Cautare

3443 de rezultate pentru "stal" (4.66 secunde)
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. Desi era cotat doar cu a treia sansa, Radu Bud a reusit sa-l determine pe premier sa-l numeasca prefect in baza relatiilor pe care le are cu seful Guvernului.
Ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely, a declarat sambata seara, la instalarea in functie a prefectului UDMR de Bistrita-Nasaud, ca situatii de tipul celei in care protagonist a fost PUR ar putea fi evitate, in conditiile in care coalitia aflata la guvernare ar avea un regulament de functionare.
Instalarea noilor prefecti in majoritatea judetelor si in Capitala s-a facut sambata, cu tot cortegiul de declaratii si de angajamente din partea reprezentantilor Guvernului in teritoriu.
Instalarea noilor prefecti da dureri de cap Guvernului Tariceanu. Scandalul din Covasna ia amploare dupa numirea unui prefect maghiar. Si in alte zone apele sunt tulburi:
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Simbata, cu ocazia instalarii in functie de catre ministrul Comunicatiilor ºi Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt, in calitate de imputernicit al Guvernului Romaniei, prefectul Radu Bud nu a depus juramintul de credinta.
La doar o zi dupa lansarea de catre fostul lider liberal Valeriu Stoica a platformei prin care erau statuate principiile fuziunii dintre PNL si PD, au aparut opinii care pun sub semnul intrebarii realizarea acesteia.
Botosaniul are in sfirsit prefect. Guvernul a aprobat, ieri, numirea primilor reprezentanti in teritoriu in judetele unde functia era inca vacanta, iar la Botosani, dupa cum anticipam ieri, postul a revenit liberalului Ion Diaconu.
Participantii la Congresul Blocului National al Revolutionarilor (BNR), desfasurat sambata la Bucuresti, l-au acuzat pe fostul presedinte Ion Iliescu ca “a furat Revolutia“ si ca a instalat in fruntea statului oameni ai fostului regim comunist.
Ajunsa la guvernare, Alianta PNL-PD ameninta ca-i va zbura din functii pe toti aceia care, intr-un fel sau altul, au colaborat cu fostul partid de guvernamant.
Dupa ce in urma cu o saptamina UDMR-ul l-a instalat in functie pe prefectul liberal Radu Bud, ieri, udemeristul Rudolf Riedl a fost instalat in functia de subprefect de seful sau ierarhic, prefectul liberal.
Dupa intensul schimb de idei care a avut loc intre liderii centrali si locali saptamana trecuta, PSD a luat masuri de conservare a evolutiilor interne in oala proprie.
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a sosit ieri la Bruxelles pentru o vizita de lucru de doua zile, prima de acest gen dupa instalarea in functie.
Ceremonia de instalare a noului presedinte al Institutului Cultural Roman (I.C.R.), Horia-Roman Patapievici, va avea loc astazi la sediul institutului.
Reuniunea parlamentarilor PSD nu a dat observatorilor senzatia ca lucrurile incep sa se aseze in PSD, ci dimpotriva.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Senatorii vor avea autoturisme noi, care vor fi achizitionate prin licitatie. Alesii s-au saturat sa mearga cu Daciile Super Nova, cumparate in 2001.
Vicepresedintele PSD ßerban Mihailescu considera ca tandemul Iliescu-Nastase este ca si instalat in fruntea PSD, chiar daca unele grupuri minuscule din interiorul partidului, care nu se pot impaca deloc cu aceasta idee, incearca sa forteze o ruptura intre cei doi lideri.
google-analytics.com