Cautare

552 de rezultate pentru "szakacs mihail" (3.32 secunde)
Moldova si Georgia, Vladimir Voronin si Mihail Saakasvili, pe care ii informeaza in privinta discutiilor pe care le-a avut la Washington, cu presedintele SUA.
In baza principiului reciprocitatii, la 24 iulie/5 august 1880, Mihail Kogalniceanu a fost acreditat la Paris, in aceeasi calitate.
Localnicii din Mihail Kogalniceanu pot rasufla usurati, caci primarul lor, Valer Iosif Muresan stie cum sa se ingrijeasca atat de oras, dar mai ales de aeroportul din apropiere, fiind absolvent al Academiei de Aviatie, si practicandu-si profesia de pilot militar ani buni.
Coprezidata de Mihail Gorbaciov si de prof. Horst Mahr - presedintele Asociatiei de Politica Externa din Munchen, la dezbateri au luat parte fosti prim-ministri (Michel Rocard - Franta;
Conduce Lexus, fumeaza Davidoff si bea Glenfiddich De Sfintii Mihail si Gavriil, dimineata, Ion Solcanu inca se afla la casa sa parinteasca din Trusestii Botosanilor.
De asemenea, este demn de semnalat si cazul a patru PSD-isti rebeli care nu s-au conformat indicatiilor de partid si au ramas in sala pana la sfarsitul sedintei - Dan Iosif, Marian Saniuta, Mihail Sireteanu si Mihai Apostolache.
Va sta, probabil, in celula in care a stat si socrul sau, Mihail Vlasov, pentru o mita in numerar mai mica decat a sa.
In acest timp Rusia, inca sovietica, sub conducerea lui Mihail Gorbaciov (cel despre care unii aveau sa spuna ca este agentul SUA, tot asa cum unii spun azi ca Donald Trump ar fi omul Moscovei) se retragea spre Est ca sa se asocieze cu… Vestul.
Totusi, adunarea ceruta s-a facut, sub presedintia scriitorului Mihail Sadoveanu. Conform legii, Camera nu putea modifica Constitutia, care prevedea si forma de guvernamant a statului.
Ulterior, avocatul Ionas a refuzat sa mai raspunda la numarul de mobil care figureaza si în datele de la Registrul Comertului, sediul firmei fiind situat în strada Mihail Kogalniceanu nr.
Mihail E. Ionescu si conf. univ. dr. Marian Petcu. Cei mentionati au remarcat calitatea deosebita a tezei si adecvarea tematicii la fenomenele contemporane, recomandand adnotarea sa cu punctaj maxim.
Liderul PRM a aratat intr-o conferinta de presa ca autografele celebre apartin, printre altii, lui Napoleon, Robespierre, Abraham Lincoln, Victor Hugo, Honoré de Balzac, Henri Bergson, Aram Haceaturian, Regina Elisabeta a II-a si Mihail Gorbaciov.
Din primavara acestui an, Zamani ocupa functia de director tehnic al Aeroportului International „Mihail Kogalniceanu“. Ca experienta politica, Gheorghe Zamani se poate lauda cu o activitate bogata in administratie, in perioada 1992-1996, cand a fost desemnat consilier local independent in CL Techirghiol.
In cadrul ceremoniei de investitura a noului ministru al Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, seful statului l-a atentionat pe acesta ca intra intr-o echipa guvernamentala performanta si ca are obligatia sa faca performanta alaturi de aceasta.
Au existat unele suspiciuni in legatura cu baza noastra de la 'Mihail Kogalniceanu'. Am pus imediat baza militara la dispozitia ziaristilor, a specialistilor.
Vehement, liderul grupului senatorial PNL-PD, Puiu Hasotti, a precizat ca la sedinta de ieri doar patru conservatori au fost prezenti, din 12, cinci din zece de la UDMR, iar din cadrul Aliantei au absentat doar liberalii Mihail Lupoi, Ionut Popescu si Stefan Antonie.
Delegatia prezidentiala a plecat apoi spre Georgia, unde seful statului roman efectueaza o vizita oficiala la invitatia omologului sau Mihail Saakasvili.
Patru ministri - Sulfina Barbu de la Mediu, Anca Boagiu de la Integrare, Gheorghe Barbu de la ministerul Muncii si Mihail Hardau, de la Educatie - au declarat ca nu mai pot lucra alaturi de Tariceanu, pe care il acuza de...
In acest sens, Comanici a anuntat ca il va invita pe ambasadorul SUA sa ne viziteze spitalul, intrucat si americanii au acuma interes in reabilitarea unitatii, in perspectiva amplasarii bazei militare de la Mihail Kogalniceanu.
In a doua parte a zilei premierul a fost pe litoral, la Aeroportul "Mihail Kogalniceanu" din Constanta, pentru a inaugura un nou punct SMURD.
google-analytics.com