Cautare

7299 de rezultate pentru "ricu" (4.86 secunde)
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
Gheorghe Flutur, nominalizat pentru functia de ministru al Agriculturii, a anuntat ca in timpul mandatului sau vor fi reduse accizele la motorina si va fi aplicata subventia pe produs.
Situatia fostului suveran al Romaniei Mihai I a trezit interesul Guvernului englez in perioada care a urmat abdicarii acestuia din 1947.
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. Desi era cotat doar cu a treia sansa, Radu Bud a reusit sa-l determine pe premier sa-l numeasca prefect in baza relatiilor pe care le are cu seful Guvernului.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
“Contestarea prefectului de Covasna, nu pe criteriul competentei, ci pe cel al nationalitatii, este un lucru periculos, intrucat el se situeaza in zona ultranationalismului si a sovinismului“, a declarat presedintele UDMR, Béla Markó.
Guvernul Tariceanu este mult mai instarit decat cel al lui Nastase. Chiar daca premierul nu este cel mai bogat din echipa sa, el detine o avere care ii da, din acest punct de vedere, o autoritate apreciabila in fata multor ministri.
Botosaniul are in sfirsit prefect. Guvernul a aprobat, ieri, numirea primilor reprezentanti in teritoriu in judetele unde functia era inca vacanta, iar la Botosani, dupa cum anticipam ieri, postul a revenit liberalului Ion Diaconu.
Partidele din coalitia aflata la guvernare au ajuns cu algoritmul la desemnarea secretarilor de stat. Premierul Tariceanu trebuie sa satisfaca doleantele astfel incat toata lumea sa fie multumita.
Dupa intensul schimb de idei care a avut loc intre liderii centrali si locali saptamana trecuta, PSD a luat masuri de conservare a evolutiilor interne in oala proprie.
Triumful lui Traian Basescu in cursa prezidentiala a lasat Capitala fara primar general, situatie care impune organizarea unor noi alegeri locale partiale in Bucuresti.
Presedintele Traian Basescu a profitat de vizita sa la Constanta pentru a trece, miercuri seara, si pe la mama sa, care locuieste singura intr-un bloc de la intrarea in municipiu.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) a semnat ieri deciziile de numire si de eliberare din functie a mai multor secretari de stat din ministere.
PNL si PD nu vor sa le acorde aliatilor lor, PUR si UDMR, libertate de actiune pentru a putea iesi oricand si oricum de la guvernare.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
google-analytics.com