Cautare

187 de rezultate pentru "religie" (3.08 secunde)
Multi cunoscatori ai Zen, din afara spatiului japonez, sustin ca Zen nu ar fi o religie, ci mai degraba o filosofie.
Cameron spunea ca i-a descurajat mereu, mentionand ca oamenii de stiinta practica si ei un soi de crestinism, un soi de religie, in care totul este material :
Veti fi incantati sa studiati ceva nou, poate legat de filozofie sau religie. Singurul dezavantaj este ca veti incerca sa-i convingeti pe altii sa fie de acord cu dumneavoastra.
Din exces de zel va preocupa marile probleme ale omenirii - politica, religie, probleme rasiale - pe care le dezbateti cu ardoare dar, in acelasi timp, pentru cei care nu sunt de acord cu dumneavoastra inchideti subiectul definitiv.
Majoritatea locuitorilor din Cadrilater erau, la acel moment, turci si tatari, de religie musulmana. Dintre crestini, majoritatea ar fi fost etnici bulgari.
Nou-nascutul este dus in fata Sfantului Altar si este impartasit cu Trupul si Sangele lui Hristos.Bebelus_botez_cristelnita Superstitiile legate de botez Daca traditiile bisericesti sunt impuse de religie, superstitiile legate de botez sunt luate in seama de parinti in functie de obiceiurile mostenite de la generatiile trecute si de propria disponibilitate de a le valida pe viitor.
- Cei din patura mijlocie, care fug, nu isi aleg destinatia pe baza de religie. Cauta un trai mai bun. Clima din Siria este mult mai blanda.
Sunteti captivati sa aflati mai multe despre religie, filozofie, politica si, eventual, chiar despre medicina sau legi. Multi dintre dumneavoastra isi vor descoperi oportunitati de studiu de un interes real si vor face chiar cariera pe una dintre disciplinele mentionate.
Aveti chef de studiu, poate istorie, religie sau arhitectura. Va preocupa aceste domenii in zilele ce urmeaza, mai ales ca ati ramas cu impresii frumoase din vacanta.
Evitati discutiile intense legate de politica, religie sau societate. PESTI 19.02-20.03: Se pare ca in ultima perioada simtiti nevoia sa va odihniti mai mult.
Unele mamici aleg sa nu se supuna amniocentezei din diferite motive legate de religie, moralitate si teama de a-i face rau bebelusului sau de a pierde sarcina.
Se iveste o lupta pentru putere data cu cineva apropiat pe teme de politica, religie sau chiar de filozofie. Cine are nevoie de asta?
Mor, nedrept, prea multi copii, ne omoara, la fel de nedrept, din ce in ce mai multi teroristi. Nu vreau sa fiu patetica, dar sunt sigura ca nelinistea creste in toti, indiferent de religie, nationalitate sau tara.
Tanjiti dupa aventura si sa cunoasteti noi oameni. Urmatoarea perioada este prielnica pentru a studia, indiferent de domeniu: filozofie, istorie, religie sau politica. Puneti-va pe treaba!
Va orientati spre aprofundarea studiului legat de metafizica, de filozofie sau chiar de religie. FECIOARA 23.08-22.09: Practici din fire, sunteti constienti ca trebuie sa luati cateva masuri legate de sanatatea dumneavoastra.
Sub incidenta conventiei intra femei si fete din orice mediu social, indiferent de varsta, rasa, religie, origine sociala, statut de migrant sau orientare sexuala.
Ele erau, dupa cum o cereau vremurile, fie religie, fie ideologie, fie interesul sau bunul plac al stapanilor, fie hobby national.
Discutati despre filozofie, religie, probleme importante, iar nepasarea altora va intriga. BALANTA 23.09-22.10: Asa cum se stie, sunteti unul dintre semnele cele mai diplomate din intreg zodiacul.
Viata nu are culoare, religie sau nationalitate, ea trebuie aparata si pretuita. Al treilea atac terorist petrecut in aceasta tara, in ultimul an si jumatate, ne arata ca trebuie sa intensificam lupta impotriva terorismului.
Amnesty International, o miscare globala de peste 7 milioane de oameni cu membri si suporteri in peste 150 de state si teritorii, este independena de orice guvern, ideologie politica, interes economic sau religie.
google-analytics.com