Cautare

1692 de rezultate pentru "rezultate" (3.29 secunde)
Orban a precizat ca liberalii respecta vointa populara, dar considera necesara analiza motivatiilor care au determinat aceste rezultate. In opinia sa, nu este posibil niciun compromis in raport cu programul de guvernare, cu niciun partid.
' Partidele politice - intre colaborare si respingerea discutiilor cu Traian Basescu Dupa anuntarea primelor rezultate estimative, adversarii politici ai presedintelui suspendat au iesit si ei, ca sa le multumeasca sustinatorilor.
"In primul rind la referendum nu a fost vizata activitatea Guvernului, ci cea a presedintelui. In al doilea rind Guvernul merge bine si are rezultate pozitive", ne-a mai declarat ministrul Paul Pacuraru.
Conducerile organizatiilor locale PD din trei localitati sucevene ar putea fi schimbate pentru rezultate nesatisfacatoare la referendum. Presedintele PD Suceava, Eugen Constantin Uricec, a declarat ca Birourile de conducere locale PD din comunele Malini, Hartop si Zvoristea vor fi dizolvate in viitoarea sedinta a Biroului Permanent Judetean.
Ar mai trebui precizat ca pecistii, desi au inceput sa foloseasca "metrul lui Voiculescu", nu au spus nimic despre primele rezultate ale "masuratorii" interne.
Senatorul PD Marius Marinescu a declarat ieri ca a depus la Biroul Permanent un proiect de lege prin care se instituie o indemnizatie lunara pentru elevii cu rezultate meritorii la olimpiadele nationale.
- ieri) un telefon cum ca elevilor cu rezultate slabe in timpul anului scolar li se spunea sa nu vina la examenele de la testele nationale.
"Legal, aceasta institutie ar fi trebuit sa asigure liberul acces al populatiei la dosarele Securitatii, nu sa faca judecati dupa norme proprii cu mecanisme abuzive, practici abuzive si rezultate abuzive", a sustinut Andon.
Lucrarile de reabilitare integrala a drumurilor din Eforie s-ar intinde pe parcursul a doi ani, iar rambursarea cheltuielilor rezultate ca urmare a parteneriatului mentionat mai-sus se va face pe parcursul a 15-20 de ani, cu perioada de gratie de 4 ani, dupa cum sustine Brailoiu.
E nevoie de mai mult timp pentru a demonstra ca progresul legislativ se va traduce si prin rezultate in domenii-cheie.
Creditati de ultimele rezultate ale sondajelor cu procente care le situeaza sub pragul electoral pentru Parlamentul Romaniei, formatiuni ca UDMR, PC, PLD, PIN si PNTCD vor sa acceada in Parlamentul European.
La baza deciziei luate ieri la nivelul superior al partidului au stat, potrivit lui Blaga, rezultate slabe obtinute la referendumul pentru demiterea presedintelui.
"Cine va avea rezultate slabe la europarlamentare, sub procentul general pe tara, isi va pierde dreptul de a face propuneri pe listele pentru alegerile locale", a afirmat deputatul PRM.
reconfirmarea actualei coduceri si a statutului rezultate la Consiliul din 3 martie. Aceste doua precizari nu au fost scrise pe procesul-verbal, drept pentru care voi actiona in judecata rezultatele actiunii de de la Brasov", a declarat George Costin.
Cred ca si la alegerile europarlamentare ne vom descurca insa foarte bine si vom obtine rezultate bune", a adaugat in incheiere liberalul Manea.
El a apreciat ca aceste rezultate economice sunt "resimtite in hypermarketurile din Romania" si a aratat ca autoritatile conteaza pentru perioada urmatoare pe o "expansiune" a veniturilor bugetare si un flux substantial de fonduri UE.
Va doresc realizari cat mai multe si rezultate dintre cele mai bune! Fie ca familiile voastre sa fie mandre de voi si fiecare zi sa fie o bucurie!".
Conform acelorasi rezultate, 52% dintre respondenti considera ca in Romania lucrurile merg intr-o directie gresita, 41% cred ca directia este buna, iar 7% dintre cei intervievati nu au raspuns la aceasta intrebare.
Eu va cred ca sunteti obisnuiti cu politicieni care practica turismul politic, adica pe bani publici cu rezultate zero, va rog insa sa admiteti ca in politica mai sunt si altfel de oameni.
Ii asigur ca, daca nu vor obtine rezultate, nu vor fi pe liste electorale", a declarat Ioan Oltean, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PD.
google-analytics.com