Cautare

1368 de rezultate pentru "studii clinice" (3.02 secunde)
Raspunsul cinic ar putea sa fie ca nu exista studii care sa confirme acest lucru, dar nu exista nici studii care sa il infirme. Nu s-au facut astfel de studii.
Puthoff, director al Institutului de Studii Avansate din Austin. ... Au rezultat studii privind: ... Puthoff a comandat apoi studii pe domenii cum ar fi:
Persoanele fara studii superioare de specialitate vor parasi Consiliile de Administratie ale regiilor Baniei.
Contabilii cu studii medii vor avea dreptul sa intocmeasca doar evidente primare, iar cei cu studii superioare vor putea sa conduca din punct de vedere contabil firmele. ... In plus, pentru a putea conduce contabilitatea unei firme, este obligatorie angajarea unei persoane cu studii superioare economice.
Vladimir Tismaneanu va prezenta Raportul Final al Comisiei Prezidentiale pentru analiza dictaturii comuniste din Romania, pe 10 si 11 iunie, la Paris, in cadrul unei dezbateri si al unei mese rotunde, organizate la Palatului Béhague si Centrul de Studii si Cercetari Internationale, Sciences Po.
Înfiintarea Companiei Energetice Nationale (CEN) va reprezenta obiectul unor studii elaborate de catre experti, care vor analiza consecintele constituirii acestei companii-mamut, relateaza NewsIn. Theodor Stolojan a declarat ca, in sedinta de ieri-dimineata a coalitiei guvernamentale, titularul portofoliului economiei, Adriean Videanu, a informat conducerea acesteia despre faptul ca ideea infiintarii Companiei Energetice Nationale va face obiectul unor studii elaborate de catre experti, care sa analizeze consecintele constituirii acestei companii-mamut.
Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj refuza sa spuna chiar si numarul agentilor care au devenit ofiteri in baza diplomelor obtinute la "Spiru Haret" ori al celor care primesc un spor de 25% pentru studii superioare dupa ce au absolvit aceeasi unitate de invatamant.
• Un sondaj realizat de Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde pentru Jurnalul National in perioada 19-27 martie 2011 releva date dezastruoase pentru guvernare:
Eurodeputatul PNL Daniel Daianu, doctor in economie, profesor universitarla SNSPA Europarlamentarul Daniel Daianu a fost economist-sef al BNR intre 1992-1997, ministru-adjunct in 1992 si ministru plin al finantelor intre 1997 și 1998, profesor universitar la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), membru corespondent al Academiei Romane din 2001, membru al Societatii Romane de Economie (SOREC).
Astfel, in Romania, in 2003, rata saraciei, sub 2,15 dolari pe zi, in cazul populatiei cu varsta de peste 15 ani, fara studii, era de 18 puncte, in scadere fata de 22 de puncte cu un an in urma.
Inginerii, agronomii, zootehnistii, horticultorii, medicii veterinari si farmacistii vor fi cei mai cautati pe piata muncii in 2006 dintre persoanele cu studii superioare, a declarat pentru Rompres directorul executiv al Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti, Dumitru Pelican.
Gasirea unei persoane cu experienta sau cu studii in domeniul turismului ii pune la incercare pe majoritatea angajatorilor. ... Persoanelor interesate le-am solicitat fie sa aiba experienta in domeniu, fie studii de specialitate.
Astfel, persoanele fizice trebuie sa aiba studii superioare, studii medii sau un curs de specializare de scurta durata in domeniul cresterii animalelor, in timp ce persoanele juridice trebuie sa aiba angajata o persoana care indeplineste aceste conditii.
Londra, Roma sau Paris sunt doar cateva dintre marile capitale ale Uniunii Europene unde studentii craioveni pot merge la studii.
La aproape trei saptamani de la integrare, oferta locurilor de munca pentru persoanele cu studii superioare este inca saraca. ... "In general, numarul de locuri de munca vacante pentru persoanele absolvente de studii superioare este foarte mic", a adaugat Laura Nicolaescu.
O alta concluzie care se poate desprinde pentru luna februarie este faptul ca a scazut numarul somerilor cu studii superioare, fiind doar de 317, dintre care 190 de femei.
„Potrivit Conventiei de la Lisabona (1997) a Consiliului Europei si UNESCO, diplomele emise în tara vor fi recunoscute în alta tara semnatara în baza unui proces de evaluare“, a declarat Gabriel Olteanu, reprezentantul Universitatii din Craiova.Totusi, potrivit acestuia, recunoasterea diplomelor poate fi usurata daca absolventul de facultate aplica pentru studii superioare în tara respectiva.Cum puteti obtine un loc de munca pe piata UEÎn ceea ce priveste libera circulatie a fortei de munca, este binecunoscut faptul ca în prezent pentru români exista înca o serie de restrictii (pâna la 30 aprilie 2011).
continuarea tematicii expuse in plen dimineata, prin acordare de consultanta (in functie de solicitari) si prezentarea unor studii de caz. ... Continuarea tematicii expuse in plen dimineata, prin acordare de consultanta (in functie de solicitari) si prezentarea unor studii de caz.
„Potrivit Conventiei de la Lisabona (1997) a Consiliului Europei si UNESCO, diplomele emise în tara vor fi recunoscute în alta tara semnatara în baza unui proces de evaluare“, a declarat Gabriel Olteanu, reprezentantul Universitatii din Craiova.Totusi, potrivit acestuia, recunoasterea diplomelor poate fi usurata daca absolventul de facultate aplica pentru studii superioare în tara respectiva.Cum puteti obtine un loc de munca pe piata UEÎn ceea ce priveste libera circulatie a fortei de munca, este binecunoscut faptul ca în prezent pentru români exista înca o serie de restrictii (pâna la 30 aprilie 2011).
Proiectul mentionat este implementat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in parteneriat cu Centrul Italian pentru Studii Avansate in Turism si Promovare Turistica, Camera de Comert si Industrie a Bulgariei, Institutul National de Cercetare in Turism (Bulgaria), Institutul de Studii in Turism (Malta), Uniunea Profesorilor din Malta (Malta), Federalberghi, Uniunea Italiana a Muncii, Asociatia Transnationala pentru Formare si Mobilitate Profesionala-Bucuresti, Facultatea de Stiinte Economice - Universitatea Ovidius Constanta, Centrul pentru Formare si Mobilitate Profesionala al Republicii Slovenia, Sindicatul Lucratorilor din Sectorul Ospitalitatii si Turismului (Slovenia).
google-analytics.com