Cautare

3443 de rezultate pentru "stal" (2.50 secunde)
Sindicalistii satmareni din cinci confederatii sindicale vor incepe de astazi ample actiuni de protest legate de propunerile de modificare a Codului Muncii, dupa un program stabilit de comun acord.
Incepind din data de 20 ianuarie a.c.
Ministrul Afacerilor Externe, Razvan Mihai Ungureanu, prezent ieri la lucrarile comisiilor reunite ale Parlamentului pe probleme de politica externa, a precizat ca una dintre prioritatile sale o reprezinta politica de personal.
Dumitru Honciu, seful Compartimentului Protocol al Administratiei Prezidentiale, consilier de stat, si-a prezentat miercuri seara cererea de demisie din aceasta functie.
Liderul grupului parlamentar al PRM din Camera Deputatilor, Lucian Bolcas, a acuzat ieri Guvernul Tariceanu de incapacitate legislativa, sustinand ca parlamentarii nu fac altceva de doua luni decat sa aprobe ordonantele si proiectele de legi ale Cabinetului Nastase.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
Una dintre conditiile impuse de Uniunea Europeana privind aderarea este pregatirea unor persoane capabile care sa ocupe statutul de functionar public.
In incercarea de a face o oarecare lumina asupra modului de derulare a demersurilor si actiunilor menite sa asigure continua profesionalizare a institutiilor din subordinea prefectului, dar si a presiunilor exercitate de mass media pe tema numirii sefilor de deconcentrate, Prefectura Salaj a remis ieri un comunicat de presa.
Cu toate ca presedintele PSD, Adrian Nastase, considera ca este important ca partidul sa dea un semnal de innoire, prin venirea unei echipe tinere care sa se alature generatiei celor cu experienta, in teritoriu au fost reinstalati pe functii cei din vechea conducere.
Ministrul umanist al Economiei si Comertului, Codrut Seres, este acuzat ca a incalcat Legea electorala, efectuind simbata o vizita in Craidorolt, comuna in care ieri a avut loc turul II pentru alegerea primarului.
Anuntat, saptamana trecuta, ca fiind cel mai probabil noul director al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Salaj, Ioan Bujita nu se afla in gratiile prefectului Andrei Todea, omul care trebuie sa-si dea acordul cu privire la instalarea sa in functia vizata.
In urma celor intamplate in aceste zile, social-democratii retraiesc clipele de glorie ce au apus dupa alegerile locale de anul trecut.
Cu doar cateva zile inainte de alegerea noii conduceri a partidului, la Congresul din 21-22 aprilie, PSD nu reuseste sa dea un semnal clar de schimbare, innoire si modernitate, vechii lideri ai filialelor locale fiind reinstalati in functii in cadrul alegerilor interne din organizatiile judetene.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
Pesedistii bucuresteni, perdanti la alegerile de la Congres, incep sa faca demersuri pentru a se impaca cu Mircea Geoana, care acum a devenit presedintele PSD.
Un primar PSD din judetul Vaslui isi bate joc de consatenii care au alte opinii politice. Intr-o declaratie politica prezentata ieri in plenul Camerei, deputatul liberal de Vaslui, Dan Mihai Marian, a aratat ca a fost sesizat in legatura cu comportamentul abuziv al unor primari PSD din judet.
Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ieri ca a strans 80.000 de semnaturi pe care i le va inainta primarului Emil Boc pentru a-l ajuta in demersurile sale pe langa Guvern in favoarea continuarii lucrarilor la autostrada Brasov-Bors.
Sfarsitul saptamanii trecute a fost unul marcat de schimbari importante pe scena politica romaneasca. Daca Partidul Democrat s-a hotarat sa se transforme intr-un partid de centru-dreapta, Partidul Umanist din Romania si-a schimbat "palaria", luand o alta denumire, si anume Partidul Conservator (PC).
google-analytics.com