Cautare

21235 de rezultate pentru "stiri protv romania 27 02 2024" (5.75 secunde)
Printre altele, actul prevede ca din 2024 salariul unui cadru didactic debutant va fi echivalent cu salariul mediu pe economie.
Social-democratii vor ca Marcel Ciolacu sa candideze la Presedintia Romaniei in 2024, spune Mihai Tudose, europarlamentar PSD si fost premier al Romaniei.
Guvernul a luat decizia de a introduce in 2024 un impozit special pentru masinile scumpe, impunand o taxa pe lux pentru anumite vehicule pe o perioada de 5 ani.
Salariile, pensiile si alocatiile cresc din 2024, astfel ca ele se vor majora cu rata inflatiei din anul fiscal anterior.
2024 vine cu cresteri ale taxelor si impozitelor locale, ca efect al noilor masuri fiscal-bugetare si al bazelor pe care a fost construit noul proiect al bugetului de stat.
Cele mai avansate gadgeturi sunt dezvaluite zilele acestea in Las Vegas, la Consumer Electronics Show 2024. Evenimentul ofera o viziune asupra viitorului apropiat.
Un sondaj politic intern al Partidului Social Democrat arata o situatie surprinzatoare si rastoarna toate calculele facute de partide la inceputul lui 2024, un an electoral extrem de important pentru romani.
Alegerile europarlamentare vor fi comasate cu alegerile locale si vor avea loc pe 9 iunie 2024. ... Turul 1 pe 8 septembrie, turul 2 - pe 22 septembrie 2024 Alegerile parlamentare se vor desfasura la termen, in decembrie.
Anul 2024 reprezinta un adevarat test pentru democratia de pe intreg mapamondul. Patru miliarde de oameni vor decide cine va guverna in peste 70 de tari.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... “In 2002, la cateva luni dupa ce am venit in TVR, ma suna cineva de la stiri si-mi spune ca presedintele Emil Constantinescu ii suna si ii zapaceste de cap.
In dreapta eternul televizor, pe un canal de stiri. Stiri, stiri, stiri. In rest, splendoarea locului. De care s-au bucurat la rand toti alesii supremi.
Pe de alta parte, intrebati care sunt emisiunile de stiri preferate, cei mai multi telespectatori au mentionat Stirile Pro TV, urmate de Observator Antena 1 si Telejurnal. ... La ce post/canal vizionati cele mai bune stiri? ... • Antena 1 - 27%;
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru.
· https://www.sensotv.ro/sanatate/Publicitate-7203/paul-georgescu-campion-la-canalul-manecii- · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7245/paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7254/s-a-intors-in-tara-paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-6984/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii- · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7264/campionii-se-intorc-mereu-acasa · https://www.sensotv.ro/lifestyle/Sport-7382/traversarea · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7140/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-campioni-vise-ambitii-partea-1-iunie-2016 · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7141/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-echipa-catena-se-pregateste-de-aventura-partea-a-2-a-iulie-2016
Suntem pur si simplu intoxicati cu cele mai idioate stiri, dupa expiratul model de a sorta informatiile ca la clasicele si expiratele "stiri de la ora 5", iar jurnalistii romani s-au orientat in cea mai mare parte dupa articole redactate dupa metodele tabloidelor de scandal de prin tarile mai dezvoltate.
Din curiozitate ma mai uit la stirile de pe TVE pentru a afla noile achizitii de la Real Madrid din aceasta vara si nu cred ca au astfel de stiri in grupajele lor. Nici dimineata, nici la amiaza, nici dupa-amiaza, si nici chiar seara nu vad astfel de stiri.
Eu m-am intors in Romania pentru ca nu rezonez nicaieri mai bine ca aici. Cand am plecat, eu n-am fugit de Romania, am fugit de comunism. America m-a format, acolo am primit educatia, dar am ales sa ma intorc, pentru ca Romania imi da energie, ma inspira.
Intr-o filmare a ProTV, fata a spus ca nu poate sa iasa din casa de teama ca lumea nu intelege a cui este vina.
Premiul special pentru stil si eleganta feminina - Laura Cosoi Premiul special pentru stil si eleganta masculina - Catalin Botezatu Premiul special pentru Celebrity Gossip Show - Vorbeste Lumea Premiul special pentru reality show - Gospodar fara pereche Premiul special pentru cel mai indragit jurat - Andi Moisescu Premiul special pentru cea mai indragita jurata - Loredana Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune matinala - Neatza cu Razvan si Dani Premiul special pentru cea mai indragita emisiune tip charity - Visuri la cheie Premiul special pentru cel mai indragit radio matinal - Marius Fm ( Smart FM) Premiul special pentru cea mai indragita emisiune dedicata stilului de viata sanatos - Tinerete fara batranete Premiul special pentru cea mai de bonton emisiune - Bonton Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune din day time din Romania - La Maruta Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune tip pamflet - Cronica Carcotasilor Premiul special pentru cea mai indragita trupa peste hotare - Fly Project Premiul special pentru cel mai spectaculos show de divertisment - Te cunosc de undeva Premiul special pentru cea mai indragita emisiune de umor - iUmor Premiul special pentru cel mai indragit jurnal de stiri matinal - Stirile Protv de la ora 7:00 Premiul special pentru show-ul fenomen The Wall - Valentin Butnaru Premiul special pentru cel mai indragit blog de fashion - Carmen Negoita Premiul special pentru cuplul anului 2017 - Razvan Simion si Lidia Buble Premiul special pentru cea mai indragita actrita - Diana Dumitrescu Partenerii Galei Eva.ro 16 ani:
Emisiunea este un format altfel, in care Mihaela va fi si prezentatoarea unor editii speciale, stiri exclusive din alte tari si a unor evenimente inedite, va filma foarte mult in AMERICA, Europa, dar si Romania!
google-analytics.com