Cautare

21236 de rezultate pentru "stiri protv romania 27 02 2024" (4.07 secunde)
Potrivit agentiei de stiri, senatorul PSD a mai spus ca incercarea de schimbare a stapanului sovietic cu stapanul american nu era cu nimic mai buna si a sustinut ca Stalin si Churchill au fost in egala masura doi criminali.
Romania. ... - In Romania, ne sugereaza bogatii, e nevoie de un impozit unic pe venit: ... - Evident, sulele alea digitale, care vaneaza stiri false, tac. ... In fond, Predoiu a incalcat legea, oferind stiri false in spatiul public, el fiind parlamentar. ... Chiar are nevoie Romania de potopul asta de legi?
Traian Basescu merge la Consiliul European fara macar un simulacru de consultare Presedintele Traian Basescu merge sa reprezinte Romania la Consiliul European fara macar "un simulacru de consultare", in timp ce cancelarul Germaniei a cerut, prin vot, mandat de la Bundestag si a negociat cu Opozitia sustinerea acestuia, presedintele Frantei a mers in fata Parlamentului francez, actualul si viitorul premier spaniol - unul socialist, altul popular - merg impreuna sa prezinte pozitia tarii lor, a afirmat presedintele PSD, Victor Ponta, intr-o postare pe blogul personal.
LIVETEXT Gandul Duminica, la ora 10:00 a inceput un nou sezon "Dupa 20 de ani" la ProTV, pe voyo.ro si m.stirileprotv.ro.
Astfel de imagini gasesti peste tot in Romania. ... Din 14 combinate Siderurgice, cate avea Romania, doar la Galati se mai lucreaza.
Cu toate acestea, miercuri-seara a anuntat la Stirile ProTv ca ar putea rezilia contractul pentru tronsonul Cernavoda-Medgidia, incheiat cu compania franceza Colas, iar anul acesta se va ajunge la mare pe autostrada, dar pe "rute ocolitoare" intre Cernavoda si Medgidia.
ProTv: ... - Cred ca avem o echipa mare cu jucatori care, la moment, evolueaza pentru cele mai tari cluburi europene, dar Romania are si ea multe atuuri. ... Franta ocupa locul 17 in topul mondial, iar Romania - 22.
Romania TV: ... Protv titreaza: ... Italia (7 victorii, 3 egaluri) este una dintre cele patru echipe neinvinse in preliminariile EURO 2016, alaturi de Anglia, Austria si Romania. ... Meciul a fost arbitrat de ungurul Viktor Kassai, care a condus la EURO 2016 si meciul de deschidere, Franta â€" Romania (2-1).
Dupa ce a fost umilita de Narcisa, femeia careia Nicolae Guta i-a spus "da" in fata lui Dumnezeu, Beyonce de Romania a luat o decizie surprinzatoare. ... La doua saptamani de cand a adus-o pe lume pe micuta Anais, Beyonce de Romania a luat o decizie surprinzatoare.
In 2012 a infiintat, impreuna cu Andrei Rosca, primele cursuri intensive de social media din Romania - Social Media School.
Medicamentul este folosit si in Romania, insa doar post operator. ... Medicamentul este folosit si in Romania in tratamentul cancerului de san, insa numai in cazul bolnavelor deja operate si dupa finalizarea tratamentelor de chimioterapie si radioterapie.
Romania este activ. ... Romania se vorbeste de mult timp, insa din cauza crizei si a altor factori a fost amanata aproximativ doi ani. ... Stiri, Finante, Sport si Lifestyle, iar la capitolul stiri sunt selectionate titluri mai ales din presa mondena.
Am uitat sa facem presa dupa televizor si dupa agentiile de stiri, iar agenda noastra zilnica nu mai e facuta de politicieni sau de faptul divers. Am renuntat sa mai cautam haotic intamplari, sa colectionam stiri, sa le cautam in coarne politicienilor sau vedetutelor vremelnice.
Partida Suedia - Romania se va juca pe Friends Arena din Stockholm, cu incepere de la ora locala 18:00 (19:00 ora Romaniei).
Stirile ProTV: ... In 1854 aparea, sub conducerea lui VASILE ALECSANDRI, revista Romania literara, iar in 1881 primea Premiul Academiei pentru Literatura. ... Motorul de cautare Google alege rar sa omagieze o personalitate din Romania, modificandu-si logoul in acest sens.
Biografie Teo a inregistrat audiente record, mai ales la ProTV, fiind apreciata pentru originalitatea si umorul ei, care au dus la compararea ei cu celebra moderatoare tv din Stetele Unite, Oprah Winfrey.
El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
sau Despre starea presei intre sinucidere si crima (Romania Libera) "Un consilier prezidential, si prin vocea lui chiar seful statului, se rasteste la ziaristi, o televiziune de stiri militeaza pentru eliberarea lui Gigi Becali, TVR il omagiaza pe Dan Voiculescu, un cunoscut jurnalist este agresat pe strada ziua in amiaza mare, iar manipularea a inlocuit demult stirile in cele mai multe medii de informare din Romania.
Radio Romania, Radio Romania Cultural, Doxi, Terra, Pipo, Tv City, e-stiri.ro, Itsy Bitsy, onlinegalery.ro, copilul.ro, calificativ.ro, gradinite.com, calendar de evenimente.ro, port.ro, Smart FM, bucuresteni.ro, sapte seri, calificativ.ro Expozitie temporara de sculptura in piatra la Muzeul National de Geologie.
Strategiile antigrindina - apa de ploaie Fostul ministru al Agriculturii, senatorul PSD Ilie Sarbu a declarat, marti prin intermediul unui comunicat de presa ca agricultura ar trebui sa fie in Romania o ramura prioritara, dar ca strategiile anti-grindina sunt ca si inexistente.
google-analytics.com