Lucrarile la autostrada Transilvania ar putea fi compromise din cauza intarzierilor. Intr-un comunicat al pre-fecturii clujene se arata ca prefectul Mihail Hardau s-a intalnit cu reprezentantii firmei Bechtel pentru a analiza situatia proiectului si a lucrarilor de realizare a autostrazii Transilvania.
Potrivit managerului pentru relatia cu comunitatea, Drew Slaton, lipsa de fonduri a determinat trecerea in somaj tehnic a unui numar de 500 de muncitori romani, care vor fi rechemati pe santier in momentul deblocarii situatiei.
Prefectul Mihail Hardau si-a exprimat speranta ca lucrarile de realizare a autostrazii vor fi reluate in cel mai scurt timp, afirmandu-si, in acelasi timp, disponibilitatea de a promova acest proiect la nivelul Ministerului Transporturilor. El se va intalni la sfarsitul acestei saptamani cu ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Gheorghe Dobre, cu care va discuta si problema autostrazii Transilvania.
Reamintim ca, in urma cu o saptamana, premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut ministrului Transporturilor sa renegocieze contractul incheiat anul trecut cu firma Bechtel pentru autostrada Bucuresti-Bors, in vederea reducerii costurilor. (D.E.)