Cautare

187 de rezultate pentru "religie" (3.57 secunde)
Joi sau vineri ar trebui sa evitati subiectele controversate, mai ales cele referitoare la politica sau religie. In weekend se pastreaza aceeasi nota efervescenta a vietii.
- Ciume bubonice, viermi, paraziti, lepre, cacaturi pe care le zice Biblia, ghertoii, marlanii, pedofilii si manipulatorii ce tin orele de religie sau cacati ordinari.
Din tot ce ma intreaba si din tot ce spune, iti dai seama ca singura ei iubire si religie sunt banii, bunurile, obiectele.
Dracula, religie, comunism, design interior, gypsy, modern si make your own kitsch. Exponatele provin din colectia personala a proprietarului Muzeului Kitsch-ului, Cristian Lica, realizata de-a lungul unor ani buni cu ajutorul consignatiilor, targurilor de profil si altor colectionari si imbogatita recent cu numeroase artefacte.
Daca iti poti folosi cunoasterea de arta in stiinta si teoriile stiintifice in religie, esti inteligent. Daca nu poti vedea legaturile dintre lucrurile aparent diferite, nu poti fi numit inteligent.
Evitati disputele privitoare la politica sau religie. PESTI 19.02-20.03: Saptamana aceasta ar putea atrage discutii si tensiuni, care la randul lor, ar crea o situatie destul de dificila.
rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, categorie sociala, convingeri, sex, orientarea sexuala, varsta, handicap, boala cronica necontagioasa, infectare HIV, apartenenta la o categorie defavorizata, precum si orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrangerea, inlaturarea recunoasterii, folosintei sau exercitarii, in conditii de egalitate, a drepturilor omului si a libertatilor fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege.Toate acestea se regaseau in domeniul politic, economic, social si cultural sau in orice alte domenii ale vietii publice.
Studiati cu interes si entuziasm ceva legat de politica, religie, filozofie sau metafizica. Aratati fabulos in ochii sefilor si a familiei.
Si legat de aceasta, nu este vorba de religie, de aceasta realitate uneori rece, formala si chiar impersonala. Ci ma refer la viata fiecarei fiinte umane, la starea ei reala, pusa in fata oglinzii sinceritatii, in raport cu sine si cu Dumnezeu.
Toti sunt impotriva ta, de la lege pana la religie. In realitate, societatea ar trebui sa creeze toate barierele cu putinta in calea casatoriei, si nici una in calea divortului.
E un iscusit importator de religie, oferind-o concurential pe piata bunurilor de consum. Altfel, e un ecumenist convins. Cand nu lucreaza pe furis, te invita la dialog fratesc.
Nu vorbesc de cei care fac din meserie o religie si se dau cu capul de pereti daca nu reusesc sa rezolve un pacient.
Nu vorbesc de cei care fac din meserie o religie si se dau cu capul de pereti daca nu reusesc sa rezolve un pacient.
Multi politicieni ai lumii, pentru care limba engleza este o religie, trebuie sa se apuce de cursurile de limba franceza.
Multi politicieni ai lumii, pentru care limba engleza este o religie, trebuie sa se apuce de cursurile de limba franceza.
Vraja marii in coltul garii se serveste turistului indiferent de sex, varsta, nationalitate sau religie. Turisti sa fie, ca vrajeala e destula.
Pe drumul spre Damasc i-a aparut Hristos, dupa care a avut loc convertirea lui Saul la noua religie. Persecutorul si asasinul crestinilor a devenit apoi apostol al lui Hristos si a intrat in galeria sfintilor.
Pentru o natie in care fotbalul este cea mai raspindita religie, zeii sint balacariti cam des. Sa luam de pilda ultimul meci al Nationalei, care pare sa fi provocat mai multa dezamagire printre romani decit prabusirea FNI sau a stiu eu carui alt fond de investitii.
Asemanarile se refera fie la modul de gandire, fie la starea sociala, la moravuri, la religie, la interese etc. Oricare ar fi criteriul, efectul este acelasi:
Daca este un elev musulman, nimeni nu il obliga sa participe la orele de religie crestina. Oricum, simbolurile din icoane reprezinta si o parte din panteonul lui religios.
google-analytics.com