de combatere a spalarii banilor a facut pierdut dosarul Danei Nastase, Adrian Nastase cu deja celebrul dosar, Ecaterina Andronescu, unul dintre rectorii care isi pierd privilegiile, Marian Vanghelie, prietenul apropiat al lui Catalin Voicu, Robert Negoita si Nicolae Banicioiu, implicati intr-un caz neelucidat cu minore.Acestia sunt cei care pretind ca apara legea in Romania si ni se prezinta drept garanti ai statului de drept.
"Daca ma suspenda imi dau demisia" Cele doua abtineri fata de sanctionarea lui Toma au venit din partea lui Ion Iliescu si a vicepresedintelui Ecaterina Andronescu, care au sarit in apararea sa.
In continuare, doamna profesor Ecaterina Andronescu - presedinta morala a PSD - a prezentat mesajul lui Victor Ponta, cu o remarca preliminara simpatica:
"Organizatia de Bucuresti pentru perioada pre-electorala va fi condusa de un birou provizoriu de coordonare" din care fac parte Corina Cretu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu si Adrian Nastase, a precizat Victor Ponta, care va fi "presedintele coordonator al acestui birou".
Organizatia de Bucuresti are o conducere colectiva, cu Ponta sef, din care fac parte Iliescu, Nastase, Corina Cretu, Ecaterina Andronescu, Rodica Nassar.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ca, "pentru perioada preelectorala", Organizatia PSD Bucuresti va fi condusa de un Birou coordonator format din Rodica Nassar, Corina Cretu, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Nastase, iar biroul va fi condus de el.
Ecaterina Teodoroiu, nr. 21, care este necesara pentru finalizarea lucrarilor la Sala Polivalenta de catre Compania Nationala de Investitii. In perimetrul respectiv, potrivit proiectului, ar trebui sa se afle o parte din parcarea Polivalentei, dar si rezervorul de apa pentru incendii al aceleiasi constructii.
Astfel, vicepresedintele Titus Corlatean se va ocupa de Sectorul 1, Rodica Nassar - Sectorul 2, Robert Negoita - Sectorul 3, Corina Cretu - Sectorul 4, Marian Vanghelie - Sectorul 5 si Ecaterina Andronescu de Sectorul 6:
google-analytics.com