Cautare

7299 de rezultate pentru "ricu" (5.45 secunde)
Vicepresedintele PSD ßerban Mihailescu considera ca tandemul Iliescu-Nastase este ca si instalat in fruntea PSD, chiar daca unele grupuri minuscule din interiorul partidului, care nu se pot impaca deloc cu aceasta idee, incearca sa forteze o ruptura intre cei doi lideri.
Presedintele Traian Basescu nu pare sa se impace cu parerea premierului Tariceanu legata de organizarea alegerilor anticipate.
Demisionarii din PD, membri ai “Initiativei 2003“, au declansat un atac destul de dur la adresa liderilor democrati. Miercuri seara, la Targu Mures, Lavinia Sandru a amenintat ca va vorbi despre relatia lui Emil Boc, presedintele interimar al PD, cu PSD.
In ultima sa prezenta televizata, Traian Basescu a relansat tema fuziunii PNL-PD, despre care a afirmat inca o data ca reprezinta o "necesitate” daca se doreste asezarea scenei politice romanesti.
Ne aflam la inceputul secolului XXI, intr-o lume prinsa in goana dupa bani si putere. Mai are rost sa ne preocupam de bunele maniere sau n-ar trebui, poate, sa recunostem ca au devenit total inutile?
Senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, pare sa fi ramas aproape fara nici un sprijin in partid. Nominalizarea noului prefect l-a indepartat pe acesta atit de biroul permanent judetean al liberalilor cit si de organismele centrale de conducere.
Profund nemultumit de decizia conducerii centrale a PNL de a respinge toti candidatii propusi pentru functia de prefect, ieri seara senatorul Mihai Tabuleac a demisionat din functia de presedinte al organizatiei judetene a PNL, parasind totodata si partidul.
Inainte de a fi reales in fruntea Organizatiei PSD Bucuresti - dar optimist in privinta reusitei sale -, Dan Ioan Popescu s-a grabit sa-l desemneze pe Ion Iliescu drept candidatul acestei filiale pentru presedintia PSD-ului.
Consilierul judetean Mihai Elvadeanu, actual director al cabinetului prefectului, dr. ing. Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
Devenita o obisnuinta saptamanala, deputatii PSD au sustinut, si in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a sustinut, in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa prin intermediul careia a atras atentia ca Alianta PNL - PD nu intelege sa respecte votul democratic al cetatenilor, vot exprimat cu ocazia alegerilor.
Plenul Parlamentului a aprobat ieri constituirea Comisiei parlamentare de ancheta privind evaluarea activitatii SRTv si SRR, cu 184 de voturi “pentru“, 42 de voturi “impotriva“ si 66 de abtineri.
Adriean Videanu si Marian Vanghelie, principalii candidati la Primaria Capitalei, au avut ieri prima confruntare. Videanu, acuzat de Vanghelie ca a obtinut pe cai oneroase licentele de exploatare a marmurei, s-a oferit sa-i cedeze contracandidatului sau o parte dintre contractele aduse in discutie.
Toate proiectele avute in vedere la ora actuala in institutiile publice si in administratia locala se raporteaza la un singur scop:
Consilierii locali au aprobat ieri majorarea tarifelor de salubritate asa cum a cerut Florisal, care inca mai detine monopolul in acest domeniu in municipiu.
Presedintele Traian Basescu a promis sambata, la Timisoara, in fata a peste 1.000 de persoane adunate in sala Teatrului National, cu ocazia sarbatoririi a 15 ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara, ca va invinge structurile comuniste care inca mai exista in societatea romaneasca.
La sfarsitul saptamanii trecute, o noua bomba a fost detonata pe scena politica romaneasca: Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
Multa vreme, in Romania am avut o inflatie de partide social-democrate. Dupa ce crestin-democratia traditionala a intrat definitiv in dizgratia electoratului roman, pe esichierul politic romanesc tot mai multe partide adera la curentul popular european.
google-analytics.com