Cautare

21235 de rezultate pentru "stiri protv romania 27 02 2024" (4.04 secunde)
Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefoanelor mobile, adica noua tuturor. ... In Romania a colaborat cu TVR si Realitatea TV .
Tragerea la sorti a preliminariilor EURO 2024 a avut loc duminica, 9 octombrie, la Frankfurt, iar Romania a fost repartizata in Grupa I, alaturi de Elvetia, Israel, Kosovo, Belarus si Andorra.
Romania va juca impotriva reprezentativelor din Elvetia, Israel, Kosovo, Belarus si Andorra in preliminariile EURO 2024
Seful misiunii FMI pentru Romania, Jan Kees Martijn, a prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa la BNR, concluziile Fondului privind economia Romaniei, spunand ca pachetul de masuri fiscal-bugetare adoptat deja, dar blocat la CCR, este un pas inainte spre consolidarea regimului fiscal, dar ca mai este nevoie de alte masuri pentru a strange in urmatorii doi ani 2% din PIB in plus la venituri.
EURO 2024. Romania a invins Elvetia pe Arena Nationala, scor 1-0, si a incheiat grupa I pe primul loc, neinvinsa.
AUR nu va putea guverna singur dupa alegerile din 2024 Partidul lui George Simion este in cadere libera si a coborat sub 10% in intentiile de vot ale celor care opteaza in mare sau foarte mare masura pentru un partid.
2024 vne cu alegeri si in state aflate in conflicte, precum Rusia sau Iran. Alegeri vor fi si in Romania.
Potrivit lui Stelian Tanase, postul de stiri Realitatea TV va fi repozitionat de la inceputul anului 2011, astfel incat sa-si clarifice "regulile de joc" si sa aplice strict regulile BBC.
Intr-o emisiune televizata, fostul sef al PNL a spus ca presedintele Iohahnis ar vrea functia de premier din 2024, pentru ca nu are de gand sa-si incheie cariera politica.
Din 2024, Australia vrea sa produca vaccinuri ARN. La vaccin se va folosi o planta ce va produce pana la 100 mil.
De la 1 ianuarie 2024 vecinii bulgari vor trece la moneda euro. Anuntul a fost facut de ministrul Inovarii. Care este situatia Romaniei.
Din cauza razboiului din Ucraina, Agentia Spatiala Rusa paraseste Statia Spatiala, dupa 2024. NASA va trebui sa gaseasca noi solutii pentru functionarea Statiei Spatiale.
Toate dispozitivele mobile vor avea acelasi tip de incarcator, din 2024. Toate telefoanele mobile si dispozitivele mici vor avea un port USB de tip C.
Danut Lupu a acordat un interviu pentru Orange Sport in care a vorbit despre sansele echipei nationale de calificare la Euro 2024, dar si despre campionatul intern.
Nu mai vrea alegeri comasate in 2024, asa cum isi doresc liberalii, care spun ca in acest fel s-ar reduce bugetul cheltuit pentru alegeri si campanii electorale.
In cadrul emisiunii, Teodorovici a dezvaluit ca va candida la prezidentiale in 2024. "Nu e o aroganta si o lipsa de modestie, e un caz puternic", a spus Teodorovici.
Catedrala Notre-Dame se redeschide pentru public in 2024, pe 24 decembrie. Notre-Dame a fost avariata puternic in urma unui incendiu, in aprilie 2019.
Presedintele SUA, Joe Biden, si-a anuntat, marti, candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2024. Anuntul a fost facut intr-un clip video, sub sloganul "Sa ne terminam treaba".
De astazi au inceput inscrierile la clasa pregatitoare, pentru anul scolar 2023 - 2024. Pana pe 18 mai, parintii completeaza si depun cererile, conform calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.
Alegerile europarlamentare vor avea loc in statele Uniunii Europene in perioada 6-9 iunie 2024, a anuntat sefa Parlamentului European, Roberta Metsola.
google-analytics.com