BERBEC 21.03-20.04: Doua vesti imbucuratoare vor sta de veghe in aceasta perioada si vor alina psihicul dumneavoastra stresat de multe si marunte probleme. Pe de alta parte, curba financiara are o alura foarte favorabila si aveti posibilitatea sa investiti.

TAUR 21.04-21.05: O problema spinoasa se iveste la orizontul acestei saptamani. S-ar putea sa fie de natura materiala, intrucat va preseaza anumite cheltuieli de-a dreptul surprinzatoare. Atentie la un Varsator din preajma, poate fi periculos daca il subestimati!

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti prea agresiv si vreti cu orice pret sa va impuneti parerile. Iata motive de disensiuni la serviciu, de polemici care ar putea fi evitate daca ati fi mai conciliant. Stapaniti-va pana nu jigniti pe cineva. Despre bani, nimic nou, poate primiti vesti saptamana viitoare.

RAC 22.06-21.07: Uneori, prea multa chibzuinta strica. Ati tot amanat o decizie importanta pentru propriul confort psihic. Se pare ca miercuri puneti la cale o "actiune" prin care va veti reabilita in propriii dumneavoastra ochi. Partenerul de viata va va face insa o mare bucurie, probabil in weekend.

LEU 22.07-22.08: O surpriza placuta va pandeste marti sau joi, atunci cand roata destinului se invarte brusc spre o directie extrem de favorabila. Poate fi vorba de poteca matasoasa ce duce la o persoana foarte draga dar capricioasa. Oricum, trebuie sa perseverati si veti vedea rezultatele in curand.

FECIOARA 23.08-22.09: Din ce in ce mai mult realizati ca drumul pe care ati plecat nu este cel mai potrivit pentru atingerea scopurilor. Din fericire, situatia financiara este deosebit de prielnica si veti avea o satisfactie potrivit asteptarilor dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Nimic nou in sfera materiala, in schimb in mediul profesional se pot ivi scantei din cauza unor probleme de principiu. Insa veti parcurge cu brio toate dificultatile, care va vor lasa, totusi, un gust amar. O veste buna primiti abia duminica.

SCORPION 23.10-21.11: Se pare ca veti ajunge la o rascruce in privinta unei probleme profesionale spinoase sau pe care dumneavoastra o considerati mai importanta decat este. Fiti prudent, nu este acum momentul sa luati decizii majore!

SAGETATOR 22.11-21.12: Doua evenimente contradictorii vor pigmenta intervalul acesta, mai agitat decat de obicei. Un ghinion financiar va pandeste luni sau marti, apoi o veste buna despre bani va remonteaza moralul. Relatiile cu un Scorpion din anturaj tind sa se deterioreze. Desi nu aveti nimic a va reprosa, poate ca ar fi bine sa fiti mai ingaduitor cu respectiva persoana.

CAPRICORN 22.12-19.01: Una calda, una rece. Asa s-ar putea eticheta zilele ce urmeaza, cand fie ca primiti o veste foarte buna, fie ca ghinionul financiar va da peste cap planurile. Lucrurile nu merg deloc ca pe roate. Va cam apasa datoriile si deocamdata nu se intrevad solutii.

VARSATOR 20.01-18.02: Caracteristica acestei perioade pare sa fie seninatatea. Nimic nu va poate tulbura optimismul cu care priviti viata. Nu abandonati aceasta stare. Daca sunteti insa asaltat de ganduri negre, o faceti in mod inutil. Pozitiile planetelor va sunt favorabile si nu se intrevede nici un pericol.

PESTI 19.02-20.03: Dupa cateva zile linistite, la inceputul intervalului, vor urma cateva evenimente care va vor agita putin viata, mai ales in mediul profesional. Oricum, astrele indica faptul ca veti iesi cu brio din toate incercarile. Spre finalul saptamanii declinul se opreste si incepe ascensiunea.