Cautare

461 de rezultate pentru "sefa" (2.55 secunde)
Sefa DNA a ramas. Ati auzit-o cerand procurorilor capete mari, ati vazut-o anchetand guvernul, arestand si umilind zeci de oameni care au fost achitati.
Gazda reuniunii a fost Mariana Gaju, primarita comunei Cumpana si sefa femeilor social-democrate din Constanta.
Invitati au fost Lucianne Walkowicz, sefa sectiei de astrobiologie la Biblioteca Congresului si astrofizicianul NASA Elisa Quintana. Discutiile au inceput, destul de conventional, despre doctrina SETI si despre detectarea potentiala a semnalelor extraterestre.
Directorul DADL, acompaniat de sefa de la minister, au negat insa toate problemele ridicate, ajungand pana acolo incat au acuzat presa constanteana de subiectivism si partizanat.
A doua candidatura este cea a lui Adrian Mocanu, consilier al ministrului administratiei si internelor, Vasile Blaga, iar al treilea candidat este Oana Dinca, sefa de cabinet a prefectului de Dolj, ea fiind sustinuta de ministrul transporturilor, Radu Berceanu.
Controversata femeie de afaceri Maria Schutz a trecut in declaratia sa de interese societatea GINI TRANSCOM, unde detine 220 de parti sociale estimate la 22 de milioane de lei, si firma AGROSER SRL Craiova, unde detine 50 de parti sociale, precum si 41.688 de actiuni la AGRWORLD SER Ţuglui, estimate de sefa pesedistelor doljene la peste un miliard de lei vechi.
In final, constructorii au reusit sa desprinda statuia de postament si sa o aseze jos in siguranta, ancorata de macara", a declarat Sabina Dumitru, sefa Serviciului Investitii din cadrul Primariei Craiova.
Printr-o greseala de imagine sefa de grup a Aliantei, vicepresedintele Marcela Sighinas, a luat cuvintul si i-a rugat pe cei doi sa se aseze pe scaune pentru a expune punctul de vedere al consilierilor PNL si PD.
Invitat de o "amica" de-a lui Iliescu Cea care l-a invitat, inca de saptamana trecuta, pe Adrian Nastase sa participe la sedinta este Vasilichia Deselean, in varsta de 75 de ani, sefa organizatiei locale nr.
sefa Serviciului comercial e in concediu, iar restul e in sedinta cu francezii. Directorul general al Distrigaz Sud Craiova, Petre Ciocanescu, are si el o problema cu telefonul sau poate e in aceleasi sedinte, cu francezii de la Gas de France, noul proprietar al Distrigaz Sud SA Bucuresti.
Sefa Serviciului investitii, Sabina Dumitru, a raspuns din prima: "Nu stiu!", la fel ca si directorul Directiei patrimoniu, Ovidiu Vanghelie, sau directorul Directiei Tehnice, Adriana Motocu.
Acesta a mentionat ca sefa acestui departament, Elena Saia, si-a dat demisia si ca postul a fost scos la concurs.
Conform acestuia, Loredana Nita, sefa Serviciului de Integrare Europeana din cadrul prefecturii, a fost tinuta pe la usile ADR-ului atunci cand a solicitat o intrevedere si, cand in sfarsit a fost primita, a fost "data pe mana unui trepadus".
Acest lucru a fost constatat ca urmare a unui control intern dispus de directorul general al societatii, realizat impreuna cu contabila-sefa a Utilserv".
3 "Victor Babes" si contabila-sefa a Casei de asigurari a avocatilor din Romania, filiala Dolj, fosta membra PSDR si PSD.
Asa se face ca, odata cu Ionel Manafu, vor parasi posturile pe care le ocupa in prezent, din cate se aude, si Oscar Benes (seful Casei Judetene de Pensii), Daniela Dragomir (sefa Directiei de Munca) si Gabriel Iordache (seful Autoritatii Rutiere Romane- Constanta), dar nu sunt excluse si surprize de ultim moment.
Marilena Rosenauer, sefa Serviciului financiar-contabilitate. Solomon i-a declarat jurnalistului Gazetei de Sud ca datele in cauza pot fi livrate imediat si ca nu sunt secrete.
Dupa mai multe incercari nereusite, sefa de la Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Craiova, Monica Mateescu, si omoloaga ei de la Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului Dolj, Cristiana Toma, au fost puse fata in fata cu reprezentantii Regiei Apa, in biroul primarului Antonie Solomon.
Sefa Serviciului relatii cu publicul, Elvira Stancu, a spus ieri ca regulamentul prezentat este singurul de acest gen in primarie.
Sefa Serviciului investitii, tot pana la inceputul acestui an, dar in functie pe vremea intocmirii proiectelor, Sabina Dumitru, isi aduce si ea aminte ca actele sunt facute, dar nu cunoaste cifrele.
google-analytics.com