Cautare

6918 de rezultate pentru "rezultatul alegerilor 2009" (3.06 secunde)
Tariceanu a explicat ca, in urma cu cateva luni, a decis ca data alegerilor europarlamentare sa fie 13 mai pentru ca a avut "convingerea ca toti membrii clasei politice manifesta responsabilitate in fata cetatenilor romani si in fata Uniunii Europene".
Ludovic Orban, vicepresedinte al PNL, a declarat sambata ca suprapunerea alegerilor locale cu cele parlamentare nu este posibila, din punct de vedere constitutional si legal. "Decizia privind organizarea alegerilor va fi luata de Guvernul Tariceanu dupa consultarea celorlalte partide politice.
Plafonul pentru finantarea campaniei electorale si a partidelor politice a fost stabilit, in perspectiva alegerilor parlamentare din aceasta toamna, la 350 de salarii minime brute in cazul unui candidat la functia de deputat si la 500 de salarii minime brute pentru un candidat la functia de senator.
Finantarea Guvernul a aprobat bugetul si cheltuielile necesare pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Camera Deputatilor si Senat din anul 2008.
Basescu spunea ca, in principiu, nu este un sustinator al comasarii alegerilor locale si generale decat daca acest proces este justificat.
USL va castiga chiar si in conditiile comasarii alegerilor Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, sambata, ca USL va castiga alegerile chiar si in conditiile comasarii alegerilor, iar motivul pentru care PDL vrea acesta comasare este reprezentat de frica pe care o are aceasta formatiune fata de votul electoratului.
Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat ca ideea devansarii alegerilor prezidentiale pentru luna mai 2014, astfel incat sa aiba loc in acelasi timp cu europarlamentarele, este una buna, el aratand ca ramane de vazut cum se va concretiza.
Bugetul de stat pe 2012 nu prevede organizarea alegerilor de anul viitor Senatorul PSD, Dan Sova, a dezvaluit miercuri seara la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, ca in bugetul de stat pe 2012 nu sunt prevazute fonduri pentru organizarea alegerilor de anul viitor.
ceea ce s-a intamplat de Pasti si de Craciun, in 1990, legat de doritele vizite ale Regelui Mihai in tara, nu a fost rezultatul unei politici deliberate fata de Rege, ci doar suma stangaciilor unor oameni care au fost pusi in fata unor decizii pe care nu erau pregatiti sa le ia, iar intoarcerea Regelui si a familiei sale din drumul spre Manastirea Curtea de Arges nu a fost un act intelept.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
• Emil Boc, ianuarie 2009: ... • Traian Basescu, ianuarie 2009: ... • Emil Boc, mai 2009: ... • Emil Boc, iunie 2009: ... • Emil Boc, august 2009: ... • Traian Basescu, noiembrie 2009: ... • Traian Basescu, decembrie 2009:
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Pretul gazelor naturale rusesti exportate catre consumatorii din Europa, care a atins 500 de dolari pentru 1.000 de metri cubi in trimestrul al patrulea din 2008, se va reduce incepand din 2009, a declarat, in urma cu o luna si jumatate, directorul general al Gazprom, Alexei Miller, citat de RIA Novosti.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Institutul National de Statistica (INS) a anuntat astazi primele estimari in ceea priveste Produsul Intern Brut pe trismestrul al doilea din 2009. ... Conform primelor estimari privind evolutia Produsului intern brut in trimestrul II 2009, acesta s-a redus, comparativ cu trimestrul I 2009, cu 1,2%.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele fara ocupatie sau angajatii cu studii elementare sau medii au incheiat o asigurare de viata in 2009 in masura mai mica decat angajatii cu studii superioare:
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Tinerii cu studii superioare investesc cel mai mult Persoanele de sex masculin declara in masura usor mai mare decat femeile ca au realizat investitii in timpul anului 2009 (28,9% vs 22,2%).
Guvernele lui Basescu au scazut economia Romaniei cu 7,2% in 2009. ... Conform cifrelor oficiale, economia Romaniei a scazut cu 7,2% in 2009.
google-analytics.com