Cautare

744 de rezultate pentru "sergiu nicolaescu" (2.70 secunde)
Amintirile dureroase ale lui Sergiu Nicolaescu "Visul meu nu sunt filmele politiste sau de aventuri, ci filmele de arta", le povestea Sergiu Nicolaescu reporterilor "Adevarul", intr-unul dintre multele interviuri pe tema Revolutiei. Dar Sergiu Nicolaescu divaga mereu de la discutiile despre 1989.
Sergiu Nicolaescu. ... Sergiu Nicolaescu; ... Sergiu Nicolaescu si Anusavan Salamanian Cu: Ioana Pacula, Vladimir Gaitan, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Dinica - Joi, 17 mai, ora 08.30: ... Sergiu Nicolaescu; ... Sergiu Nicolaescu, Anusavan Salamanian, Liviu Rebreanu Cu:
Paul Petrovici, apropiat al lui Sergiu Nicolaescu, o face praf pe sotia regretatului regizor:
SCANDAL pe averea lui Sergiu Nicolaescu. TESTAMENTUL, contestat Scandal pentru avere in familia lui Sergiu Nicolaescu. ... Iolanda Nicolaescu a declarat ca testamentul nu este legal si a cerut o expertiza grafologica.
Nicolaescu, un executant al propagandei lui Ceausescu Cristian Tudor Popescu nu a fost miscat de opera lui Sergiu Nicolaescu.
Sergiu Nicolaescu, in stare grava la spital Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost internat la Spitalul Elias din Bucuresti si ar putea fi supus unei interventii chirurgicale. ... Pe 18 decembrie, Sergiu Nicolaescu a cazut pe gheata in curtea sa si si-a fracturat cateva coaste.
Ultimul film in care a jucat Sergiu Nicolaescu va avea premiera anul acesta Ultima pelicula in care apare Sergiu Nicolaescu se numeste "Lupu" si va avea premiera anul acesta.
Problemele de sanatate ale maestrului Nicolaescu au inceput acum 5 ani, cand a fost operat de doua ori pe creier! Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe.
La trecerea lui Sergiu Nicolaescu am ales sa nu scriu nimic. ... Au fost apoi armatele de necro-cinefili, rigurosi esteti si doldora de principii, care fix in ziua mortii s-au simtit datori sa-i desfiinteze opera lui Nicolaescu, reducand-o sumar si nedrept la "productii politiste fara valoare si filme propagandistice".
Probabil ca, vorba doamnei Iolanda Nicolaescu, multi si l-au insusit pe Sergiu Nicolaescu, ca facand parte din familia lor! Haideti sa lasam sufletul lui Sergiu Nicolaescu sa se odihneasca linistit!", a spus regizorul Ioan Carmazan, un bun prieten de-al regizorului Sergiu Nicolaescu.
Sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda despre sotia lui, Dana: "O fata asa de tanara ca sa stea cu un barbat de varsta lui inseamna..." Sergiu Nicolaescu a murit si a fost dus pe ultimul drum, insa ecourile decesului marelui cineast nu s-au stins.
Ma opresc numai aici, domnule Nicolaescu, si cand va fi nevoie voi mai vorbi. ... domnule Nicolaescu, va rog sa luati loc, ca n-am inchis sedinta. ... Eugen Nicolaescu: ... Eugen Nicolaescu: ... Sergiu Andon (dupa ce a atinge microfoanele): ... Eugen Nicolaescu:
Magda Marincovici) Ministrul Nicolaescu:
Un mic bilant al marii mizerii morale in cazul Sergiu Nicolaescu A fost o saptamana nebuna, desi nimic nu anunta asa ceva.
Slujba care n-a mai avut loc Dana, sotia maestrului Sergiu Nicolaescu, i-a pus "pe jar" pe preotii de la Biserica Manastirii Casin.
Presupusul fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere oprirea incinerarii Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu a depus la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti o contestatie prin care cere suspendarea procedurii de incinerare, potrivit unor documente obtinute de Romania TV.
este organizata anul acesta de regizorul, scenaristul, scriitorul si profesorul de regie Ioan Carmazan, care a preluat stafeta de la maestrul Sergiu Nicolaescu, cel care, acum 20 de ani, a infiintat Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film.
Iubirea pentru film, pentru istorie si pentru tara in care a trait si a muncit Sergiu Nicolaescu era una nemarginita. ... Filmele sale au ramas parte din zestrea poporului roman, Sergiu Nicolaescu a lasat in urma sa o adevarata capodopera!
Stare de alerta la crematoriul unde va fi incinerat Sergiu Nicolaescu. Presa are interdictie totala La singurul crematoriu din Bucuresti, cel din Vitan Barzesti, e tensiune mare cu o zi inainte de incinerarea regizorului Sergiu Nicolaescu.
Lia Vasilescu, la sefia Comisiei de Cultura Social-democrata Lia Olguta Vasilescu va fi noul presedinte al Comisiei pentru Cultura a Senatului dupa ce regizorul Sergiu Nicolaescu si-a inaintat, astazi, demisia din PSD, sustin surse pesediste, pentru Inpolitics.
google-analytics.com