Cautare

461 de rezultate pentru "sefa" (3.06 secunde)
13 persoane, printre care sefa de la achizitii, Sabina Dumitru, viceprimarul Marinica Dinca si alti cativa sefuleti de servicii, s-au plimbat de 4.656 de lei fiecare.
Fosta sefa a turismului s-a evidentiat in mandatul sau prin tensiunile constante pe care le-a intretinut cu reprezentantii ANAT, fiind acuzata de multe ori ca a sabotat turismul de pe litoral, iar principala sa preocupare a reprezentat-o prosperitatea propriei firme.
Fiecare inspector are una", a declarat Mihaela Raducan, sefa CJPC Gorj. In urma verificarilor efectuate la 16 agenti economici din Targu Jiu, Motru si Tismana, care comercializeaza preparate din carne, au fost identificate mai multe probleme.
O parte dintre sefii de deconcentrate au mentionat, pe langa noi propuneri, si proiectele aflate in derulare, cum este cazul Danielei Dobrin, sefa Directiei de Munca si Protectie Sociala, sau al lui Marin Talau, directorul coordonator al Directiei Apelor Jiu.
Desi Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, conta pe aproximativ 600 de politisti pentru miscarea de protest organizata ieri, numai aproape 100 de agenti si ofiteri din Dolj si Olt s-au prezentat la ora 10.00 in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
In plus, schema s-ar completa si cu Ruxandra Sararu, fiica dramaturgului, in prezent sefa departamentului de marketing al Radioului public si mana dreapta a presedintelui institutiei, Maria Toghina.
Magistratul Lidia Barbulescu a fost aleasa ieri presedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu majoritate de voturi, de Sectia de judecatori a CSM, propunerea urmand sa fie trimisa presedintelui Traian Basescu.
Karel de Gucht, un crestin-democrat, o va inlocui in aceasta functie pe Catherine Ashton, din Marea Britanie, desemnata saptamana trecuta sefa diplomatiei Uniunii Europene.
"Aceste doua actiuni au fost amanate din cauza vremii, care nu ne-a permis deplasarea in judet, dar vor fi demarate saptamana viitoare", a declarat Ileana Serban, sefa Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu.
Tabara lui Ianukovici a apreciat ca sefa Guvernului incearca prin acest demers sa isi salveze imaginea, in conditiile in care verdictul tribunalului risca sa-i fie defavorabil.
Un pic mai mult de Traian Basescu ar fi necesar la nivelul ideilor si actiunii noastre politice", Roberta Anastase, sefa uneia dintre cele doua camere inutile ale Parlamentului, citata de aceeasi agentie de presa, in acelasi an de gratie al Domnului.
Sefa Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti, sotia parapsihologului Aliodor Manolea, vine din sectorul 6, unde se afla colegiul lui Udrea.
Iulia Vana (fosta sefa a TSD Gorj), Scarlat Iriza, ex-deputat, si Constantin Mihutescu, primarul din Baia de Fier, au facut parte din echipa de delegati la Congresul PSD de la Bucuresti.
Buzek va avea luni, 12 aprilie, incepand cu ora 9.00, o intrevedere cu sefa Camerei Deputatilor, urmand ca, de la ora 15.00, sa se adreseze plenului reunit al Parlamentului.
Cu toate acestea, nici primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si nici vreun alt lider PC sau PSD nu a fost prezent in prima zi de campanie, alaturi de fosta sefa a Loteriei.
Mara Stefan, fosta jurnalista la Adevarul si Privirea, fosta consiliera a lui Mircea Geoana in perioada in care era presedinte (2005 - 2010), ramasa fara functia de sefa a biroului de presa al PSD.
In replica, sefa Camerei Deputatilor il ataca pe Mircea Geoana si spune ca nu poate convoca Birourile permanente reunite caci potrivit Regulamentului sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului, Birourile permanente se intrunesc in sedinta comuna, la convocarea presedintilor acestora.
De multe ori se punea problema sa o anuntam si pe doamna Meseşan de aparitiile tv", a declarat Boldea la Realitatea TV. Boldea este deputat de Galati. Numele Adei Mesesan a fost vehiculat ca posibila sefa a TVR.
Cu doar cateva zile inainte, premierul Boc lovise si el, din scurt, prin demiterea discreta de la sefia ANSVA a lui Marian Zlotea, un apropiat nu doar al lui Traian Basescu, ci chiar al familiei sale, daca ne gandim ca sefa de campanie la europenele din 2007 i-a fost Elena Basescu.
Iuliana Iliescu, sefa PNL Prigoria, s-a hotarat sa candideze impotriva lui Morega, intrucat barbatii din partid nu s-au inghesuit sa il infrunte pe Sfantul de la Pades.
google-analytics.com