Cautare

744 de rezultate pentru "sergiu nicolaescu" (2.56 secunde)
Procesul in care presedintele Traian Basescu l-a dat in judecata pe ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu a fost amanat, vineri, pentru 12 octombrie, ca urmare a faptului ca, la randul sau, si Nicolaescu a formulat o plangere impotriva sefului statului.
Fostul subprefect al Constantei, Adrian Nicolaescu (foto), este de un an de zile inspector guvernamental in cadrul Secretariatului General al Guvernului. In ciuda titulaturii care trezeste respect, Nicolaescu nu poate spune ca a plecat la mai bine. ... Ca subprefect, Adrian Nicolaescu a incasat in 2007 venituri salariale de 73.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, este sfatuit de colegul sau de partid - deputatul Sorin Paveliu - sa „nu se lase orbit de dificila lupta cu „grupurile de interese“ atunci cand lupta impotriva coruptiei din sistemul sanitar“.
Pe noile retete, va fi specificat medicamentul cel mai ieftin Ministrul Nicolaescu:
De la lansarea "reformei Nicolaescu" in Sanatate am asistat la o polemica foarte dura intre sustinatorii acestei reforme si adversarii ei. ... Dar, poate si datorita faptului ca respectivul Colegiu a fost de parere, in unanimitate (!), ca reforma-Nicolaescu e "amatoristica".
Vom vedea vineri colegiul in care domnul Nicolaescu va candida", a mentionat Lazar. ... Sergiu Nicolaescu a mai fost senator din 1990 pana in 2004, din partea actualului PSD.
Specialistii de la fabrica PSD de zvonuri Ieri, purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, a gasit cea mai facila explicatie in privinta aparitiei la bursa zvonurilor a subiectului alegerilor anticipate.
Scenarii si prognoze Eugen Nicolaescu, purtatorul de cuvant al PNL, confirma faptul ca la nivelul Coalitiei nu s-a discutat deocamdata despre marirea TVA.
Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, sustine ca in coalitia de guvernamant nu exista nici o criza, iar raportul de forte in Alianta D.A. ... In afara mai apar discutii“, a declarat Nicolaescu.
Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ca liberalii au propus-o in urma cu cateva luni pentru aceasta functie pe Georgeta Ionescu, secretar de stat la Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul.
Dezbaterea motiunii a urmat acelasi tipar consacrat in ultimele luni - „Puterea zice una, Opozitia zice alta si fiecare are impresia ca i-a tras-o celuilalt“, asa cum a subliniat si ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Liderul PNL Mures, Eugen Nicolaescu (foto), a declarat ca Biroul Permanent Judetean al filialei a decis sa solicite conducerii Aliantei D.A.
PSD va depune saptamana viitoare o motiune simpla pe tema sanatatii si impotriva ministrului Eugen Nicolaescu. Deputatul PSD de Timis, Ovidiu Branzan, unul dintre initiatorii motiunii, a declarat ca va fi inceputa o campanie de strangere de semnaturi in toata tara pentru demiterea lui Nicolaescu.
In fata unei intrebari care viza situatia in care se va plasa PNL dupa alegerile din 2008, vicepresedintele liberalilor, Eugen Nicolaescu, s-a aratat convins ca partidul sau va fi tot la putere.
De aceea, de cateva zile, prin targ umbla zvonul cum ca subprefectul Adrian Nicolaescu ar putea fi schimbat, in timp ce acesta habar nu are despre ce poate fi vorba.
Potrivit lui Eugen Nicolaescu, viceliderul de grup al PNL, motiunea de cenzura se intemeiaza pe un complex de argumente.
Presa informeaza ca liberalul Eugen Nicolaescu a declarat, la "100%":
Eugen Nicolaescu (USL) si Sulfina Barbu (ARD). Daca reprezentanta PDL candideaza in acelasi colegiu unde a fost aleasa la scrutinul de acum patru ani, Eugen Nicolaescu a venit in Capitala, dupa ce in 2008 a fost ales in Calarasi.
In aceste conditii, cei 20 de centi (7.000 de lei vechi) pe pachetul de tigari, pe care ii anuntase initiatorul acestei legi, Eugen Nicolaescu, se transforma in 45 de centi, aproximativ 16.000 de lei vechi pe pachet.
Ministrul Eugen Nicolaescu a anuntat ca, potrivit contractului-cadru valabil de la 1 martie, este sistata finantarea din fondurile Casei Nationale de Asigurari de Sanatate a spitalelor private, banii fiind directionati spre spitalele publice.
google-analytics.com