Cautare

187 de rezultate pentru "religie" (2.74 secunde)
Congresul nu va elabora nicio lege care sa declare o anumita religie ca oficiala sau sa interzica practicarea libera a vreunei religii;
Stie si faptul ca mogulii din presa, indiferent de etnie, culoare, rasa, convingeri politice, religie si inclinatii sexuale, amestecati pana peste cap in declansarea si agravarea crizei economice actuale, vor sa abata atentia de la vina lor, aratand cu destu‘ spre politicieni.
- Americanii sunt precum lacustele care invadeaza terenurile pentru a suge seva pamantului, pentru a distruge tot ceea ce a creat mama natura, pamant si fiinte umane, pentru a viola, jefui, masacra, pentru a distruge tot ceea ce ii sta in cale - popoare, natiuni, religie, traditii.
Transmisiune in direct cu un grup de monarhisti crestini, care militeaza pentru pastrarea orelor de religie, revenirea la monarhie si un campionat cu 16 echipe.
Aceasta zi reprezinta un bun prilej de a pleda ca fiecare om sa-si poata exercita fara nici un fel de deosebire - de rasa, culoare, sex, limba, religie, opinie politica sau orice alta opinie, de origine nationala sau sociala, avere sau nastere -, toate drepturile:
Dupa 25 de ani de democratie si la 7 ani de la aderarea la Uniunea Europeana, ne dorim cu totii sa facem pasi inainte, spre civilizatie, spre buna convietuire indiferent de gen, religie sau apartenenta politica.
Si cand s-a frant pentru o clipa, ca sa se lege mai trainic otelul ( adica Sabia), am intins arma subtire a inteligentei ( adica diplomatia) si iata suntem tot acasa la noi." Noi nu putem uita experienta trista a dramaticului an 1940 cand, in urma intelegerilor dintre Marile Puteri trupul sfant al tarii a fost sfartecat, Romania pierzand in mod nedrept provincii si teritorii ce-i apartineau si care faceau parte intima din fiinta poporului roman, pe baza unitatii de neam, limba, traditie, religie.
Au avut atitudini si/sau declaratii xenofobe, extremiste sau discriminatorii de gen, religie sau nationalitate; 5. Au fost membri sau colaboratori ai fostei Securitati ca politie politica sau au fost dovediti ca ofiteri acoperiti;
Totodata, consilierii au impartit 8,2 miliarde de lei pentru cultura, sanatate si religie si au aprobat acordarea de gratuitati la transportul in comun pentru persoanele cu handicap, veteranii de razboi si elevi.
Dupa liberalizarea circulatiei in strainatate pentru cetatenii mioritici - odata cu caderea regimului comunist -, tot mai multi romani de religie crestina si cu o situatie financiara peste medie prefera sa-si petreaca Sfintele Sarbatori de Pasti in Israel, Grecia sau Cipru.
Din acesti bani, 358,3 milioane de lei vor merge la invatamant, 16,1 milioane de lei la sanatate si 337,6 milioane de lei la asigurari si asistenta sociala si se diminueaza cu 3 de milioane de lei la cultura, recreere si religie.
Totusi, dupa vizita, acestia trebuie sa intocmeasca un raport prin care evalueaza serviciile oferite de angajati (amabilitate, serviabilitate), integritatea (verifica daca sunt respectate politicile si procedurile companiei), daca angajatii fac discriminari intre clienti pe criterii de rasa, varsta, statut social sau religie.
O religie pe care ministrul Economiei continua s-o propovaduiasca si acum, cand se afla cam pe nasalie, dar nu in vreo biserica impunatoare, precum palatul sau de la Snagov, ci in sandramaua, cat a mai ramas, din economia romaneasca pe care domnia sa o pastoreste.
• Desfiintarea tuturor posturilor de profesori de religie si dirijarea banilor astfel obtinuti catre Ministerul Educatiei; • Secularizarea averilor cultelor si sectelor religioase care nu folosesc practicarii ritualurilor ori sunt contrare dogmei lor de baza;
La polul opus s-au situat subiectele din turism si religie, amandoua obtinand cate 4% dintre raspunsuri.
Papa Francisc a dezvaluit ca isi doreste ca, intr-o lume avida de speranta si de pace, sa poata fi creata o noua societate, bazata pe recunoasterea faptului ca toti suntem membri ai unei singure familii umane, independente de cultura, culoarea pielii sau religie.
Paul Saffo, unul dintre cei mai fini observatori ai ecosistemului high-tech de la Silicon Valley, afirma ca "Ce este specific la Google este faptul ca cei doi fondatori l-au construit ca pe o religie".
In 2012, "Institutul Religios" (un site care se ocupa de sexualitate si religie) raporta ca "unul din cinci preoti recunoaste ca, intentionat, a vizitat site-uri cu un continut sexual explicit in ultimele sase luni".
Iubitor de arhitectura, natura si religie, Antoni Gaudi s-a remarcat prin creatiile gotice, originalitatea si fantezia sa.
Totodata, o mica parte dintre adulti au declarat ca se simt vinovati de faptul ca vizioneaza filme erotice, dar atitudinea este total opusa in cazul persoanelor care practica cu regularitate o anumita religie.
google-analytics.com