Cautare

1368 de rezultate pentru "studii clinice" (2.97 secunde)
P.G. in varsta de 44 ani, s-a prezentat pentru dureri zona coloanei lombare, cu iradiere pe membrul inferior stang;
O alternativa pentru a avea acces la cele mai noi tratamente o reprezinta studiile clinice, dar femeile nu prea accepta aceasta solutie nestiind despre ce este vorba.
pneumonie sau sindrom de detresa respiratorie acuta (SDRA)) pe baza unor dovezi clinice sau radiologice de consolidare; calatorie sau sedere intr-o zona in care infectia cu noul coronavirus a fost recent raportata sau unde transmiterea s-ar fi putut produce (in prezent Quatar si Arabia Saudita).
Roche a anuntat ca noi date importante din studiile clinice pentru mai multe medicamente destinate tratarii cancerului, aflate in cercetare sau deja aprobate, vor fi prezentate la a 49-a reuniune anuala a American Society of Clinical Oncology (ASCO), care se va desfasura la Chicago in perioada 31 mai - 4 iunie.
Aceste noi teste functioneaza pe platforma cobas e (imunologie) de analizoare modulare, dezvoltata de asemenea de compania Roche, care sustine fluxurile de lucru si eficienta in laboratoarele clinice.
In prezent, prototipul se afla in faza studiilor clinice pe pacienti. Aceasta etapa necesara omologarii robotului in SUA poate dura de la cateva saptamani la cativa ani.
Aceasta modalitate de reconstructie cardiaca personalizata ar putea contribui la studiul formarii fetale a inimii sau pentru a gasi noi aplicatii in teste pre-clinice de noi molecule.
[email protected] Cazuri clinice P.G. in varsta de 44 ani, s-a prezentat pentru dureri zona coloanei lombare, cu iradiere pe membrul inferior stang;
' Concret, dorim sa se introduca in legea aflata deja in vigoare consultul obligatoriu atat cel medical, cat si cel stomatologic, formarea profesionala a medicilor si pedagogilor pentru identificarea formelor de abuz in cabinet, dar si in gradinite si scoli, realizarea unei fise clinice strandardizate si inregistrarea statistica la nivel national a cazurilor de abuz, monitorizarea o perioada indelungata a victimelor, dar si a abuzatorilor la iesirea din detentie, inasprirea pedepselor - de la amenzi foarte mari pana la inchisoare - de complicitate si neraportare a oricarei forme de abuz ' , precizeaza dr Gabriela Iorgulescu.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele noua luni ale anului 2013, cu 6%, la o rata de schimb constantă, ajungand la 34.9 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului si testele de diagnostic destinate laboratoarelor clinice.
Chiar daca regenerarea apare spontan, pentru obtinerea unor rezulate clinice semnificative este importanta stimularea exogena (farmacoterapie, kinetoterapie, terapie comportamentala, etc).
Cifozele patologice pot fi congenitale, rahitice, paralitice, traumatice, precum si alte forme clinice mai rare. Scopul exercitiilor fizice pentru corectarea cifozei este:
Cazul 1. DC, in varsta de 23 de ani, se prezinta la consultatie cu dureri multiple migratorii si nespecifice in intensitate si caracter.
Conferentiar doctor Monica Luminos, sefa Sectiei clinice de boli infectioase pentru copii, din cadrul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals", ne atrage atentia asupra principalelor simptome ale gripei:
"De fapt, acesta este scopul testelor clinice. Gratie curajului lui Claude Dany, acum imbunatatim pregatirile pentru a reusi cu celelalte implanturi", considera prof.
Vanzarile Diviziei de Diagnostic In anul 2013, vanzarile Diviziei de Diagnostic au crescut cu 7%, la o rata de schimb constanta, ridicandu-se la 2.45 miliarde de franci elvetieni, in principal datorita cererii sustinute pentru testele si echipamentele folosite in laboratoarele clinice, in special pentru domeniile Professional Diagnostics (+9%) si Molecular Diagnostics (+4%).
Consecintele clinice sunt grave pentru pacient. Atunci cand maruntim o pastila sau golim o capsula de continut pentru a le inghiti mai usor exista pericolul crearii efectului de supradoza care poate fi letala.
Activitatile initiale ale Fabricii de Celule se vor axa pe programe de cercetare si dezvoltare care acopera domeniul sistemului nervos central, cardiologie, traumatisme si diverse aplicatii clinice care folosesc celule stem mezenchimale si hematopoietice.
Pentru transplant este o enorma speranta, deoarece este pentru prima data cand, dupa mult timp, avem posibilitatea de a imbunatati conservarea si prezervarea grefoanelor, subliniaza profesorul Yannick Le Meur, seful serviciului de nefrologie de la Spitalul Cavale Blanche din Brest, coordonatorul testelor clinice.
Astfel, rezultatele unei analize publicate, care se baza pe datele oferite de mai multe teste clinice, au sugerat ca riscul cardiovascular legat de diclofenac si ibuprofen in doze mari (peste 2.400 mg) pot fi similare riscurilor generate de inhibitorii COX-2, dintre care un medicament din clasa AINS a fost retras din farmacii, deoarece s-a dovedit ca este foarte periculos.
google-analytics.com