Cautare

1692 de rezultate pentru "rezultate" (7.54 secunde)
Bugetul CJ implica destul de multe calcule, urmind sa fie alocata fiecarei localitati in parte sumele rezultate prin aplicarea unor formule de calcul ce tin cont de numarul de locuitori, impozitele platite si alte aspecte.
Pe fondul lipsei de anvergura a mizei sub care se desfasoara congresul, datorata candidaturii unice a lui Tariceanu la pozitia de lider si a unor rezultate usor previzionabile la capitolul Birou Politic Central, accentul intalnirii a fost plasat pe clarificari.
Desi, nu cu mult timp in urma, partidul parea ca se clatina sub vantul furtunii provocate de intentia platformistilor de a forma un alt partid liberal, iar speculatii despre dezertari de filiale intregi amenintau integritatea partidului, rezultate votului delegatilor prezinta o cu totul alta situatie in teritoriu.
Democratii asteapta rezultatele sondajului de opinie comandat in urma cu cateva zile si, in functie de rezultate, vor lua o hotarare in acest sens.
Presedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat in fata comisiei ca initiativa legislativa se adreseaza numai companiilor care inregistreaza un profit anual mai mare de 100.000 de euro, sumele rezultate din aceasta taxa urmand a fi utilizate pentru cresterea cuantumului tuturor pensiilor mai mici decat salariul minim pe economie.
In raportul de specialitate realizat pe marginea acestui subiect de Directia economica din cadrul Primariei se arata ca, dupa ce in 2005-2006 au fost predate SADP Stadionul Dunarea si Baia Comunala, Administrarea Domeniului Public a ajuns in situatia de a nu se mai descurca doar cu sumele rezultate in urma activitatii sale.
Zamfir Iorgus a dat drept exemplu, in acest sens, reabilitarea iluminatului public, care, in oras, va fi realizat printr-un parteneriat public-privat (plata urmand sa se faca din economiile rezultate din aceasta reabilitare), iar in statiuni si pe faleza prin proiecte de la Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei.
"Noi vrem sa inregistram aceste rezultate pentru a putea cere partidului sa ne dea o pozitie de ministru si doua de secretar de stat", a mai spus Durbaca.
Cred in acest proiect pentru ca eu cred ca putem avea rezultate bune. Daca se va dovedi ca lucrurile o vor lua razna, voi avea dreptul sa ma retrag”, a declarat Doru Resmerita.
Conservatorii vor mai amina momentul depunerii unei plingeri penale pe marginea faptului ca din 2001 pina in prezent Guvernul nu a constituit fondul special pentru constructia de locuinte pentru cazurile speciale, desi exista o lege care arata ca 2% din sumele rezultate in urma privatizarilor trebuie depus intr-un cont special cu destinatia constructia de case.
"Un Guvern ambivalent cu privire la viitorul Marii Britanii in Europa si aliat al fortelor reactionare din Parlamentul European nu va avea credibilitate, influenta si nici rezultate", a subliniat Brown.
Senatorul Mario Ovidiu Oprea a declarat ca singurele intalniri intre reprezentantii celor doua partide sunt organizate la nivel de municipiu si au legatura cu pozitia fata de anumite proiecte de hotarare discutate in consiliul local, dar nici aceste intalniri nu au prea dat rezultate, dat fiind faptul ca in ultima perioada nu s-a ajuns la un rezultat comun.
Pe de alta parte, avand in vedere ca de la inceputul anului au fost instrumentate 13 noi dosare de mare coruptie, iar in cazul a circa 35 de cetateni romani - dintre care patru sau cinci oficiali de rang inalt - au fost demarate anchete, acest lucru indica, in opinia sefului DAE, "ca exista semne ca angajamentele luate vor avea si rezultate".
Totodata, el a precizat ca alegerile partiale pentru anumite primarii au avut rezultate proaste si ca sunt unii membrii de partid care "mimeaza ca lucreaza".
Cu aceasta ocazie vor fi alesi noi presedinti la organizatiile care nu au avut rezultate bune la locale, ca de exemplu la Cobadin, Ciocarlia, Castelu, Ghindaresti, Ostrov, Oltina, si vor fi desemnati candidatii pentru alegerile din 2008.
Noul Guvern Tariceanu va trebui sa aiba intr-un singur an rezultate de-a dreptul incredibile pentru a putea oferi, in vara lui 2008, o explicatie pertinenta pentru decizia de acum.
"La justitie s-a facut o gafa de proportii pentru ca Macovei a avut rezultate foarte bune. Schimbarea ei este deplasata, iar mesajul catre cancelariile europene care deja au inceput sa fie ingrijorate din aceasta cauza este ca reformele in justitie vor inceta cu totul", a acuzat deputatul liberal-democrat.
Mihalache a sustinut ca este nevoie de o evaluare a performantelor si o restructurare a institutiilor care se ocupa cu promovarea imaginii externe a Romaniei, intrucat "exista o prea mare eflorescenta" de agentii si departamente guvernamentale cu astfel de atributii si "rezultate de-a dreptul lamentabile, cum a fost celebra campanie Fabulospirit".
Nu a uitat totusi sa îi laude pe cei care au avut rezultate remarcabile si au reusit sa aduca în bugetul filialei sute de milioane de lei vechi.Caruselul cotizatiilorPotrivit înregistrarii cu Dan Ilie Morega, sumele strânse erau destinate campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.
Nu a uitat totusi sa îi laude pe cei care au avut rezultate remarcabile si au reusit sa aduca în bugetul filialei sute de milioane de lei vechi.Caruselul cotizatiilorPotrivit înregistrarii cu Dan Ilie Morega, sumele strânse erau destinate campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.
google-analytics.com