Cautare

1368 de rezultate pentru "studii clinice" (2.65 secunde)
Dincolo de problemele clinice de comportament social ale experimentului bizar de la Cotroceni, pe care adulatorii tocmiti sau cei pur si simplu prosti le banuiesc a fi mari strategii politice, bine ca macar a fost emis un comunicat de presa pe tema zilei si ca nu i-a bagat si un bau!
Potrivit conducerii societatii, decizia de a transfera productia in Romania vizeaza mentinerea profitabilitatii grupului si a competitivitatii sale pe piata de profil. O alta firma, de aceasta data americana, specializata in cercetari clinice, alege Romania pentru extindere.
Normele precizeaza ca legea are în vedere doar venitul brut realizat lunar achitat din fondul de salarii. Sporuri si indemnizatii incluse în venitul brut Fata de baza de calcul folosita în prezent, vor fi impozitate sumele din plata cu ora, garzi, indemnizatii clinice, sumele primite de reprezentantii în adunarea generala a actionarilor, în consiliul de administratie, în comitetul de directie si în comisia de cenzori.
Nu au primit, de asemenea, nici un leu pentru activitatile curente furnizorii de asistenta medicala pentru specialitati clinice si unitatile de recuperare-reabilitare a sanatatii.
sumele rezultate prin plata cu ora, garzi, indemnizatii clinice; drepturile banesti acordate potrivit legii ori contractelor colective sau individuale de munca sub forma de stimulente, premii si prime sau orice alte sume platite din fondul de salarii.
Semnele clinice sunt durere cervicala cu iradiere in omoplat, umar si brat. Durerea se accentueaza progresiv, initial la efort, apoi permanent, cu exacerbari nocturne.
Pentru noi, cele peste 140.000 de persoane cu deficiente de vedere si auz nu sunt cazuri clinice, nu sunt persoane cu handicap, sunt cetateni romani si europeni.
Procesul canonic prin care o persoana este declarata sfanta necesita recunoasterea prin examene clinice a unei minuni pentru beatificare (efectiva din mai 2011 pentru Ioan Paul al II-lea) si a celei de-a doua pentru canonizare.
Fundatia se concentreaza pe dezvoltarea cercetarilor pentru tratamentul si vindecarea leucemiei, campanii care sa incurajeze recoltarea de celule stem, in vederea donarii pentru pacientii bolnavi de leucemie, intarirea cercetarilor si infrastructurilor clinice din spitale si laboratoare, precum si oferirea de servicii sociale pentru bolnavii de leucemie si familiile lor.
Studiile clinice au aratat ca si dupa 6 luni, rezultatele s-au pastrat! Intr-o sedinta obisnuita de tratament de reducere a circumferintei si celulitei, sunt aplicate simultan ultrasunete de rezonanta si campuri de curent electric timp de 40 de minute.
Urmatorii 25 de ani, i-a trait in New York, unde activitatea sa de pionierat ca psihiatru a condus la progrese clinice majore, mai ales in tratamentul schizofreniei si alcoolismului.
Medic si decident la stat a avut tot interesul sa tina pe loc institutia sanitara, sa nu ii puna in functiune aparatura cu care diferitele guverne le-au dotat (exclus PDL) pentru ca anumite expertize si examene clinice sa se desfasoare la privatul unde el isi exercita cea de a doua norma de munca.
In prezent testarile clinice efectuate acestei proceduri reprezinta urmatorul pas major in dezvoltarea protocolului standard pentru multiplicarea celulelor stem recoltate din sangele ombilical.
CAZURI CLINICE 1 D.A.in varsta de 35 ani se prezinta cu senzatie de balonare in epigastru, scaune moi, senzatie de arsura anala, greata, gust amar, saliva groasa, lipicioasa, stare de indispozitie generala.
Cazuri clinice 2 La Centrul de Sanatate Medireflex situat in Bucuresti, pe Strada Nerva Traian, nr. 7, bl. M66, sc.
Studiile clinice realizate asupra botoxului au demonstrat ca aceasta substanta poate provoca slabiciune musculara, dificultate la inghitire sau pleoape cazute.
in prim-plan noutătile din domeniul nefrologiei si a dializei, precum și cele mai interesante dezbateri cu privire la diverse aspecte clinice ale acestei arii medicale." a declarat prof.univ.dr.
Ea este testata de aproape doua decenii in cadrul a numeroase teste clinice, cu rezultate mai mult sau mai putin concludente.
Este autorul a peste 80 de articole stiintifice aparute in prestigioase publicatii de specialitate si a contribuit, alaturi de profesorul Bonaventura Clotet, la elaborarea a numeroase ghiduri clinice de terapie a infectiei cu HIV.
Trebuie precizat ca testele clinice s-ar putea derula relativ rapid, respectiv in 3-5 ani. Doua laboratoare au semnat deja un acord cu biroul de dezvoltare tehnologica al Universitatii Harvard.
google-analytics.com