Cautare

188 de rezultate pentru "roata" (7.99 secunde)
S-a intors roata si democratii au aratat cat de draga le este tradarea si tradatorii, cat de mult le place ipocrizia.
Dar, cum in viata "se mai intoarce roata" cunostintele stocate in mintea fiecaruia pot fi folosite la un moment dat.
Fiecare cu pacatele lui. Mai devreme sau mai tarziu toate se platesc. Sau, cum se mai zice, roata se intoarce.
Roata se invarte, masinatiunile merg mai departe. Pleava e multa si multi buni de aruncat la inaintare pentru a parea impresionanti la numar cei cativa oameni care au pus totul la cale.
Justitia a devenit practic un soi de roata a norocului, unde incerci pina cind gasesti pe cineva care sa-ti dea dreptate.
Dar, vorba unuia, intr-un mod constructiv, pe ideea ca roata se invarte si nu are niciun rost sa dai la gioale, pentru ca iti va veni si tie randul.
Zarva strident de zgomotoasa creata in jurul lui este exagerata si, oarecum, falsa. Aerul, roata si mersul pe jos au fost inventate din vremuri imemoriale.
Sa nu uitam ca roata se poate intoarce, sa nu uitam ca hatisul declaratiilor si intentiilor oricat de rau pot fi percepute de anumiti democrati nu este insa o justificare pentru ei de a cauta vinovati acolo unde nu sunt.
Sindicatul profesorilor a decis noua politica in urma unor greve. Argumentul sindicatului: Sa rezolvam discriminarea din trecut. In Minneapolis, SUA, profesorii albi vor fi primii dati afara.
Lucrurile nu sint atit de complicate pentru ca altii au batatorit drumul inaintea noastra si nu ne cere nimeni sa inventam noi roata.
Cateva luni niste directori, apoi se schimba roata, vin altii, si uite asa nu mai reuseste nimeni sa faca nimic.
Asadar, daca pana acum democratii huleau "infratirea" PNL cu PSD, pe care o taxau cu fiecare ocazie, iata ca roata se intoarce.
Iar daca nu luam atitudine, asa vom fi tratati si pe viitor, vom fi luati de prosti, drept a cincea roata de la caruta.
Se va schimba roata si vor avea si ei nevoie de prezenta la urne, de disponibilitate din partea poporului sa-si miste fundul de acasa pentru a le iesi si lor pasentele.
Desteptii de la BNR au cugetat cu indexul la tampla pana le-a venit ideea sa mai puna ceva bete in roata solicitantilor de credite de la banci.
Desteptii de la BNR au cugetat cu indexul la tampla pana la venit ideea sa mai puna ceva bete in roata solicitantilor de credite de la banci.
Exista intotdeauna sanse ca roata rautatilor sa se intoarca. Apoi, apropos de un indemn "nu ma starni", a unui politician cu mult venin, pot sa intreb, "naiva", si daca il starnesc...
Mai mult, am aflat ca nu numai ca nu am inventat noi roata, ci ca am preluat o ideea care s-a dovedit ciudata inca din 1926!
Suntem MEREU CU TINE, fii si tu mereu cu noi! ? Aboneaza-te la canal https://goo.gl/UZdr7c ?Urmareste cele mai noi stiri pe https://observatornews.ro/ Descarca APLICATIA OBSERVATOR ?iOS:
La un moment dat, m-am pomenit cu acest Volkswagen intrand brusc pe contrasens si m-a lovit in roata din stanga fata, care mi-a explodat.
google-analytics.com