Cautare

6918 de rezultate pentru "rezultatul alegerilor 2009" (3.24 secunde)
Partidele politice nu au voie sa reia campania electorala pana cand rezultatele alegerilor nu vor fi validate de BEC si publicate in Monitorul Oficial.
Cui foloseste comasarea alegerilor? ... suprapunerea alegerilor locale cu cele parlamentare si alegerea parlamentarilor dupa principiul "cel care obtine mai multe voturi castiga mandatul" (aici consensul e stricat de UDMR, care nu e de acord). ... Astazi, despre comasarea alegerilor.
PDL risca sa dispara din Parlament Calin Popescu-Tariceanu a declarat, vineri, la Galati ca, din punct de vedere politic, comasarea alegerilor reprezinta un pas in spate, care pune in pericol drepturile si libertatile fundamentale, generate de setea de putere a celor care sunt la putere.
Parlamentul a respins joi motiunea de cenzura "Dupa 22 de ani, democratia in pericol" initiata de Opozitie ca urmare a angajarii raspunderii Guvernului asupra legii privind comasarea alegerilor in anul 2012.
"Amanarea alegerilor locale nu avea temei constitutional" Analistul politic Iosif Boda a declarat miercuri ca, in opinia sa, Curtea Constitutionala a declarat legea privind comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale ca fiind neconstitutionala pentru faptul ca se intentiona amanarea localelor, care nu ar fi avut "temei constitutional".
un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani.
Repetarea alegerilor din turul 2 Romania este in dilema, frauda sau nu? ... Sunteti de acord cu repetarea alegerilor din 6 decembrie 2009? ... Presedintele PD-L, Emil Boc, respinge acuzatiile de fraudare a alegerilor prezidentiale care au fost aduse partidului sau.
Anul electoral 2009 nu seamana deloc cu 2004, dar aduce izbitor cu 2000.
In conditiile problemelor din anii electorali 2008 si 2009, capacitatea de fraudare a PDL nu trebuie subestimata pentru alegerile locale si parlamentare din 2012. Democrat-liberalii, asa cum s-a vazut in 2008 si 2009, sunt adevarati "magicieni ai exit-poll-urilor".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera rezultatul alegerilor locale o reflectare a unei stari de spirit, de respingere a rezultatelor unei guvernari ‘‘care s-a dovedit paguboasa pentru tara‘‘.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
PNL-PD (ADA) nu va recunoaste rezultatul alegerilor parlamentare si prezidentiale, pe care le considera "fraudate ", dar va accepta deciziile institutiilor statului, cu speranta ca ele vor face "anchete obiective ", a reafirmat ieri, intr-o conferinta de presa, Cozmin Gusa, membru al echipei de campanie a ADA.
Geoana a adaugat insa ca, inainte de a se discuta despre persoanele care vor fi in conducerea partidului, trebuie sa se clarifice unele lucruri de fond, si anume daca liderul partidului va fi varful de lance care va duce partidul la formarea Guvernului sau la Presedintie in 2009, daca acesta va avea doar un scop executiv, de organizare.
Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Basescu legate de presupusa fraudare a alegerilor, Nastase a spus ca liderul Aliantei PNL - PD a promis, inainte de alegeri, ca se va retrage in turul al doilea daca nu va castiga din primul tur de scrutin.
desfasurarea simultana a alegerilor locale cu cele parlamentare. ... La fel trebuie procedat si cu aceasta gaselnita a comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare. ... Daca, insa, in urma amanarii alegerilor, USL ar amana si anuntarea candidaturilor, atunci este evident ca tensiunile interne din uniune vor creste, proportional cu perpetuarea incertitudinilor.
E inadmisibil ca Guvernul sa-si asume raspunderea pe comasarea alegerilor E inadmisibil ca Guvernul sa-si asume raspunderea pe proiectul de lege privind comasarea alegerilor: ... Senatorul UDMR a spus despre comasarea alegerilor ca incalca principiul statului de drept.
Analizele continua, in mod firesc am spune, si vor continua, cu certitudine, in perspectiva turului doi al alegerilor prezidentiale, importante atat pentru desemnarea succesorului lui Ion Iliescu la Cotroceni, cat si pentru stabilirea configuratiei viitorului Guvern.
Evident, hotararea de repetare a alegerilor in cele doua localitati poate sa fie si un precedent periculos, pentru ca scenariul va putea fi pus in practica ori de cate ori o formatiune politica va fi nemultumita de rezultatul alegerilor.
Guvernul a modificatin sedinta de joi, printr-o ordonanta de urgenta, legislatia electorala, in perspectiva alegerilor anticipate pentru ca organizarea alegerilor sa se desfasoare in ritm accelerat.
google-analytics.com