Cautare

1064 de rezultate pentru "revelion grecia" (4.42 secunde)
Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat marti seara ca, potrivit propunerilor CNSU, in noaptea de Revelion se vor putea organiza petreceri in aer liber fara limita de participanti sau ora de inchidere, singura conditie fiind purtarea mastii.
Primarul Clujului, Emil Boc, a anuntat ca a anulat focurile de artificii din noaptea de Revelion si ca nu vor exista festivitati in orasul pe care il administreaza
Sondajele arata ca 45% dintre romani isi petrec acest Revelion acasa. Asa ca au nevoie de provizii pentru petrecerea din aceasta noapte.
Imagini filmate in vila din Bucuresti devastata de tinerii care o inchiriasera pentru Revelion. Politistii au gasit sabii si urme de sange
V-ati distrat de Revelion? ... Suntem convinsi ca nici anul trecut nu s-ar fi facut nimic, daca nu ar fi fost dispozitie de la Guvern sa se organizeze un Revelion aparte pentru ca trebuia marcata intrarea in marea familie europeana.
Nu e prea devreme sa ne gandim ce facem de revelion. Au aparut deja primele oferte pentru vacanta de sarbatori.
- Ce parere ai despre faptul ca finala are loc de Revelion? ... Am renuntat la cateva concerte ca sa pot sa fiu la TVR in noaptea de Revelion.
Ziua de 25 decembrie a fost cea mai calduroasa din istoria masuratorilor, iar cele mai ridicate valori au fost inregistrate la statiile meteo din Filaret:15,2 grade Celsius. Si de Revelion vremea va fi la fel de frumoasa, anunta meteorologii.
Culita Sterp nu va face bani de Revelion in alta tara. E sub control judiciar
Polonia si Grecia au incheiat la egalitate, scor 1-1, primul meci al Campionatului European de Fotbal, editia 2012. ... Polonia a jucat mai bine in prima repriza, Grecia in a doua, cand era in inferioritate numerica, dar niciuna n-a luat cele trei puncte.
ateliere pentru copii, workshop-uri pentru artisti, conferinte sau dezbateri.Printre participantii la aceasta editie se numara artisti din Italia (Teatrul Principio Attivo, La Baracca â€" Testoni Ragazzi, Teatrul Scarlattine, Teatrul Belcan), Spania (Compania Da.Te Danza, Teatrul Paraiso), Franta (Compania Act2), Belgia (Teatrul De Spiegel), Polonia (Teatrul de animatie din Poznan), Finlanda (Compania de Dans Auraco), Grecia (Teatrul de papusi Hop Signor) si Israel (Teatrul Nephesh si Teatrul Svironi).Programul este completat de reprezentatii sustinute de 10 teatre, companii independente si asociatii culturale din Romania:
Plaja Mirthos Este una dintre cele mai frumoase din Grecia! ... Au o promenada atractiva, cu alei cu palmieri inalti si cu trotuare cu pavaj viu colorat .In departare se zaresc muntii Kefaloniei si cerul senin, cum doar in Grecia poate fi atat de frumos.
Cutremur in Grecia! Seismul s-a resimtit pana in Albania Un cutremur de 5 grade pe scara Richter s-a produs in urma cu putin timp in Grecia.
Grecul Gvlavakis Ioannis, membru in Comisia de Agricultura din Parlamentul European dar si producator de legume si fructe de peste 32 de ani in Grecia, a ramas surprins de ceea ce a vazut la Matca, in primul rand de potentialul agricol foarte bun al pamantului, dar si de activitatea matcasilor.
Grecul Gvlavakis Ioannis, membru in Comisia de Agricultura din Parlamentul European dar si producator de legume si fructe de peste 32 de ani in Grecia, a ramas surprins de ceea ce a vazut la Matca, in primul rand de potentialul agricol foarte bun al pamantului, dar si de activitatea matcasilor.
Grecia participa in mod activ la eforturile internationale, dar trebuie sa existe intelegere: ... Relatiile dintre Grecia si Turcia, aliate in cadrul NATO, au ajuns intr-un impas, dupa o perioada de normalizare inceputa in 1999.
Bancile germane sunt mai putin expuse la criza din Grecia decat cele franceze. Germania s-a angajat, pana in prezent, cu 290 de miliarde de dolari la pachetele financiare pentru Grecia, Portugalia, Irlanda si oricine mai are nevoie - mult mai mult decat oricare alta tara din Europa.
Cei cu dare de mana prefera sa dea banii pe un pachet complet cu destinatia Egipt, Grecia, Spania sau Turcia, destinatii deja consacrate ale caror statiuni cu vedere la mare atrag tot mai multi romani.
Majoritatea romanilor care au mers in concediu la Halkidiki, in Grecia, nu s-au speriat de incendii si au ramas acolo. ... La o vacanta in Grecia, care pentru unii inseamna pregatiri minutioase si multe economii, nu se poate renunta asa usor, nici macar in cazul unor astfel de evenimente.
Piata aeriana din Romania s-a imbogatit in acest an cu sapte noi operatori aerieni autorizati pentru a opera servicii aeriene regulate, acestia provenind din Italia, Spania, Grecia si Ungaria.
google-analytics.com