Cautare

1692 de rezultate pentru "rezultate" (5.48 secunde)
"Sper sa nu fiu obligat sa ies din diplomatie", a adaugat el, amintind ca a ocupat de doua ori postul de ambasador, cu rezultate bune.
Oltenii sunt interesati de evenimentele proxime Dupa ani buni de cercetare, specialistii sustin ca nu mai exista rezultate care sa-i surprinda.
Mai mult, Fodor a anuntat ca este posibila "convocarea Marii Adunari Nationale a Secuilor la 4 noiembrie si organizarea referendumului in prima duminica din decembrie", ale carui rezultate vor fi prezentate Parlamentului Romaniei si Parlamentului UE.
El a adaugat ca s-au ob­ti­nut insa alte rezultate importante, legate de drumurile din ¥inutul Secuiesc si de dezvoltarea insti­tutionala.
Domnul Maior are bune cunostinte a politicilor de securitate, dar, din punct de vedere al votului, ca reprezentant al PRM, m-am supus deciziei politice a partidului rezultate ca urmare a neconsultaarii cu partidele politice a presedintelui Traian Baasescu in privinta propunerilor pentru sefia SRI si SIE", a precizat deputatul Liviu Codirlaa.
Democratii au reluat tema fuziunii dintre PD si PNL, primele rezultate fiind de aceasta data intr-atat de incurajatoare incat cei dintai au cerut ei timp de gandire.
Cu siguranta aceste rezultate au fost fraudate", a declarat ieri presedintele PSD Dolj, Ion Calin. El il acuza pe consilierul prefectului pe probleme ale rromilor, Ilie Bambaloi, ca este principalul "artizan" al alegerilor de la Barca.
"Scenariu sud-american de lovitura de stat prezidentiala" Dupa numai doua ore, Emil Boc anunta de la Cluj numele inlocuitorului lui Atanasiu, respectiv democratul Sorin Frunzaverde, un om care are "capacitatea de a lua din mers intregul minister care s-a aflat in stare de provizorat" si cu atu-ul profesionalismului, probat prin aceea ca a mai fost ministru al Apararii, in guvernarea CDR, cu rezultate destul de bune la acea vreme.
Astfel, senatorul PSD Ioan Chelaru, deputatul PNL Titu Gheorghiof, deputatul PRM Gelil Eserghep, senatorul UDMR Verestoy Attila si senatorul PC Sabin Cutas, toti detinatori de certificat ORNISS privind accesul la documente clasificate, vor prezenta, peste sase luni, rapoartele preliminare si raportul final rezultate din anchetarea cazului conturilor lui Ceausescu.
Cu Dumnezeu, dar fara rezultate Edilul a mai aratat ieri si ca “ceea ce e clar e ca cei de la UE nu sint multumiti de rezultatele conducerii societatii de apa si canalizare”.
"Eu consider ca a fost o discutie cu rezultate, si anume vom continua dialogul", a declarat la sfarsitul intrevederii Markó Béla, citat de NewsIn.
Potrivit procurorilor anticoruptie, in perioada 2001 - 2006, folosind autoritatea si influenta rezultate din functiile politice si administrative ocupate in stat, Adrian Nastase a comis mai multe infractiuni de coruptie, in care au fost antrenate si alte persoane.
In timpul campaniei electorale unii munceau si aduceau rezultate si altii se cocotau pe succes. Cei care vor munci isi vor gasi locul in partid.
Cheltuieli generale - 3.785 euro pe luna Deputatii au dreptul la o indemnizatie forfetara, care sa acopere cheltuielile rezultate in urma activitatilor lor parlamentare.
Markó a precizat ca "cel mai important deziderat al UDMR" il reprezinta derularea "in ordine" a alegerilor pentru Parlamentul European si a adaugat ca pentru obtinerea unor rezultate bune trebuie sa existe o stabilitate guvernamentala si a coalitiei.
Liderul PSD Bucuresti a spus ca strategii partidului sunt membrii PSD care au obtinut cele mai slabe rezultate electorale in 2004 si care acum dau lectii tuturor celorlalte organizatii din tara.
Pana ce strategiile platformiste ale lui Stoica vor dau sau nu rezultate, liberalii se pregatesc de congresul extraordinar de la mijlocul lunii ianuarie.
Acesta a mai apreciat ca, desi este dificila, coabitarea Basescu-Tariceanu poate produce rezultate benefice pentru Romania. "Ar fi trist pentru Romania sa piarda startul in Uniune in acest moment cand inca mai sunt atatea de facut si cand trebuie sa-si consolideze pozitia in UE", a afirmat Watson.
Dupa mai multe intalniri desfasurate la sfarsitul anului trecut, dar fara rezultate concrete, divergentele au fost transate ieri la Sinaia.
Fostul sef al Serviciului de Informatii Externe asteapta probabil sa vada primele rezultate ale convulsiilor din viata politica pentru a incerca apoi o pozitionare cat mai vizibila.
google-analytics.com