Cautare

187 de rezultate pentru "religie" (3.51 secunde)
Unul si unul, iubitori cu totii de oja a mortului Specialisti in toaletare si imbalsamare Nu tine cont de religie sau incinerare Are publicul ei tinta, spectatorii ei captivi Gata sa-si puna pe noptiera poza cu marele disparut mort.
Insa, el va deveni religie de stat in timpul lui Teodosie cel Mare (379-395). Dupa edictul din 313, imparatul scuteste Biserica de impozite, ii acorda dreptul de a primi donatii si le da episcopilor dreptul sa judece pe cei ce nu doreau sa fie judecati dupa legile statului.
Participarea persoanelor private de libertate la activitatile de asistenta sociala se realizeaza la cerere, in vederea asigurarii conditiilor necesare pentru exercitarea libertatii de religie pe perioada executarii pedepsei.
Expertii in religie au suficiente dovezi care sa ateste faptul ca ea a locuit in Efes, chiar daca nu se cunosc exact toate amanuntele.
Stiinta se indeparteaza considerabil de religie, cat si de lumea spirituala si ofera o abordare statica asupra mortii. Astfel, in opinia cercetatorilor, nu mai exista nicio lume spirituala si nici viata de apoi.
Ziua Mondiala a Animalelor este sarbatorita in moduri diverse in toate tarile, fara sa se tina cont de nationalitate, religie, credinta sau ideologie politica.
Stiinta se indeparteaza considerabil de religie, cat si de lumea spirituala si ofera o abordare statica asupra mortii. Astfel, in opinia cercetatorilor, nu mai exista nicio lume spirituala si nici viata de apoi.
Cu totii promovam justitia sociala atunci cand eliminam barierele legate de sex, varsta, rasa, etnie, religie, cultura sau dizabilitate. Prima Zi Mondiala a Justitiei Sociale a fost proclamata pe 20 februarie 2007 de catre Adunarea Generala a Natiunilor Unite.
Inainte ca Noua Religie sa se raspandeasca, in onomastica latina existau nume ca Florus, Flora, ce corespundeau numelui unei zeitati din mitologia romana, Flora.
Care este relatia intre religie, spiritualitate si psihoza? Sunt persoanele psihotice mai predispuse sa devina religioase? Poate religia duce la psihoza?
Inspirata de valorile crestine, fundatia lucreaza cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen.
Inspirata de valorile crestine, fundatia lucreaza cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen.
O linie de demarcatie filosofica lasa constiinta exclusiv la religie, in schimb stiinta obtinea libertatea de a investiga orice altceva.
Diferentele ideologice legate de religie, de credinte sau de politica ar putea sa creeze pentru dumneavoastra un conflict ce poate dura cam toata saptamana.
Secta din care face parte se defineste drept o religie practica bazata pe invataturile lui Iisus Christos din Noul Testament.
S-ar putea sa manifestati chiar un interes crescut fata de religie, spirit sau metafizica. Va preocupa si consolidarea relatiilor cu sefii sau alte persoane cu autoritate.
Inspirata de valori crestine, fundatia lucreaza cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen.
Sunt interesati de cultura, filozofie, religie, etica, psihologie, legislatie, ezoterism, etc. Dar chiar daca lumea spiritului predomina, sunt oameni cu personalitate si temperament care sunt impliniti doar cand au o familie si o buna integrare sociala.
Una din principalele consecinte ale luptei anti-apartheid a fost castigarea democratiei, care asigura dreptul fiecarui cetatean sud-african, indiferent de rasa, gen, religie, educatie, profesie, etc., de a vota si a fi votat in Parlament si in Guvern.
Fundatia este exilata pe Terminus, o planeta de la marginea Galaxiei, de unde se implica mersul istoriei, transformand stiinta in religie, iar savantii in preoti care s-o raspandeasca in lumile Imperiului.
google-analytics.com