Cautare

552 de rezultate pentru "szakacs mihail" (2.80 secunde)
Tonul oscileaza de la cel amenintator al lui Dmitri Medvedev, presedintele rus, la cel de victima sigura, afisat de omologul sau georgian, Mihail Saakasvili. ... De cealalta parte, Mihail Saakasvili a acuzat Kremlinul de iresponsabilitate.
De cealalta parte, Mihail Boldea, care l-a reprezentat pe tatal sau, Gheorghe Boldea, in aceasta disputa, a invocat faptul ca impotriva hotararii de investire in functie a primarului nu exista nicio cale de atac si, din acest motiv, considera ca demersul sau a fost unul legal.
In etapa a doua, redistribuirea voturilor i-a adus in postura de castigatori pe Laurentiu Chirvasuta (PSDAPC), Marius Necula (PD-L) si Paul Ichim (PNL) pentru Senat, in timp ce in Camera Deputatilor vor intra Mircea Toader (PD-L), Florin Paslaru (PSDAPC), Lucretia Rosca (PSDAPC), Victor Paul Dobre (PNL), Mihail Boldea (PD-L) si Carmen Axenie (PD-L).
Cea mai importanta investitie care va fi facuta anul acesta la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu este un terminal cargo, a carui constructie va costa 950.
Este vorba de Costel Gheorghiu, deputat FSN in perioada 1990-1992 si senator PD intre 1992 si 2000, Gheorghe Virgil Serbu (foto), senator PNL in 2004-2008 si Mihail Sireteanu (PSD), deputat intre 1996 si 2008.
Ultimul presedinte sovietic, Mihail Gorbaciov (foto), a anuntat ca vrea sa revina pe scena politica a Rusiei in fruntea unui nou partid. ... Mihail Gorbaciov, in varsta de 78 de ani, a fost ultimul secretar general al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice, din 1985 pana in 1991.
Mihail Gorbaciov a declarat ca a evitat cel de-al Treilea Razboi Mondial, in 1989. Intr-un interviu acordat publicatiei Le Figaro, Gorbaciov a explicat ca "la acea epoca, Europa era plina de arme nucleare.
Aflat in Romania, ca invitat de onoare al unei companii private care se lanseaza astazi pe piata media romaneasca, fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov l-a dojenit indirect pe Ion Iliescu, in prezenta caruia a declarat ca sotii Ceausescu nu trebuiau impuscati "ca niste animale".
Fostul presedintele al Romaniei, Ion Iliescu, spune ca reactia fostului lider sovietic Mihail Gorbaciov legata de moartea sotilor Ceausescu a fost fireasca. ... Fostul presedinte al Romaniei mai spune ca reactia fostului lider sovietic Mihail Gorbaciov legata de moartea sotilor Ceausescu a fost fireasca.
Deputatul PDL Mihail Boldea spune ca Ada Mesesan i-ar fi cerut o mie de euro cu firma sa pentru ca acesta sa apara la emisiunile tv.
Cel mai recent pe lista este deputatul Mihail Boldea, care are nu mai putin de sase nume pe care le-ar vrea inlocuite: Mihai Seitan, Sebastian Vladescu, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Gabriel Sandu si Mihail Dumitru.
Surse din PDL au declarat anterior pentru Mediafax ca, alaturi de Vladescu si Mihail Dumitru, ministrul agriculturii, remanierea il vizeaza si pe Mihai Seitan, care va parasi portofoliul de la Munca.
Deputatul democrat-liberal Mihail Boldea a demisionat, luni, din PDL. Demisia vine dupa ce, in ultimul an, Boldea a avut o pozitie critica la adresa conducerii partidului, dar si a Guvernului condus de Emil Boc.
"Epopeea lui Boldea, un scenariu prost scris de serviciile secrete?" Epopeea lui Mihail Boldea care a fugit pentru a se intoarce tocmai din Congo si iesirile ciudate ale presedintelui Traian Basescu ne fac sa credem ca avem de-a face cu un scenariu prost, plasmuit de serviciile secrete, afirma analistul Dan Pavel, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca, dupa ce si-a inceput mandatul "cu show-ul Hayssam", seful statului vrea sa-l termine cu "un show Boldea".
"Mihail Viorel Anghel "Mi se pare ca Dzeu l-a blagoslovit cu cel mai potrivit nume - BASESCU!" Mihail Viorel Anghel "Base Manelistu", Alina Florescu "Perversu" de la Constanta" Serban Greceanu "Dictachioru" Paul Malaianu "Traian Imbarligatorul" Iuliana Draghici "DEZBINATORUL" Balaban Valentina "Razbunatorul Traian " Adina Rosu "Samanta de scandal "Adrian Cristea ‎,,LICURICIUL " Snaider Paul " Ce sa caute un betiv, curvar, mincinos, bandit, escroc in panoplia istoriei ?" Timu Victor "Marinarul Betiv, sau Taietorul de pensii si salarii !
"Avem un guvern care lucreaza pentru Romania" Liderul UNPR Hunedoara, Mihail Rudeanu, a vorbit mai ales despre nevoia cetatenilor romani de a-si recapata demnitatea si puterea de a sta cu fruntea sus in Europa.
Presedintele Klaus Iohannis a marcat pe Facebook implinirea a 165 de ani de la nasterea lui Mihail Eminescu. Presedintele a citit un fragment dintr-un articol publicat de acesta in 1981 si, la final, i-a multumit poetului national al romanilor.
De obicei, la prima zapada masiva se da mai mult antiderapant, pentru a se putea curata carosabilul ", sustine directorul Urban Serv, Mihail Gheorghiu. ... "Nu a fost cazul sa le scoatem, pentru ca nu a fost multa zapada ", spune Mihail Gheorghiu.
Intr-un comunicat al pre-fecturii clujene se arata ca prefectul Mihail Hardau s-a intalnit cu reprezentantii firmei Bechtel pentru a analiza situatia proiectului si a lucrarilor de realizare a autostrazii Transilvania.
Secretarul general al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), Mihail Tecau, ne-a declarat ca autoritatea pe care o reprezinta vrea sa atraga sprijinul Bancii Mondiale in proiectul introducerii obligativitatii asigurarii locuintelor.
google-analytics.com