Cautare

1064 de rezultate pentru "revelion grecia" (3.58 secunde)
Asociatia Salariatilor ELPAS, DAB - LTD impreuna cu ELECTROMEC S, Grecia; DAB - LTD, Grecia; ... MYTILINEOS HOLDING, Grecia; MASTERFIELD INVESTMENT GROUP, SUA;
Tot maine, 15 mai a.c., Braul Maicii Domnului va fi adus la Mangalia, de la Manastirea Panaghia Kato Xenias din Mitropolia elena a Dimitriadei (Volos-Grecia), de o delegatie formata din fete bisericesti, respectiv primarul Mangaliei, Zanfir Iorgus.
Si, cum cele mai apropiate variante au ramas tot cele confortabile si din punct de vedere al distantei fata de casa, in topul preferintelor se afla in acest an statiunile din Bulgaria, Grecia si Turcia.
Foarte multi olteni prefera litoralul din Grecia, Turcia si Bulgaria. ... Potrivit reprezentantilor agentiilor, multe solicitari sunt pentru Antalya - Turcia, dar si pentru Grecia sau Bulgaria. ... Grecia si litoralul bulgaresc se vând, de asemenea, foarte bine în septembrie.
Circa 700.000 de romani au plecat in strainatate in sezonul estival din acest an, cu peste 25% mai multi decat in 2007, in timp ce litoralul romanesc a fost vizitat de cel mult 100.000 de straini, a declarat joi presedintele ANAT, Dragos Anastasiu, care a adaugat ca cei mai multi dintre conationalii nostri - 250.000 - au preferat Grecia, in special insulele Rhodos si Corfu.
Ungaria, Portugalia, Grecia, Danemarca si Spania sunt tarile in care romanii pot munci fara a detine permis de lucru, in conditii egale cu cetatenii acestor state.
Am mai scris pe subiectul acesta dar lucrurile se acutizeaza pe masura ce dezastrul din alte tari, Grecia, mai nou Portugalia, Spania, Italia, iese la iveala.
Germania a abandonat solicitarea vehementa exprimata anterior ca Grecia sa plateasca, pentru orice pachet de ajutor extern, aceleasi dobanzi ca cele percepute pe pietele financiare.
Criza din Grecia si Irlanda.
Situatia din Grecia s-a inrautatit semnificativ in ultimele zile, de la zvonurile potrivit carora FMI s-ar putea sa nu mai acorde guvernului de la Atena urmatoarea transa de bani, pana la declaratia oficiala a sefului Eurogrup, Jean-Claude Juncker, informeaza adevarul.ro.
Romania, spre deosebire de Grecia, nu beneficiaza de serviciile sau sprijinul unui sector bancar detinut de capitalul autohton, fiind total dependenta de bancile straine.
Auzim adesea spunandu-se, uneori in aceeasi fraza, ca datoria Greciei reprezinta echivalentul a 153% din PIB-ul sau anual si ca Grecia este insolvabila.
"Grecia nu va fi salvata nici in 300 de ani, nu in 30 de ani. ... Cand citesc despre situatia din Grecia vad situatia din Romania de azi, pentru ca exact de aceleasi racile suferim si noi(...)Noi am avut norocul ca am fost foarte saraci.
"Este foarte greu sa separi niste oua batute" Stglitz sustine ca a existat un consens in randul economistilor, care incep sa creada ca ar fi mai bine pentru Germania sa plece, decat pentru Grecia.
Moody‘s Investors Service a anuntat, vineri, revizuirea in scadere, cu doua trepte, a ratingului pentru depozitele si datoriile a opt grupuri bancare din Grecia, incheind actiunea de revizuire initiata la data de 25 iulie, informeaza un comunicat de presa al agentiei de evaluare financiara, citat de Agerpres.
Criza din Grecia scoate la iveala defectul tragic al UE In influenta lucrare "Marea Iluzie" din 1910, scriitorul Normal Angell sustinea ca tarile sunt atat de interdependente din punct de vedere economic si financiar incat un razboi ar afectat in aceeasi masura castigatorul si invinsul.
Luna octombrie s-a incheiat cu cresteri moderate pe Bursa de Valori Bucuresti, dupa ce liderii UE au gasit solutii fata de situatia din Grecia.
Italia si Grecia vor intra in incapacitate de plata anul acesta Roma si Atena nu vor reusi sa isi achite datoriile anul acesta, in ciuda eforturilor facute de UE, avertizeaza o firma de consultanta.
euro BNR GAZDUIESTE REUNIUNEA "COLEGILOR DE CLASA" DE LA FMI SI BM Romania, al doilea mare client al Fondului Monetar International din Uniunea Europeana dupa Grecia, va gazdui in acest weekend reuniunea rotativa a constituantei FMI si a Bancii Mondiale, structura organizatorica condusa de Olanda si care reprezinta inclusiv interesele Bucurestiului in comitetele directoare ale celor doua institutii financiare internationale.
Polonia - Grecia (Grupa A, Varsovia, ora 21:45) - TVR 1 8 iunie: ... Grecia - Cehia (Grupa A, Wroclaw, ora 19:00) - Dolce Sport 12 iunie: ... Grecia - Rusia (Grupa A, Varsovia, ora 21:45) - TVR 1 17 iunie:
google-analytics.com