Cautare

552 de rezultate pentru "szakacs mihail" (7.30 secunde)
Steaua fara nume Vineri, 22 ianuarie, ora 19:00 Te invitam la teatru, pentru a patrunde impreuna in noaptea plina de lirism a lui Mihail Sebastian. ... Mihail Sebastian Regie:
Prezentarea de carte romaneasca va fi insotita de recitaluri ale maestrului Grigore Lese si ale violonistului Andrei Mihail, precum si de interpretarea piesei de teatru Angajare de clovn de Matei Visniec, in prezenta autorului.
Totusi, primul pas in aceasta uniune il face domnitorul muntean Gheorghe Bibescu in 1848, care desfiinteaza vama de la Focsani, in consens cu Mihail Sturza, domnitor al Moldovei.
Intre lucrarile care au fost donate se afla portrete ale lui Stefan cel Mare, Mihai Eminescu, Mihail Sadoveanu, Nicolae Labis, George Cosbuc si George Toparceanu.
Carismaticul ofiter de politie Mihail Verbitchi pleaca intr-o misiune intr-un oras din Transilvania pentru a investiga disparitia trupului inhumat al tinerei Magdalena Boicescu, sotia unui reputat profesor. ... Oare Mihail Verbitchi va face fata provocarii?
Cartea soaptelor, unul dintre cele mai apreciate volume semnate de Varujan Vosganian, a obtinut Premiul Cartea anului 2009, acordat de revista Romania literara, cu sprijinul Fundatiei Anonimul, Premiul revistei Observator cultural pe anul 2009, Marele premiu Niram Art - Trofeul Mihail Sebastian, acordat de revista multiculturala Niram Art, in colaborare cu Institutul Cultural Roman de la Madrid, Premiul Mihail Sadoveanu, oferit de revista Viata Romaneasca, Premiul pentru proza al revistei Arges, Premiul Gheorghe Craciun, oferit in cadrul colocviului Generatia 80, Premiul revistei Convorbiri literare pe anul 2009, Premiul Academiei, acordat celei mai bune lucrari in proza a anului 2009.
Pall Lajos si Kiss Pall Levente din Corund, Harghita participa la targul de Dgintii Mihail si Gavriil organizat in curtea MTR.
Reprezentari ale sfinților (Masa Raiului, Sfanta Cuvioasa Paraschiva, Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, Sfantul Arhanghel Mihail, Sfantul Ierarh Nicolae, Sfantul Mucenic Haralambie, Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, Sfintii Imparati Constantin si Elena, Sfintii Apostoli Petru si Pavel, Sfantul Prooroc Ilie).
Textul legii, prin care romii au devenit cetateni liberi, a fost conceput de doi lideri cu mentalitate progresista, europeana - Petre Mavrogheni si Mihail Kogalniceanu -, si purta titlul ' Legiuirea pentru emancipatia tuturor tiganilor din Principatul Romanesc '. ... In anul 1891, Mihail Kogalniceanu nota, citez:
Militari din Fortele terestre ale SUA dislocate in Europa au plecat luni, 6 februarie, impreuna cu tehnica militara din dotare, din Polonia catre Baza Aeriana Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta, ca parte a angajamentului Statelor Unite ale Americii in asigurarea securitatii flancului estic al NATO, in cadrul Operatiunii Atlantic Resolve.
Se permite accesul auto al riveranilor, precum si catre unitatile economice din zona, pe Calea Victoriei si strazile adiacente, perimetrul cuprins intre strazile Gheorghe Manu si Mihail Moxa, in baza tichetelor eliberate de Primaria Municipiului Bucuresti care atesta calitatea acestora. ... Mihail Moxa.
TARGUL DE MIHAIL SI GAVRIL DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN Muzeul Taranului Roman va invita la Targul de Sfintii Mihail si Gavril, care marcheaza sfarsitul toamnei si ultimele zile de dulce inainte de intrarea in postul Craciunului.
Interlopii romani au furat combustibil in valoare de doua milioane de dolari de la baza militara din Mihail Kogalniceanu, au anuntat procurorii DIICOT care au deschis o ancheta la plangerea guvernului federal al SUA.
Primul convoi al armatei americane, trimis in Romania, se indreapta catre baza de la Mihail Kogalniceanu, din judetul Constanta. Cele 16 camioane cu remorci in care sunt incarcate vehicule blindate au intrat in tara miercuri seara, prin punctul de frontiera Nadlac.
Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg va veni in Romania si va merge vineri, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis, la baza militara de la Mihail Kogalniceanu.
Acesta va merge alaturi de seful statului intr-o vizita la Baza Militara Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta, unde vor ajunge vineri dimineata cei 1.000 de soldati americani detasati de Washington din Germania pentru a consolida flancul estic al NATO ca raspuns la masarea trupelor ruse la granita cu Ucraina.
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis, au ajuns la Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta.
Mihail Gorbaciov a murit la 91 de ani. Fostul lider sovietic a avut un rol crucial in cel de-al Doilea Razboi Mondial.
Un militar american, in varsta de 45 de ani, de la baza NATO Mihail Kogalniceanu, a murit astazi.
Din probatoriul administrat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj s-a stabilit ca, prin savarsirea infractiunilor economice pentru care este cercetat, Mihail Oncioiu, de 40 de ani, din comuna Danesti, a creat un prejudiciu de aproximativ 850.000 de lei.
google-analytics.com