Cautare

552 de rezultate pentru "szakacs mihail" (2.43 secunde)
Mihail de 54 de ani, din judetul Ilfov, care avea asupra sa un cutit cu lama de aproximativ 11 cm lungime. ... Mihail in stare de libertate.
Mihail de 34 de ani, din judetul Iasi, cunoscut cu antecedente penale, care are interdictie de a fi prezent in Mun. ... Mihail in stare de libertate.
Mihail Sebastian catre Sos. ... Mihail Sebastian, moment in care a surprins si accidentat pe C. Dumitru de 86 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la dreapta la stanga pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului electric pentru pietoni.
Deputatul Mihail Boldea a fost deferit justitiei de procurorii Dircetiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Serviciu Teritorial Galati, pentru fraude imobiliare in valoare de aproximativ un milion de euro, informeaza Mediafax.
Aeronava MIG 21 Lancer a decolat la 19.50 de la baza Mihail Koglniceanu pentru a executa o misiune de patrulare aeriana a Dobrogei.
Aeronavele, impreuna cu un contingent de 150 de soldati, au fost dislocate la Baza Aeriana 57 din Mihail Kogalniceanu pentru apararea flancului estic alaturi de aliati.
De asemenea, Mihail Vlasov (PNL) a fost condamnat pentru trafic de influenta ispasind peste un an de inchisoare in timpul regimului Ceausescu, dar a reusit sa anuleze sentinta din cazierul sau prin recurs extraordinar in anulare dupa 1990.
El a precizat ca un cotidian central a prezentat recent stenograma unei discutii tête-a-tête pe care a avut-o cu Mihail Gorbaciov in 1991.
Dupa ce a fost criticat de presedintele Traian Basescu, ministrul Educatiei, Mihail Hardau, nu mai este nici in gratiile premierului.
Initiativa legislativa este semnata de opt deputati liberali (Horatiu Buzatu, Horea Uioreanu, Gabriel Sandu, Dragos Ujeniuc, Ioan Ghise, Rares Manescu, Adina Valean, Mihail Zaharia) si are pretentia, potrivit initiatorului Horea Uioreanu, de a fi primul proiect depus de un partid pe aceasta tema.
Ca urmare, mass-media vorbeau aseara de achizitionarea a doi senatori PRM, Dorel Onaca si Mihail Lupoi, zvonuri dezmintite insa categoric de Onaca si nuantate de Lupoi (care si-a conditionat sprijinul de "agrearea” de catre PRM a formulei guvernamentale PSD-PUR-UDMR).
Tot Cristian Diaconescu a declarat ca, in acelasi timp, PSD va lua, in cursul zilei de astazi, decizia asupra datei cand social-democratii vor depune motiunile de cenzura care ii vizeaza pe ministrii Sanatatii si Educatiei - Eugen Nicolaescu, respectiv Mihail Hardau.
Acesta a mai aratat ca in textul documentului sunt evidentiate 15 acuzatii la adresa actualului ministru al Educatiei, democratul Mihail Hardau, si ca PSD va solicita premierului revocarea lui Hardau din functie.
Totodata, fostul prefect si-a prezentat opinia cu privire la retrocedarea Catedralei "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril” Protopopiatului Greco- Catolic, pe care o apreciaza ca fiind justa, in consonanta cu legea si istoria.
Astfel, dupa ce dam deoparte capii de lista- Radu Mazare (primar Constanta), Nicusor Constantinescu (presedinte CJ Constanta), Mariana Gaju (primar Cumpana), Gheorghe Frigioi (primar Crucea), Valer Iosif Muresan (primar Mihail Kogalniceanu), Alexandru Mazare (deputat) - putem afla si numele viitorilor consilieri judeteni ai PSD.
Astfel, primul colegiu pentru deputati, cu 73.759 persoane cu drept de vot, este alcatuit din Fetesti, Stelnica, Burdusani, Facaieni, Vladeni, Giurgeni, Gura Ialomitei, Mihail Kogalniceanu, Movila, Platonesti si Tanderei.
Presedintele georgian Mihail Saakasvili a semnat ieri un document care contine "propuneri de pace", sustinut de UE, care va fi transmis Rusiei, a anuntat secretarul Consiliului de securitate georgian, Aleksandr Lomaia.
COVASNA Senat Albert Almos (UDMR) - 55,62% Bokor Tibor (UDMR) - 68,6 % Camera Deputatilor Edler Andras (UDMR) - 67 % Marton Arpad (UDMR) - 56,29 % Olosz Gergely (UDMR) - 78 % CLUJ Senat Mihail Hardau (PD-L) - 50,23 % Camera Deputatilor Daniel Buda (PD-L) - 51,27 % Adrian Gurzau (PD-L) - 50,33 % DOLJ Senat Mircea Geoana (PSD) - 64,22 % Lia Olguta Vasilescu (PSD)- 62,91% Camera Deputatilor Ion Calin (PSD)- 59.45% Valeriu Zgonea (PSD) - 63.71 Claudiu Manda (PSD) - 65.32 % Petre Petrescu (PSD) - 57.68 % MEHEDINŢI Camera Deputatilor Doinita Mariana Chircu (PDL) - 51,19 %
Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul privind rechemarea lui Mihail Rosianu din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Bulgaria, informeaza Presedintia.
Probabil ca acestia sunt oameni de afaceri si servicii speciale din Romania (care nu au fost controlati de stat), precum si autoritatile criminale, care au fugit din tara anterior", sustine Mihail Deleaghin, directorul Institutului pentru probleme legate de globalizare.
google-analytics.com