Cautare

21236 de rezultate pentru "stiri protv romania 27 02 2024" (3.90 secunde)
Softpedia.com, aflat in al patrulea an de existenta, este unul din primele 10 site-uri din punct de vedere al numarului de utilizatori de Internet din Romania.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
In 2006 am organizat o mega petrecere Firefox in Romania, in 2007 am castigat roBlogFest, in 2008 am castigat SuperBlog si un premiu maricel, care ne-a propulsat mai ales din punct de vedere moral, ca banii au venit greu, ca in Romania. ... 1042 (7.27%) - July:
Ministrul Apararii, Vasile Dincu, a anuntat, astazi, ce face Romania in caz de raboi. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
12 refugiati ucraineni sunt cautati la aceasta ora de jandarmi in muntii, la altitudine mare, intre Romania si Ucraina. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
REWE Romania a lansat conceptul de Romania prin care comunica evolutia pozitionarii brandului Penny Market.
Selectionerul Edi Iordanescu a sustinut o conferinta de presa inaintea meciului Romania - Belarus, din preliminariile EURO 2024.
PSD ramane pe prima pozitie UDMR, PUSL, SOS Romania, PMP si Pro Romania nu trec pragul electoral Lista AUR pentru europarlamentare cuprinde 44 de candidati, ordinea pe lista va fi stabilita in luna aprilie 2024
Romania a invins Kosovo cu 2-0, in preliminariile Euro 2024, cu golurile marcate de Stanciu si de Mihaila si am ramas pe locul secund in grupa de calificare.
Romania s-a impus cu scorul de 2-0 in fata celor din Kosovo in preliminariile EURO 2024, dupa o partida incendiara in care "Tricolorii" au ratat si un penalty.
Pentru anul 2023 valoarea anticipata de crestere a PIB real este de 2% Datoria publica calculata ca procent in PIB e anticipata sa se majoreze la 53% CFA Romania estimeaza o inflatie de 6,28% pentru orizontul de 12 luni
Andreea Chirvasiu, prezentatoare a unei emisiuni la televiziunea OTV, a decedat in seara zilei de 2 ianuarie, la varsta de 32 de ani, informeaza ProTV Magazin.
Steaua si-a gasit arma secreta cu care poate trece de Twente, joi, in Europa League, in direct la ProTV, de la ora 20.00.
Stirile ProTV: A invins cancerul, iar acum arata perfect. Cea mai frumoasa femeie din Olanda poate zambi din nou In 2009 era diagnosticata cu cancer la san.
Candidatii PIN si PDL la Primaria Generala al Capitalei, Cozmin Gusa si Vasile Blaga, s-au contrat, joi seara, la ProTV, Gusa intrebandu-l pe Blaga de ce nu l-a exclus din partid pe Adriean Videanu, pentru incompetenta, iar Blaga replicandu-i ca are legaturi cu "oameni din anumite servicii".
Traian Basescu, invitat special al lui Toni Grecu, la ProTV, a recunoscut ca a compus cateva poezii in tinerete, dar ca nu le-a publicat niciodata.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, duminica, la ProTV, ca i-a cerut lui Klaus Iohannis sa-si aleaga 15 ministri, in selectarea carora nu se va implica, precizand insa ca, in partea de program economic, are o "viziune" mai coerenta cu privire la lupta impotriva crizei.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, la ProTv, ca PSD nu-l va vota nici pe al doilea premier propus de Traian Basescu, el apreciind ca alegerile parlamentare anticipate sunt, chiar in aceasta situatie, "improbabile", Curtea Constitutionala trebuind sa se pronunte asupra acestui aspect.
Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-o emisiune difuzata sambata de ProTV, ca nu poate accepta ideea ca decizii atat de importante ca formarea guvernului sa se ia intr-o firma privata, la Grivco, iar in capul mesei sa se afle "un fost securist", "un fost turnator la Securitate", "Felix".
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri la ProTV ca exclude sansa unui candidat femeie la Presedintia Romaniei sau la presedintia PD-L. ... "Pana acum s-au redus 27.000 de salariati.
google-analytics.com