Cautare

188 de rezultate pentru "roata" (5.64 secunde)
Potrivit reprezentantilor Primariei Capitalei, puncte de acces wireless au fost montate si in zonele Roata Mare (care a fost demontata, intre timp) si zona Cariatide - intrarea Charles de Gaulle din Parcul Herastrau, in zona Debarcader din parcul Cismigiu, in apropierea statiei de metrou Izvor, la intrarea principala din parcul Floreasca si in parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR) din sectorul 3 al Capitalei.
Pentru multi dintre cei din generatiile tinere, Internetul este cea mai buna inventie de la roata incoace si poate fi un instrument foarte util atat pentru adulti cat si pentru cei mici.
STIRILE PROTV informeaza: Google implineste 19 ani de activitate. Surpriza pregatita pentru utilizatori Miercuri, motorul de cautare Google si-a schimbat grafica pentru a marca aniversarea celor 19 ani de activitate.
Dupa o saptamana de vis in care si-au reinnoit sentimentele de iubire, ce par sa nu se fi stins niciodata, prezentatorul emisiunii "Roata norocului" si fosta sa sotie vor trece peste sapte zile delicate.
A pastrat insa in meseria grea a scrisului la gazeta candoarea copilului care se plimba in Roata natala cu picioarele goale prin roua diminetilor, dar si fermitatea morala a muncitorului calit in trei schimburi.
roata olarului - Mischiu Constantin din Horezu Cioplitoare in lemn: Stan Costica din Babeni, jud. Valcea Pictura pe sticla - icoane traditionale :
Roata olarului - demonstratie si atelier de olarit cu Fam. Iorga din Horezu, Jud.
Alexandru Ioan Cuza si Elena, Eminescu si Veronica Micle, Monalisa, Mos Ion Roata, dar si cel al cantaretului C.R.B.L.
Kenny Wells, eroul filmului, este un explorator al timpurilor moderne, visator si necinstit, care asteapta cu disperare sa se intoarca roata norocului.
Si asta nu e tot, roata Amazing este intodeauna gata sa-ti daruiasca un premiu si sa-ti transforme ziua intr-una norocoasa.
In 21 aprilie, la Sala Palatului, imi voi deschide glasul si sufletul intr-un concert diversificat si sper ca atunci cand voi canta cei prezenți sa cante cu noi Mai intoarce, Doamne, roata!, asa cum o cantam cand eram tineri si fericiți.
/ Se-arunca-n valul apei adormit / Cu unda de pacate-mpovarata / Si-n salcii se ascund caci s-a ivit / O luna curioasa, cat o roata.
Obiectele de ceramica nu sunt foarte ieftine pentru ca sunt lucrate numai din mana, nu pe roata, si costa incepand de la 100 RON pana la 1.000 RON sau chiar 2.000 RON, depinde de marime si de complexitatea lucrarii.
Perechile de tineri se asezau si se "invarteau" pe cele patru scaune montate pe roata, in timpul in care ceilalti se prindeau in hora satului.
E absolut surprinzator cu cata seninatate reinventam roata cu fiecare guvernare in domeniul educatiei. Aceasta in conditiile in care invatamantul romanesc are un trecut stralucit cu generatii si generatii de oameni care au imbogatit in permanenta patrimoniul universal prin contributiile lor.
Majoritatea sesizarilor din Sectorul 1 vizeaza zona cuprinsa intre Calea Victoriei, Calea Plevnei si Bulevardul Kogalniceanu, dar si Parcul Herastrau, unde cetatenii au cele mai multe probleme cu cainii fara stapan, la Roata, la restaurantul Pescarus, dar si in Gradina Japoneza.
O surpriza placuta va pandeste marti sau joi, atunci cand roata destinului se invarte brusc spre o directie extrem de favorabila.
8.A treia roata la caruta Daca nu a disparut inca, asteapta-te ca o a treia persoana sa apara in peisaj, pentru ca adora sa-si faca partenera geloasa.
Acestia din urma, la randul lor, belicosi, vestind crude razbunari la ceasul cand se intoarce roata, pentru ca mierea compasiunii curge doar pentru "ai nostri".
Culmea ironiei este ca, asa cum arata documentele rascolite in aceste zile cand intrebarea cheie este cea referitoare la ceea ce il asteapta pe Basescu dupa ce se va invarti roata, tocmai Nastase a fost cel care s-a opus trimiterii lui in judecata in dosarul capital numit Flota.
google-analytics.com