Cautare

1368 de rezultate pentru "studii clinice" (5.90 secunde)
miopia este din ce in ce mai frecventa in Europa, in special la persoanele din categoria de varsta 25-29 de ani, cu un nivel inalt de studii.
Centrul de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie lanseaza o noua cercetare care evidentiaza efectele benefice ale consumului moderat de bere asupra organismului, de aceasta data fiind vizate simptomele asociate perioadei post - menopauza.
Studii recente, facute la Universitatea din New York, subliniaza cateva motive pentru care sperma poate sa duca la imbunatatirea sanatatii femeilor. ... Contine multivitamine Conform unor studii recente, fiecare ejaculare contine, in medie, peste 200 de proteine diferite.
Asociația ACCEPT ILGA-Europe Amnesty International Comisia Internationala a Juristilor European Commission on Sexual Orientation Law Centrul pentru Resurse Juridice Societatea Academica din Romania Institutul pentru Politici Publice Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile Centrul Parteneriat pentru Egalitate Fundatia Agentia de Dezvoltare Comunitara Impreuna Centrul pentru Inovare Publica Asociatia ActiveWatch Centrul Euroregional pentru Initiative Publice Centrul de Dezvoltare Curriculara si Studii de Gen:
Problema devine cu atat mai grava cu cat tara noastra resimte un deficit acut de personal calificat cu studii superioare in mai multe domenii vitale.
Cafeaua scade riscul afectiunilor cardiovasculare Alte studii (unul facut la Iowa Women's Health, pe un esantion de 27.000 de femei, pe o perioada de 15 ani, altul facut de Nestlé Research Center si al treilea publicat recent in Norvegia) arata cum, datorita consumului de cafea (decofeinizata sau nu), scade si riscul afectiunilor cardiovasculare, in special la femei.
In prezent, in Romania 71,7 la suta din femei au studii medii si superioare.
Studii pe tema psoriazisului Statisticile arata ca increderea pacientilor in ei insisi si fata de tratamentul aplicat psoriazisului a crescut substantial.
In fiecare tara dezvoltata se fac studii complexe pentru a determina cat de mari sunt aceste categorii, care sunt caile pentru a le asigura un plafon decent al nivelului de viata si cum trebuie actionat pentru a nu crea dependenta fara iesire de ajutoarele statului.
In astfel de studii, mai mult sau mai putin pertinente, se prezinta date prelucrate statistic, clasamente intre statele corupte, nivelul coruptiei si sectoarele cele mai afectate, dar nu se spune nimic despre cauzele fenomenului.
13.09.1963 Bucuresti, Romania Starea civila Casatorit, doi copii Studii 2002 Absolvent al cursului postuniversitar Management Politienesc - Centrul de Studii Postuniversitare Bucuresti;
Forme clinice: otita acuta congestiva , otita acuta catarala, otita acuta supurata Simptomatologia este variata in functie de faza evolutiva a otitei:
Psihoterapeutul Mirela Zivari, specialist in psihoterapie rational emotiva, s-a aflat in redactia HotNews.ro si a discutat online cu cititorii. Mirela Zivari are experienta in domeniul psihologiei clinice. Intrebarea nr.
Manifestarile clinice sunt: dureri de cap, obstructie nazala, dureri si usturimi in gat, umflarea fetei, transpiratii si sensibilitate la vant.
Medicul psihiatru poate pune diagnosticul doar observand anumite simtome clinice. PRIMUL EPISOD = PRIMA VIZITA LA MEDIC Cu cat mergi mai repede la medic de la primul episod cu atat vei putea tine mai bine boala sub control!
In acest sens, in colaborare cu Univeristatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, organizam un eveniment unic in Romania, in data de 2-3 iulie, si anume Depistarea precoce si perspective clinice in terapia copiilor sub 2 ani cu tulburare din spectrul autist conferinta sustinuta de Echipa Centrului Mifne in Israel, coordonata de dna Hanna Alonim, directorul acestui centru si inventatoarea conceptului Mifne, in anul 1987.
Vorbim despre sectii clinice care reprezinta centre de excelenta. Bineinteles, vorbim de medici extrem de bine pregatiti si aparatura medicala de ultima generatie in cadrul clinicilor in care isi desfasoara activitatea.O sa va dau si cateva exemple.
- Scade colesterolul negativ O alta proprietate a telinei este aceea de a reduce colesterolul negativ din sange, cu pana la 20%, potrivit studiilor clinice.
Aici nu prea exista sistemele de triaj pe care le aveam in Anglia, aici nu exista circuite clinice. Aici, efectiv, vin pacienti de pe strada.
Se da examenul acela de specialitate de fapt teoretic, ti se da un titlu si a doua zi esti aruncat in valtoarea realitatii clinice.
google-analytics.com