Cautare

744 de rezultate pentru "sergiu nicolaescu" (2.88 secunde)
Astazi, muzicianul si poetul Sergiu Cioiu, lanseaza noul album discografic, produs de Casa de Discuri EUROSTAR:
Inainte, liberalul Puiu Hasoti ceruse scoaterea de pe ordinea de zi a motiunii sustinand ca termenul de dezbatere, potrivit Regulamentului, a fost depasit cu o zi, iar solicitarea de demitere a ministrului Eugen Nicolaescu este neconstitutionala. ... Nicolaescu:
Din acest punct de vedere, daca dam crezare vorbelor lui, ministrul Eugen Nicolaescu n-ar intra in tipologia trufasului. ... Dupa cum s-au petrecut deunazi lucrurile la Timisoara, Nicolaescu a dat dovada de un nemasurat dispret fata de cetatean, fata de oamenii cu care a stat fata in fata.
Ultimul film in care a jucat Sergiu Nicolaescu se lanseaza in 2013 - Regizorul este un batran singuratic! Filmul lui Bogdan Mustata, "Lupu", despre un adolescent care incepe o calatorie in lumea mortilor, a crimei si a dragostei, este ultima pelicula in care joaca Sergiu Nicolaescu.
In timpul dezbaterilor din plen, presedintele Comisiei pentru cultura, arta si mijloace de informare in masa, Sergiu Nicolaescu, a cerut retrimiterea proiectului la comisie, pentru rediscutare.
Senatorul Sergiu Nicolaescu, proaspat demisionar din PSD, a declarat pentru NewsIn ca gestul de a parasi formatiunea social-democrata poate fi explicat printr-o "nepotrivire de caracter cu unii lideri ai PSD", refuzand sa dea amanunte despre motivul demisiei sale.
Sergiu Mocanu (foto), fostul consilier prezidential din R. ... Sergiu Mocanu, acuzat de organizarea violentelor din 7 aprilie, a facut aceste declaratii dupa ce Judecatoria Buiucani i-a prelungit luni arestarea la domiciliu cu inca 25 de zile.
Presedintele PNL Mures, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca renunta la conducerea organizatiei, pe motiv ca se afla in situatie de incompatibilitate, detinand si functia de membru al Biroului Executiv Central al partidului.
Avem o afirmatie a ministrului sanatatii, Nicolaescu. ... Mai mult nu le-a trebuit amantilor dreptei ca sa constate ca Nicolaescu e bolsevic, iar prietenilor stangii ca sa constate ca e nazist. ... Ce spune, de fapt, Nicolaescu? ... Una peste alta, Nicolaescu nu cere un lucru anormal, nefiresc si daunator.
Cu ocazia aniversarii a 80 de ani, maestrul Sergiu Nicolaescu anunta, pentru Inpolitics, viitoarea sa retragere din viata politica. ... Pana in acel moment, care se apropie, o sa imi fac munca bine", explica Sergiu Nicolaescu.
Mircea Badea ii ataca pe cei care sunt impotriva incinerarii lui Sergiu Nicolaescu Mircea Badea a lansat un atac dur la adresa celor care sunt impotriva incinerarii lui Sergiu Nicolaescu.
- Ciprian Porumbescu (regia Gheorghe Vitanidis, 1972), - Cu mainile curate (regia Sergiu Nicolaescu, 1972) , - Ultimul cartus (regia Sergiu Nicolaescu, 1973), - Stefan cel Mare-Vaslui 1475 (regia Mircea Dragan, 1974), - Fratii Jderi (regia Mircea Dragan, 1974), - Roscovanul (regia Francisc Munteanu, 1976), - Nea Marin Miliardar (regia Sergiu Nicolaescu, 1978) , - Secretul lui Bahus (regia Geo Saizescu, 1983), - Neinvinsa-i dragostea (regia Mihnea Columbeanu, 1993), - Bani de dus, bani de-ntors (regia Al.
Deputatul Sergiu Andon isi pierde functia din cauza incompatibilitatii Sergiu Andon a fost gasit incompatibil cu functia de deputat, dupa ce a aparat in calitate de avocat un client cercetat pentru coruptie. ... Sergiu Andon a facut acest lucru intr-un caz de coruptie.
Deputatul PC Sergiu Andon si-ar putea pierde mandatul de parlamentar, pentru ca se afla intr-o situatie incompatibila cu aceasta functie, au decis judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
De asemenea, consideram ca aceasta tema chiar nu mai este de actualitate pentru ca s-a dovedit ca nu mai este criza, ca Guvernul si Parlamentul functioneaza si, daca va exista o criza, vom vedea la vremea respectiva ce solutii vom avea, iar una dintre solutii poate fi si cea a alegerilor anticipate“, a declarat vicepresedintele liberal Eugen Nicolaescu.
„Alegerile anticipate reprezinta o solutie extrema in cazul neindeplinirii obiectivelor cuprinse in calendarul Aliantei pana la sfarsitul acestui an“, a afirmat ieri purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, confirmand astfel ca liberalii nu sunt, deocamdata, adeptii acestei solutii, intens sustinuta de democrati.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat la Buzau, ca PD nu a avut, nu are si nu va avea propuneri pentru functiile de conducere in cadrul serviciilor secrete si l-a atacat pe aceasta tema pe liberalul Eugen Nicolaescu.
Deputatul PNL Sorin Paveliu, sustinator al Platformei Stolojan-Stoica, a declarat ieri ca va depune un denunt penal impotriva ministrului Sanatatii, liberalul Eugen Nicolaescu, acuzandu-l de neglijenta in serviciu, daca premierul Tariceanu nu il va demite pe acesta pana saptamana viitoare.
Judecatoria Sectorului 1 a stabilit ca plangerea presedintelui Traian Basescu prin care acesta cere daune morale de 50.000 de lei vechi ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sa fie discutata la 7 septembrie.
google-analytics.com