BERBEC 21.03-20.04: In ultima vreme v-ati concentrat pe finante, dar ar trebui sa va ganditi ca daca folositi ceea ce castigati ar trebui sa va faceti viata mai usoara. In aceste zile aveti reale sanse sa va imbunatatiti situatia la actualul serviciu sau sa obtineti altul mai bun. Profitati, pana in iarna nu veti mai beneficia de asemenea ocazie.

TAUR 21.04-21.05: In viata dumneavoastra sunt atrasi vechi prieteni sau parteneri care va pot influenta. Nu faceti erori stupide. Se pot crea neintelegeri, intarzieri sau comunicari greoaie, care va pot pune in situatii dificile. Fiti mai rabdatori si veti vedea ca situatia se va remedia.

GEMENI 22.05-21.06: Zilele acestea veti prefera sa lucrati mai mult singuri. Luati in calcul un eventual ajutor de la colegi, mai ales ca sunteti destul de stresati. S-ar putea sa va implicati si in anumite activitati secrete, legate, bineinteles de viata dumneavoastra amoroasa. Este posibila reinnodarea unei vechi relatii.

RAC 22.06-21.07: Aveti alaturi multe persoane mai tinere si asta va da o stare de bine. Visele pe care vi le-ati faurit pentru viitor va pot face sa mergeti inainte mult mai repede. In aceasta perioada primiti o recompensa pentru eforturile depuse in ultima vreme.

LEU 22.07-22.08: Sunteti observati si admirati de tot mai multa lume. Este ca si cum va aflati pe o scena puternic luminata. Va place asta, iar pentru unii dintre dumneavoastra chiar urmeaza zile benefice, cand va puteti arata forta de convingere si calitatile cele mai pretioase.

FECIOARA 23.08-22.09: Puteti experimenta ceva nou si diferit fata de ce ati facut pana acum. Cautati aventura sau oportunitatea de a invata ceva nou, deoarece va doriti mai mult de la viata. Discutati despre filozofie, religie, probleme importante, iar nepasarea altora va intriga.

BALANTA 23.09-22.10: Asa cum se stie, sunteti unul dintre semnele cele mai diplomate din intreg zodiacul. Si totusi, puteti sa aveti perioade cand nu prea va folositi de aceasta calitate. Sunteti cam imbufnati si chiar nu aveti de ce! Uitati-va putin in jur. Sunt altii in situatii mult mai dificile decat dumneavoastra si nu se plang atat.

SCORPION 23.10-21.11: Lipsa odihnei va poate face mult mai tafnosi decat va inchipuiti. Nu va trebuie decat mai multe ore de somn sau de relaxare. Cititi ce va place, uitati-va la televizor la emisiuni relaxante sau petreceti alaturi de cei dragi clipe vesele. Amintiti-va ca fericirea are mai multe alternative.

SAGETATOR 22.11-21.12: Mai plini de energie ca oricand, sunteti stimulati sa realizati mult mai multe decat v-ati propus. De fapt, eficienta vine de la cheful teribil de viata pe care il aveti. Ii veti molipsi si pe cei din jur. Fiti atenti la o relatie amoroasa care va pune putin in dificultate.

CAPRICORN 22.12-19.01: De dragul vremurilor trecute ati putea sa flirtati cu o persoana tinuta secreta. Tineti insa cont de faptul ca totul are o consecinta. Poate va merge bine impreuna sau poate nu. Totul este ca la loterie, tine de sansa, dar si de dumneavoastra, de felul cum abordati lucrurile.

VARSATOR 20.01-18.02: Obiectivul principal il reprezinta casa si familia. Odata ce incepeti sa va rezolvati problemele, va dati seama ca viata nu este chiar atat de incurcata. Va ganditi ca s-ar putea sa o complicati singuri? Daca nu, luati in calcul si varianta aceasta.

PESTI 19.02-20.03: Jonglati intre diverse preocupari. Vizite la rude, conversatii lungi cu prieteni si parteneri de afaceri, studiu sau chiar scurte excursii. In ciuda programului foarte aglomerat, veti avea nevoie de timp pentru a observa cat de frumoase pot fi imprejurimile. Si tineti cont de ceva: nimic nu se intampla accidental.