Cautare

1692 de rezultate pentru "rezultate" (2.91 secunde)
Candidatul liberal crede insa ca, dupa doi ani de munca, au inceput sa apara si primele rezultate si s-a axat pe prezentarea progreselor realizate in domeniul medical, pentru ca se adresa medicilor si pacientilor, deopotriva.
Pe langa acestea, europarlamentarul belgian a precizat faptul ca, la Galati, intreprinderile mici si mijlocii ar trebui sa puna mai mult accentul pe colaborarea cu mediul universitar si atunci rezultate favorabile se vor ivi de ambele parti.
Pe langa acestea, europarlamentarul belgian a precizat faptul ca, la Galati, intreprinderile mici si mijlocii ar trebui sa puna mai mult accentul pe colaborarea cu mediul universitar si atunci rezultate favorabile se vor ivi de ambele parti.
Despre Ion Bararu consilierii au tinut sa precizeze ca a reusit sa imprime dorinta in tineri de a se afirma si de a obtine rezultate de exceptie, indiferent de competitie, remarci care, de altfel, au starnit aplauzele celor care au aprobat premierea.
Daca in privinta PD-ului surpriza nu a fost extraordinar de mare, cunoscut fiind ca Mangalia este o localitate "portocalie" inca din timpul alegerilor generale de acum trei ani, nu acelasi lucru se poate spune despre doua formatiuni care au obtinut rezultate neasteptat de bune.
"Consider ca presedintele Organizatiei Mangalia, Nae Negrea se simte implinit pentru ca s-a format o echipa in jurul lui care a reusit si a scos rezultate foarte bune.
In ceea ce priveste rezultatele inregistrate la nivel de judet, Victor Manea a precizat ca 39 de localitati au obtinut, la alegerile din 25 noiembrie, rezultate sub media pe judet, iar 31 peste medie.
De aceea, organizatia judeteana a PLD Buzau, in frunte cu membrii si organizatiile locale care au obtinut cele mai bune rezultate la alegerile pentru Parlamentul European, demisionam din functiile detinute si din calitatea de membri ai PLD, inainte de dizolvarea legala a acestuia", se arata in scrisoarea adresata lui Stolojan.
Scopul nostru nu este acela de a gasi aderanti imediat in tara, ci acela de a reusi aici, la Buzau, sa aratam ca aceasta miscare poate avea rezultate.
Dupa un sir de invitatii pornite dinspre presedinte, dupa refuzurile premierului si dupa o incercare esuata de convorbire telefonica, intalnirea dintre Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu a inceput sambata, la ora 16.00, a durat 30 de minute si s-a incheiat fara nici un rezultat.
Si eu, si Ionel Cernat am facut parte din tabara celor ce doreau congresul dupa alegerile locale, pe motivul ca iti poti alege niste sefi, poti alege noua conducere in baza unor rezultate.
se bazeaza pe o fundamentare ne-europeana si azvarle fondurile rezultate in gaura neagra a lui Vosganian, care nu mai stie cum sa panseze ranile din bugetul asta liberal plin de pomeni PSD-iste", sustine deputatul PD-L.
Cristian Diaconescu a intarit ideea ca intalnirea a fost una neoficiala, de la care nu se asteptau rezultate finale. "A fost o intalnire informala, una tehnica", a spus vicepresedintele PSD.
Daca se va impune pe considerente de protectia mediului o taxa, aceasta sa poata ajunge chiar la 1 RON, daca ar fi dupa mine, dar aceasta va trebui determinata in baza unei formule si dupa calculul noxelor rezultate de la autoturism", a spus Ciuca.
La Mangalia, candidatul PDL la primarie va fi Zamfir Iorgus, cel care a obtinut cele mai bune rezultate in sondajul de opinie efectuat de formatiunea noastra", afirma Dan Moldovan.
Cu toate acestea, locurile lor pot fi luate de cei care sunt rezerva, daca acestia obtin rezultate mai bune in comunele care le sunt repartizate si pentru care sunt responsabili de rezultatele de la alegerile locale care urmeaza sa aiba loc in prima jumatate a anului 2008.
In 18 martie se afiseaza rezultate la proba scrisa, in 20 martie este termenul limita pentru depunerea contestatiilor, iar in 22 martie acestea trebuie solutionate.
Astfel, premiul pentru rezultate deosebite la invatatura i-a fost oferit unei eleve olimpice de la Colegiul "Alexandru Ioan Cuza", Cezara Huma, in timp ce premiul pentru cultura i-a fost inmanat directorului Teatrului Muzical, Florin Melinte.
Societatea civila trebuie sa isi indrepte atentia catre persoanele cu rezultate deosebite in orice domeniu de activitate si nu doar catre persoanele defavorizate.
Lupta pentru amplasarea materialelor de campanie pe cele mai reprezentantive cladiri ale municipiului a fost strĂ¢nsa, iar ieri s-au vazut si primele rezultate.
google-analytics.com