Cautare

744 de rezultate pentru "sergiu nicolaescu" (4.97 secunde)
Ministrul Nicolaescu: ... Este pentru prima data in Romania cand unei institutii i se acorda statut de interes economic general", a precizat ministrul Nicolaescu. ... "Atunci cand institutul va obtine acreditari pentru toate liniile de fabricatie putem gandi ca institutul sa exporte anumite produse", sustine ministrul Nicolaescu.
Jurnalul National - Ministrul Eugen Nicolaescu:
Planurile financiare dar si strategia sistemului sanitar pentru anul viitor au fost sustinute de Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, de Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Cristian Busoi si de Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.
Sau cel putin asa ar vrea ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu. ... Sa-si fi adus ea aminte de vorbele lui Caragiale, „sa se modifice, primesc, dar sa nu se schimbe nimic”, sau reforma lui Nicolaescu e menita mai mult sa incurce itele sistemului sanitar?
Domnul Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, transforma controversata Lege a farmaciilor intr-o problema pur personala. Cine nu este pentru proiectul ministerial este impotriva lui Nicolaescu. ... Important este ca legile sanatatii sa poarte numele Nicolaescu. ... Replica a fost „made Nicolaescu“.
Domnul Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, transforma controversata Lege a farmaciilor intr-o problema pur personala. Cine nu este pentru proiectul ministerial este impotriva lui Nicolaescu. ... Important este ca legile sanatatii sa poarte numele Nicolaescu. ... Replica a fost „made Nicolaescu“.
Dupa prezentarea, pe scurt, a raportului CSAT pe 2005 de catre consilierul prezidential pe probleme de securitate si aparare, Sergiu Medar, vicepresedintele Comisiei de aparare a Senatului, Norica Nicolai a formulat mai multe critici legate de lipsa unei viziuni a CSAT cu privire la o strategie nationala de aparare.
Avocatul lui Dan Voiculescu, deputatul PC Sergiu Andon, nu a fost primit ieri in sedinta Colegiului CNSAS. ... "Dupa ce si-a epuizat intalnirea cu ziaristii, domnul Sergiu Andon a intrat in incinta CNSAS.
Astazi vor fi finalizate ultimele opt localitati pentru care avem ortofotoplanuri (fotografie facuta din avion, realizata la o anumita scara, scanata si georeferentiata)", a declarat Sergiu Dragancea, directorul executiv al Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Dolj.
"Numarul fermierilor care si-au inscris terenul in Registrul Fermelor se ridica la aproximativ 80.000", a declarat ieri Sergiu Dragancea, directorul APIA Dolj, in cadrul unei conferinte de presa.
Ion Iliescu, dupa ceremonia de incinerare a lui Sergiu Nicolaescu: ... Si cel care este ars si ii este imprastiata cenusa, tot in pamant se intoarce Fostul presedinte Ion Iliescu a fost prezent la ceremonia de incinerare a trupului neinsufletit al regizorului Sergiu Nicolaescu.
Una este sa nu-ti placa un partizan si altceva sa il urasti A murit Sergiu Nicolaescu. ... Roman fiind ,cum sa te bucuri c-a murit Sergiu Nicolaescu?
Cum decurge incinerarea la crematoriul Vitan-Barzesti Incinerarea regizorului Sergiu Nicolaescu a declansat o adevarata isterie in media, dar si in mediul bisericesc, BOR opunandu-se acestei practici.
La trecerea lui Sergiu Nicolaescu am vazut cum o televiziune care isi spune de stiri s-a dat peste cap sa fure cozonacul OTV-ului (doar o litera ii desparte!), vanturand zoaiele in fata camerelor de luat vederi.
Presedintele Partidului National Liberal, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat la finalul sedintei Biroului Permanent Central al PNL ca ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, se va retrage din functia de presedinte al Organizatiei PNL Mures imediat ce problemele existente la nivelul filialei liberale se vor rezolva.
Purtatorul de cuvant al PNL Eugen Nicolaescu a declarat marti seara ca s-a decis, in sedinta Biroului Permanent Central al organizatiei sale, sanctionarea vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Arad, Gavril Popescu.
Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu (foto), sustine ca nu exista o strategie, la nivel liberal, de a racola parlamentarii partidelor de Opozitie.
Liberalii vor schimbarea pe ici, pe colo Liderul Grupului Parlamentar PNL, Eugen Nicolaescu, a confirmat ieri la Camera Deputatilor ca, la sfarsitul primului semestru, se va efectua o analiza serioasa a ministrilor liberali.
Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ieri ca “alegerile anticipate nu sunt o solutie pentru Romania in aceasta perioada, cand Guvernul trebuie sa indeplineasca atat programul de guvernare, cat si programul de actiuni privind integrarea europeana“.
Eugen Nicolaescu: „PSD vrea pastrarea privilegiilor“ Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ca, prin pozitia sa fata de modificarea Legii administratiei publice locale, PSD urmareste pastrarea privilegiilor presedintilor si a vicepresedintilor de consilii judetene dominate de social-democrati.
google-analytics.com