Cautare

461 de rezultate pentru "sefa" (2.66 secunde)
Revenirea Emiliei Murineanu (foto) la sefia Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Constanta dupa ce a condus o buna perioada AJOFM Satu Mare este si acum pe buzele unor carcotasi.
Astfel, pentru persoane precum Aurel Susman (director al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura), Daniela Turcanu (sefa Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National), Alexandru Maxim (Oficiul Judetean de Posta), Mihai Plocean (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat), Onorius Barsan (Unitatea Fitosanitara) si altii, nu exista nici un fel de informatii publice.
Prioteasa a facut aluzie la faptul ca actuala sefa a ISJ Dolj, despre care se spune ca e grav bolnava, nu ar mai avea "entuziasmul" sa conduca in continuare:
In Afganistan si Pakistan "ne confruntam cu o amenintare comuna, o problema comuna si o responsabilitate comuna", a spus sefa diplomatiei americane, in primul sau discurs in fata colegilor din NATO, la Bruxelles.
Dintre acestia pot fi mentionati proaspetii comisari-sefi Maria Paun (sefa Politiei Calafat), Stelian Nicolaescu (seful Politiei Rutiere doljene), Sorin Abagiu (sef al Politiei Bailesti), Mihai Stoian (seful politistilor de la Ordine Publica).
In aceste conditii Foca va deveni subalternul Emiliei Murineanu, sefa institutiei mai sus amintite. Ea este femeia despre care Marian Foca afirma ca este "incapabila sa conduca o astfel de institutie, din moment ce nu stie cum se calculeaza rata somajului".
"In baza acestui studiu a fost intocmit programul de transport public", a precizat Adriana Motocu, sefa serviciilor publice din primarie.
Directorul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Constanta, dr. Camelia Ciobotaru (foto) a aflat ieri de la presa ca accesul in institutia pe care o coordoneaza de putin timp se face pe baza de cartela.
Dupa ce timp de mai bine de o luna, Directia de Munca si Protectie Sociala Constanta ramasese fara sef, prin plecarea Danielei Dragomir la Oil Terminal, incepand de azi DMPS are, oficial, un nou director executiv.
Tind cont de sentimentele profunde pe care le poarta Emilia Murineanu (foto), sefa AJOFM Constanta, fata de reporterii cotidianului nostru si crezand probabil ca institutia este proprietatea ei, Murineanu nu a binevoit sa permita accesul fotoreporterului in subsolul inundat motivand ca nu este relevanta aceasta imagine.
Ordonanta care permite inlocuirea tuturor sefilor de servicii nu a ocolit-o nici pe Emilia Murineanu (foto), sefa Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta.
CV-ul de traseist politic al lui Gheorghe Grivei nu a fost agreat de unii lideri ai democrat-liberalilor gorjeni, intre care se afla chiar Maria Mota, sefa a Organizatiei de Femei din cadrul PD-L Gorj.
Propunerea PSD pentru functia de director executiv al Casei Judetene de Pensii (CJP), Cristina Samoila si-a intrat pe deplin in drepturi.
Potrivit unor surse diplomatice, senatorul Richard Lugar i-a mai transmis ministrului roman, pe langa incurajarile privind Visa Waiver, si disponibilitatea de a crea o procedura prin care sa se amelioreze completarea corecta a formularelor de solicitare a vizei americane de catre romani, in conditiile in care cea mai mare problema in calea eliminarii vizelor este rata mare de respingere."Am discutat cu secretarul de stat american, Hillary Clinton, despre modul in care vom colabora pentru facilitarea circulatiei reciproce a cetatenilor celor doua tari, prin includerea Romaniei in Programul Visa Waiver", a declarat ministrul roman de externe la finalul intrevederii cu sefa diplomatiei americane, prima bilaterala la acest nivel dupa instalarea noii administratii democrate la Casa Alba.SUA vor inaspri conditiile de intrare in Visa WaiverTonul incurajator al oficialilor americani este cu atat mai important cu cat SUA vor inaspri din luna iulie conditiile de intrare in Visa Waiver, scazand plafonul ratei de refuz a vizei de la 10% la 3%, conditie care face ca tari precum Romania, cu o rata de respingere a vizelor de 25%, sa se califice si mai greu pentru acest program.
Acesta a adaugat ca va face echipa cu Emilia Murineanu (fosta sefa a agentiei) pe post de adjuncta. Potrivit lui Minca, postul de director coordonator urmeaza sa il preia, oficial, din data de 25 mai a.
Primarul vrea sa intre in posesia fructelor care apartin statiunii pomicole, chiar daca nu are acest drept", a precizat sefa fermei, inginera Jenica Balaceanu.
La conducerea Inspectoratului Teritorial de Munca va fi instalat Traian Patrascoiu, iar in fruntea Comisariatului pentru Protectia Consumatorului se afla fosta sefa, Mihaela Raducan, sustinuta de PSD.
La conducerea Autoritatii de Sanatate Publica Olt a fost numita sotia medicului legist, Ramona Lesnic, sefa Serviciului Programe de Sanatate din cadrul aceleiasi institutii.
Va spun eu ca aceia care au fost inainte nu vor reveni in functii", a declarat increzatoare actuala sefa a Garzii de Mediu.
Organizatia PDL Constanta o injura printre dinti pe fosta sefa a Loteriei Romane, in conditiile in care omul pe care pedelistii il vor la sefia Centrului de Profit Constanta - Loteria Romana se numeste Hristu Tararache (foto).
google-analytics.com