Cautare

552 de rezultate pentru "szakacs mihail" (2.62 secunde)
In momentul de fata, dosarul penal care vizeaza un numar de sapte persoane - Mircea Suciu (fost director al Ecoterm), Dima Mihail (contabil Ecoterm), Maria Mihail (fost sef Serviciu Financiar Contabil Ecoterm), Gheorghita Ciolacu (casier principal Ecoterm), respectiv administratorii SC Adems SRL Pascani, SC Geferom International SRL Constanta si SC GNP International Prest SRL Ovidiu -a fost finalizat, urmand sa fie declinat procurorilor.
Presedintele Camerei de Comert si Industrie Oltenia, Gheorghe Albu, este impotriva grupului condus de Mihail Vlasov, care vrea debarcarea lui Victor Babiuc din fruntea CCIR.
Presedintele CCI "Oltenia", Gheorghe Albu, spune ca procesul se va intinde pana in 2008, iar grupul contestatar, condus de Mihail Vlasov, nu are nici o sansa.
"O delegatie de la Bruxelles va sosi sambata la Constanta, pentru a verifica fabrica de produse lactate din localitatea Mihail Kogalniceanu", a declarat directorul adjunct din cadrul Directiei Judetene Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Gheorghe Dinca.
„Un sistem de management al calitatii nu asigura neaparat câstigarea unei competitii, dar lipsa lui poate contribui la pierderea unei competitii“, a declarat Mihail Mangra, vicepresedinte stiintific al MRC, la inaugurarea oficiala a noului sediu al asociatiei.
Din banii transferati, Executivul a decis la ultima sedinta sa finanteze proiecte precum centura de nord a Capitalei, reparatii la Aeroportul "Mihail Kogalniceanu" sau diverse alte modenizari.
"Noi am produs anul acesta in iunie 114 milioane de litri, fata de aproximativ 83 de milioane de litri anul trecut, deci o crestere de aproximativ 50%", a declarat Mihail Ianas, presedinte APEMIN.
Dupa cum este cunoscut, incepand cu Sarbatorile de Paste 2008 compania aeriana irlandeza low-cost Ryanair a inceput operarea unor curse regulate intre Constanta si Pisa (si retur), in urma unui acord semnat cu Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din judetul nostru.
Criza financiara s-a instalat si la usa Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta (AIMKC), care va inregistra in acest an pierderi semnificative la cursele aeriene charter.
Operatorii de transport aerian Blue Air si Ryanair vor opera de pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu, incepand cu luna aprilie, doua noi rute, respectiv Constanta - Bruxelles si Constanta - Bologna, a declarat presedintele Asociatiei Litoral, Corina Martin.
Interesant este ca una dintre firmele fantoma amintite mai sus, Scu Pin, a fost infiintata de Ion Scupra, consilier local PSD in comuna Mihail Kogalniceanu. ... Ion Scupra este consilier local PSD in comuna Mihail Kogalniceanu.
Daca anul trecut, Aeroportul International "Henri Coanda" (AICB) a achizitionat sase caini din rasa Border Collie, folositi pentru alungarea ciorilor care pun in pericol siguranta zborurilor, reprezentantii Aeroportului "Mihail Kogalniceanu" din Constanta intentioneaza sa achizitioneze cateva tunuri cu propan pentru alungarea zburatoarelor.
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta va avea in 2009 venituri totale de 17,250 milioane lei, potrivit unei hotarari privind bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2009 publicate, luni, in Monitorul Oficial.
In fata acestei realitati dramatice - bugetul pentru agricultura pe 2010 zero subventii - ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, a declarat ca nu este posibila o derogare de la Comisia Europeana pentru prelungirea cu cel putin un an a ajutoarelor de stat, asa cum solicita reprezentantii federatiei sindicale Agrostar.
Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Mihail Dumitru, a declarat ieri ca Romania are anul acesta cea mai mare rezerva de apa din ultimii zece ani, datorita ninsorilor, iar productia agricola s-ar putea dubla fata de anul 2009.
Ministrul agriculturii, Mihail Dumitru, a declarat ca pretul ridicat al graului din acest an a transformat "Primul siloz" intr-un program neatractiv, intrucat producatorii nu mai doresc sa depoziteze cerealele, ci sa le vanda la o valoare foarte mare.
Presedintele Traian Basescu a semnat decizia de numire a deputatului Valeriu Steriu in functia de presedinte al Comisiei prezidentiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii in Romania, anterior functia apartinand lui Dacian Ciolos si Mihail Dumitru, fosti ministri ai Agriculturii.
Marti, 1 octombrie, la ora 17.00, la Libraria Mihail Sadoveanu din Bucuresti (Bulevardul Gen. Gheorghe Magheru 6-8) va avea loc lansarea unui nou volum scris de Adrian Sangeorzan si publicat la Curtea Veche Publishing.
Pe pagina de garda a Bibliei sale, caminarul Gheorghe Eminovici consemna data nasterii lui Mihail: 20 decembrie 1849. Aceeasi data o declara si fiul sau, in registrul de inscriere in "Junimea".
Printre acestea se numara si Manastirea Sapanta-Peri, din judetul Maramures, avand hramul Sfantul Arhanghel Mihail, ce se impune cu stilul sau sobru si cu o inaltime de 78 m! ... Izvor de traditie si de cultura, manastirea purta pe vremea voievozilor Dragosesti hramul Sfantul Arhanghel Mihail.
google-analytics.com