Cautare

461 de rezultate pentru "sefa" (3.08 secunde)
Cand am vazut sentintele care erau puse, citite de o sefa de comisie, nu de un judecator, am avut senzatia ca s-a intors vremea Anei Pauker", completa Basescu.
Dupa Monica Macovei si Sulfina Barbu, proaspata sefa a organizatiei de Bucuresti, Elena Udrea, o pofteste si ea afara din partid pe fosta ei colega de guvern, scrie Gandul.
Gorjeanca Ilieana Spiroiu a devenit la inceputul acestei saptamani sef al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara.
Sefa departamentului zgomot si istericale in PDL, Macovei nu s-a bucurat niciodata de o reala simpatie printre colegii de partid, fiind in mod constant socotita ca "ochiul fratelui cel mare", sansele sale de a obtine voturile necesare sunt extrem de reduse, chiar cu un masiv sprijin din afara, dar galagia pe care o face poate influenta decizia.
Fosta sefa, Roxana Grigoruta, fiind arestata. - Traian Basescu este cercetat in 7 dosare penale, care au fost suspendate pe perioada mandatului prezidential.
Trimiterea in uitare a scandalului Ghita si a trecerii in rezerva (?) a lui Coldea, concomitent cu faptul ca, din punct de vedere penal, nici Florian Coldea, nici Elena Istode (sefa intregii structuri de acoperiti, adica exact cei care au fost folositi din plin la aceste manifestatii) nu sunt cercetati in niciun fel (!) 6.
Fostul ministru al Finantelor Gheorghe Pogea, fostul premier Calin Popescu Tariceanu si actuala sefa a Trezoreriei nu au vrut sa dea detalii despre acest subiect.'
• Fatarnicia Corinei Dragotescu Dupa ce nu a izbutit in mai multe randuri sa-l convinga pe Dinu Patriciu, care abia preluase, in 2006, trustul Adevarul Holding, sa o puna sefa sefilor, Corina Dragotescu a plecat la Realitatea TV, unde a dus-o ca-n rai, daca adunam banii castigati de ea la mogul.
Joi seara, dupa incheierea consultarilor dintre presedintele Basescu si reprezentantii societatii civile, din birourile Palatului Cotroceni iesea nimeni alta decat fosta sefa a Cancelariei Prezidentiale, Elena Udrea.
- Mult mai important, naucitoarea invocare a mamei de catre sefa DNA m-a convins ca intreaga tarasenie e o mizera Diversiune de campanie electorala:
Miercuri, cand am ajuns acolo, sefa comisiei, doamnaIngrid Zaarour, a inceput sa mi se planga ba ca n-are personal, ba ca n-are spatiu suficient, in orice caz, pana la urma, mi-a promis ca va acorda o atentie sporita problemelor ivite in judetul Bihor si tot nu mi-a aratat nicio lista", ne-a declarat parlamentarul Magheru.
Cand sefa organizatiei mafiote ruso-israeliene, IRINA VLASLOV (Kate Winslet) ii determina pe membrii echipei sa dea o ultima lovitura, aparent imposibila, acestia decid ca singura modalitate de a reusi ar fi sa abata atenyia politiei inscenand un incident cu victime in randul politistilor - cod 999.
Germina Nagat, sefa Directiei de Investigatii si Cercetare a CNSAS, a negat existenta unor materiale despre primul-ministru. Anterior, Nagat anuntase ca exista la CNSAS o lista cu 60 de politicieni despre care Consiliul are dovezi ca ar fi facut politie politica.
Doina Jianu, sefa laboratorului de analize de la Regia de Apa-Canal. "Martanul" e de baza Jumatate din apele uzate sau apele murdare ale Craiovei se deverseaza in canalul colector de la Facai, iar cealalta jumatate in canalul colector Cornitoiu si de aici, mai departe, in Jiu.
L-am gasit la birou, lucra deja la calculator, avea sefa de cabinet. Doar faptul ca este in spital te poate duce cu gandul ca exista un program de recuperare medicala, altfel este perfecta spitalizarea Domniei Sale, a declarat Nicolaescu.
Ecaterina Marin, sefa Serviciului Organizare Resurse Umane din cadrul CJ Dolj, a declarat ca, din perspectiva in care este realizata prezentarea, oricine citeste concluziile trase de angajatii biroului are senzatia ca neregulile au fost constatate in cadrul serviciului pe care il conduce.
Sunt si extrem de obraznici cu sefa lor, Iolanda Ionescu, si pur si simplu nu vor sa munceasca. Atunci cand au vazut ca s-au pus pe tanjeala, sefii lor au incercat sa identifice motivele.
La inceput sefa de la Afacerile Publice ale AFOSI i-a fost de mare ajutor lui Rojas. Ea a accelerat cererea sa, drept pentru care ufologul a primit niste documente foarte interesante.
Fiica femeii, care a fost pacienta Monicai Pop, si-a pierdut vederea la un ochi in urma unei operatii, iar aceasta considera ca sefa Spitalului de Oftalmologie si colega acesteia, de la spitalul din Timisoara, doctor Ileana Zolog, sunt principalele vinovate.
"In momentele de varf, cand suntem pe ultima suta de metri cu predarea unor proiecte, si compartimentele care nu au sarcina de a intocmi proiecte lucreaza la ele pentru ca in cadrul serviciului de integrare sunt numai cinci oameni si sefa serviciului, iar ei nu pot face fata singuri.
google-analytics.com