Cautare

300 de rezultate pentru "tamas ecaterina" (2.91 secunde)
ECATERINA BATRANEANU) Frumoasele planetei folosesc de secole uleiul de argan pentru ingrijirea pielii si a parului. Uleiul de argan are proprietati hidratante si asigura pielii beneficii antiimbatranire.
In acest dosar, DNA a cerut avize pentru urmarirea penala a 9 fosti ministri - senatorii Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu, Gabriel Sandu si Adriana Ticau, arata sursa citata.
ECATERINA BATRANEANU) Vi se pare ca in aceasta dimineata cearcanele par mai adanci, chipul pare tern si tenul si-a pierdut din stralucire?
revistamagazin.ro / Mediul ambiental si pietrele pretioase(Autoare ECATERINA BATRANEANU) Feng Shui-ul, arta de a trai in perfect echilibru cu mediul inconjurator ofera o paleta impresionanta de solutii pentru amenajarea locuintei in asa fel incat sa va sporiti sansele de reusita in diverse aspecte ale vietii.
Toti cei care doresc sa ii ofere un ajutor si sa intre in lupta alaturi de ea o pot face donand in urmatoarele conturi deschise la BCR, sucursala Pitesti LEI â€" RO75RNCB0022095573790004 EURO â€" RO05RNCB0022095573790003 SWIFT â€" RNCB RO BU Titularul contului: Monaliza Ecaterina Zegheru.
Conturile in Euro si Ron au fost deschise de sora ei: Dobrinoiu Ecaterina Mihaela", a scris disperata tanara pe contul de socializare.
Geta Vodislav, directorul comercial al librariei, si Ecaterina Milica, editor si reprezentant al editorii Printech. Cateva dintre poeziile ce se regasesc in volumul Zbor Frant au fost realizate in penitenciar, la Poarta Alba si la Jilava, acolo unde autorul si-a dat pentru prima data frau gandurilor poetice.
- Discutiile din comisie s-au purtat fara indoiala pe conditia de astazi a cadrului didactic si pe faptul ca in ultimii 5 ani de zile, din sistemul de invatamant s-au pierdut circa 200.000 de elevi, cifra demografica este in scadere si, ca urmare, nu cred ca se solicita bugetul mai mult decat s-a acordat in acest an in sistemul de invatamant, a precizat presedinta Comisiei, senatoarea Ecaterina Andronescu.
ECATERINA BATRANEANU) O silueta armonioasa presupune respectarea catorva reguli: includerea sportului in programul obisnuit, consumul de alimente care permit o drenare buna a apei si a toxinelor, practicarea regulata a masajului sau automasajul zilnic al picioarelor.
ECATERINA BATRANEANU) Sarbatorile de Iarna reprezinta cea mai frumoasa perioada din an in care emotiile si trairile noastre ajung la cote maxime.
ECATERINA BATRANEANU ) Dupa o noapte cu somn insuficient, poate din cauza influentei Lunii, poate datorita unei cine copioase, dimineata va nemultumeste aspectul fetei, cu ochi inflamati.
In anul 1921 avea loc, la Bucuresti, premiera filmului Ecaterina Teodoroiu, regizat de Nicolae Barbelian. - Avem si doua fapte din cel de-Al Doilea Razboi Mondial:
Liz Marinova si Ecaterina Grosu sunt din Republica Moldova, doua dintre organizatoarele expozitiei Dino Park Bucuresti. In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Liz Marinova ne-a raspuns la cateva intrebari.
Ecaterina de 37 de ani din Bucuresti, care oferea spre vanzare 7 pachete de tigari. Au fost confiscate un nr.
BNR a prezentat oficial noua bancnota de 20 de lei, care va fi pusa in circulatie din 1 decembrie. Este prima bancnota cu putere circulatorie pe care este prezenta o personalitate feminina - Ecaterina Teodoroiu.
BNR a prezentat oficial noua bancnota de 20 de lei, care va fi pusa in circulatie din 1 decembrie. Este prima bancnota cu putere circulatorie pe care este prezenta o personalitate feminina - Ecaterina Teodoroiu.
Se numea gimnastica, iar reprezentantele lui Nadia Comaneci, Ecaterina Szabo, Daniela Silivasi, Simona Aminar, Corina Ungureanu, Maria Olaru sau Andreea Raducan erau iubite si apreciate pe orice meridian al globului.
Pe moment, le-a dat dreptate tuturor, atat gruparii Vanghelie, sprijinita, in mod straniu, de doamna Ecaterina Andronescu (contestata, mai nou, de studentii bucuresteni), cat si gruparii de la Cluj, cu o aparitie publica ceva mai luminoasa si mai civilizata.
In jurul orei 20.00, politistii Biroului Rutier Targu Jiu, care actionau pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu din municipiu, au identificat si oprit autoturismul cu care se deplasau suspectii.
Ieri, la sediul Ministerului Aministrariei si Internelor, Sala de Marmura, s-a desfasurat o masa rotunda la care au participat Mihai Atanasoaei, Prefectul Municipiului Bucuresti, Cristina Ecaterina Corut, Subprefectul Municipiului Bucuresti, chestor de politie Vasile Viorel, Director General al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, general de brigada Eugen Meran, Director General al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si reprezentanti ai trusturilor de presa.
google-analytics.com