Cautare

21236 de rezultate pentru "stiri protv romania 27 02 2024" (3.36 secunde)
Iohannis a informat Parlamentul ca a aprobat intrarea in Romania a Fortei de Reactie NATO. ... Pentru 2024, Romania va avea dislocati peste 2.500 de militari in misiuni straine.
Mihai-Razvan Ungureanu incepe sa iasa cu interviuri, cel mai elocvent caz fiind cel de la ProTV, prin care incearca sa sublinieze o serie de calitati deosebite pe care le-a dobandit sau le-a pus in slujba spionajului extern.
Emil Boc, la ProTv, pe 27 noiembrie, a afirmat ca daca Romania nu va respecta indeplinirea tintelor pentru echilibrarea economiei pe 2012, demisia sa va fi "pe masa".
Eu mi-as dori sa fie mai repede pentru Romania, nu pentru candidatura mea. ... "Nu, e prea devreme pentru asa ceva", a considerat duminica fostul sef de stat, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de ProTv, informeaza NewsIn.
Stirile ProTV: ... Toate celelalte prevederi prorogate credem ca nu vor fi prorogate, vom avea discutii cu partenerii sociali - nu trebuie sa stricam insula de stabilitate politica si economica din Romania.
Prima se face ca nu-i pasa, ProTV, la fel, desi amandoua sunt de partea cea buna a baricadei, ca si patronii lor au interese cu statul.
Este stiut faptul ca pe langa activitatea binecunoscuta de la ProTV, Andreea Esca are si afaceri, impreuna cu sotul ei, Alexandre Eram. ... Asa cum s-a intamplat in multe localitati din Romania.
Stirile ProTV: ... De Valentine‘s Day, mesajul transmis de Google utilizatorilor sai din Romania este "La multi ani de Ziua indragostitilor!
Noul Huawei Mate 10 Pro va fi disponibil incepand cu jumatatea lunii noiembrie in mai mult de 20 de tari, printre care se numara Germania, Franta, Italia, Emiratele Arabe Unite, Malaezia, Singapore si Thailanda. In Romania, Mate 10 Pro este estimat sa ajunga la finalul lunii noiembrie. ... PROTV
Romania TV informeaza: Manole a castigat finala show-ului ProTV Finala UITE CINE DANSEAZÄ‚! a avut loc luni seara, 8 mai, la Pro tv.
In luna septembrie a anului trecut, Razvan Oprea, actorul Teatrului National, cunoscut publicului si datorita rolului sau din serialul Atletico Textila de la ProTV a apelat la implantul de par pentru refacerea liniei frontale prin metoda FUE.
ProTv informeaza: ... Premiul Hermann Ehlers i-a fost inmanat de presedintele fundatiei omonime, despre care seful statului a afirmat ca este o distinctie pentru Romania.
In Romania, "onoarea" revine exclusiv ultimei categorii.
La aceasta categorie s-a acordat si o mentiune speciala, primarului Mazare si presedintelui CJ Constanta Nicusor Constantinescu, "care nu numai ca au platit din bani publici stiri pozitive despre activitatea lor, dar au si blocat distributia ziarului Ziua de Constanta, in care isi vedeau prea des bubele dulci.
Statea in pat si asculta Radio Romania Actualitati, asteptand sa auda vocea surorii sale, crainica de stiri Dana Popescu:
Intr-un editorial publicat de siteul Romania curata, politologul Alina Mungiu Pippdi intreaba opozitia condusa de Ludovic Orban: ... Autoarea arata ca plangerea penala pentru inalta tradare depusa de Orban trebuia depusa, initial, de fostul ei sofer, Mihai Politeanu, coordonatorul ONG ului Initiativa Romania, care ar fi refuzat.
"Aseara (miercuri seara - n.r.), cand am ajuns acasa, televiziunile au cantat si rascantat o declaratie a directorului FMI, cum ca Romania iminent, dar iminent, va inceta platile. Eu nu contest valoarea acestei stiri si nu as vrea sa fac un caz din ea.
5 stiri business pe care nu trebuie sa le ratezi Cele mai ieftine credite din istoria programului Prima Casa, despre autostrada Transilvania si nu numai si topul celor mai lichide companii listate din regiune.
Cristian Hostiuc) Pe 17 noiembrie 1998 a aparut primul numar din Ziarul Financiar, o publicatie prin care Adrian Sarbu, proprietarul ei, spera sa dea o voce business-ului din Romania care incerca sa-si faca loc intr-o economie dominata de stat, de neincrederea in viitor si in propria sansa.
O stire din Romania libera despre seful Romsilva, judecat pentru jaf de 303 milioane euro, mii de distribuiri pe Facebook / paginademedia.ro Un articol publicat de Romania libera despre seful Romsilva care este judecat pentru un jaf de 303 milioane de euro a fost cel mai distribuit material pe Facebook, pe ziua de ieri.
google-analytics.com