Caz socant pentru medicii din sectia de Reanimare a Spitalului Clinic de Urgenta. Un tecucean in virsta de 51 de ani a ajuns la spital cu abdomenul taiat. Zaharia Bejan, sofer de meserie, a ajuns in aceasta situatie dupa ce, vineri seara, a incercat sa taie niste sipci la circular. Omul nu-si explica nici acum cum a facut de a nimerit cu abdomenul in roata dintata a ferastraului. Barbatul a fost dus rapid la Spitalul din Tecuci, unde insa starea lui s-a agravat si s-a luat decizia transferarii la Spitalul Clinic de Urgenta in sectia Reanimare.

"Barbatul a suferit leziuni abdominale profunde care au dus la lezarea intestinului gros si a celui subtire. O parte a intestinului gros a herniat prin plagile produse de circular si s-a necrozat. Pacientul a facut si infectie, peritonita, astfel incit acum starea lui este foarte grava", a declarat seful sectiei Reanimare, dr. Nicolae Bacalbasa.

Familia barbatului este foarte ingrijorata, mai ales ca acesta are si copii minori in intretinere, omul fiind principalul furnizor de venituri al familiei.