Cautare

461 de rezultate pentru "sefa" (2.60 secunde)
In felul acesta se dispunea de toate instrumentele necesare pentru a promova sentinta dorita, nu doar prin comunicare verbala, ci si prin celebra telepatie (fosta sefa Livia Stanciu dovedindu-se un mediu performant din acest punct de vedere).
Dar odata ajunsa pe sol american sefa Guvernului roman a intrat intrun veritabil festival americano-israelian cu participari si intalniri la cel mai inalt nivel de care nu a mai avut parte nici un alt demnitar roman, poate cu exceptia lui Ceausescu.
Sefa biroului judetean pentru rromi le-a spus rromilor din Dorohoi sa se rascoale, ca sa isi primeasca drepturile. ... Eu cred ca nici nu as sti ce sa fac, daca as lucra la integrarea respectivilor si as fi si eu exasperat probabil, ca sefa mentionata mai sus.
Persoanele erau...ditamai ministrul Justitiei Monica Macovei si doamna de la Integrare Europeana Anca Boagiu, adica tocmai sefa departamentului care ar trebui sa ne vindece de practici neortodoxe si sefa care ne ajuta la imagine, sa scapam de bube si sa ne facem mumosi pentru Ioropa.
In caz ca nu stiati sau nu ati urmarit circul televizat - ei bine, sefa institutiei mentionate a acuzat-o pe adjuncta ARIS ca a primit mita.
Lucru pe care, din pacate, nu l-a facut si sefa institutiei care a transmis cererea. ... Faptul ca un asemenea text, semnat, oficializat de sefa unei institutii, a "scapat" catre o alta institutie suna a grozavie.
Catinca Nistor, sefa Instiutului Cultural Roman din Londra, este din nou in centrul atentiei dupa scandalul chiriei de lux pe bani publici.
Inflatia mare reprezinta principala problema a zonei euro, care ar putea sa afecteze cresterea economica, dar si nivelul de trai al populatiei. Avertismentul vine de la sefa Fondului Monetar International, care a acordat un interviu pentru Euronews.
Elena Mateescu, sefa Administratiei Nationale de Meteorologie a anuntat un nou val de canicula care va aduce temperaturi extreme in multe zone din tara.
Intr-un interviu pentru Euronews Romania, sefa Agentiei Marta Lorenzo vorbeste despre peste 4 mii de morti, sute de mii de refugiati si foarte multi copii in situatii extreme.
Sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a fost retinuta dupa ce ar fi luat mita de peste 140 de ori.
Meteorologii avertizeaza ca nici in urmatoarea perioada vremea nu va fi una stabila. Ce prognoza au facut meteorologii pentru aceasta vara a spus sefa ANM, Elena Mateescu, vineri, la Antena 3 CNN.
Macovei s-a simtit ofensata de faptul ca premierul si-a desemnat sefa de cabinet sa-i ceara prin telefon un CV in limba engleza, in loc sa aiba o discutie particulara cu ministrul sau de Justitie.
Cat despre aceasta, nu se poate spune decat ca era mai mult decat sumbra la vederea celor prezenti in sala, mai precis a celor carora le-a fost, odata, inainte de revenirea lui Dutu, sefa de partid.
Elena Francu, sefa Directiei Judetene de Sport. Cu alte cuvinte, doamna isi poate vedea, linistita, in continuare, de treaba. Restul… mai ramane de vazut.
Dar deocamdata ma simt foarte bine in pielea asta si am o gramada de treaba de facut la Inspectoratul Scolar", spune, la randul ei, Narciz Amza, sefa Inspectoratului Scolar Judetean Constanta.
Sefa Departamentului Educatie al PSD, Ana Birchall, neaga ca ar fi protagonista unui "filmulet obscen, care a circulat pe internet" si precizeaza ca si-a retras candidatura la Parlament pentru a nu da posibilitatea adversarilor sa se foloseasca de acest "atac murdar" impotriva sa si a partidului.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a propus-o in functie pe Constanta Calinoiu, in prezent sefa Departamentului Legislativ din Senat. Vacaroiu a declarat ca, potrivit Regulamentului, numirea secretarului general se face de catre seful Senatului.
In baza articolului 32 din Regulament, care-i da presedintelui Senatului dreptul de a numi un secretar general, Nicolae Vacaroiu a nominalizat-o pe Constanta Calinoiu, sefa Departamentului Legislativ al acestei Camere.
Cele mai reusite scrisori vor fi premiate cu bani, in cadrul unei gale care va avea loc la Teatrul din Targu Jiu", a declarat Maria Mota, sefa Organizatiei de Femei din PD-L Gorj.
google-analytics.com